Şimdi Ara

LG G2 ORJINAL 4.4.2 ROOT ETMEK [ÇÖZÜLDÜ AMA ESKİDİ ARTIK ÇALIŞMIYOR] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
16.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ben lg g2 telefonumun grup sms te sürekli izin isteme problemini çözmek için root işlemi yaptım. Ama bir işe yaramadı. Sadece root yaptım, başka bişey yapmadım. Ancak root tan sonra, üstteki ileti çubuğunun, yukardan inen bildirimler kısmının, aşağıdaki sanal tuşlara uzun basınca veya kaydırınca ortaya çıkan özelliklerin, ekran kilidinin çalışmadığını farkettim. Sonra unroot yaptım ama hala çalışmıyor. Ben telefonu fabrika ayarlarına döndürsem problem çözülür mü veya romsuz farklı bi şekilde çözülebilme imkanı var mı. Fabrika ayarlarına döndüğümde çözülecekse verilerimi kaybetmemek için ne yapmalıyım. Bana telefon 4.2.2 ile gelmişti, sonra 4.4.2 geldi. Fabrika ayarlarına geri dönsem, 4.4.2 yi yeniden güncelleyebilir miyim? Sürücülerde mi problem var acaba. Lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum. Sms problemini çözelim derken, telefonu kaybediyoduk...

• Yeni konu açmalısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutlu80

ALINTIDIR ;

Tarafımca denenmiş ve çalışmaktadır ;

Evet uzun uğraşlar ve arayışlar sonucu root etmeyi başardım. Burada da bulamamıştım. Sizler de faydalanın istedim. Yöntem aşağıdaki gibi çok basit 5 dakikada rootlayabilirsiniz. Umarım daha önce paylaşılmamıştır.

1.Linkten dosyayı indiriyorsunuz
    http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/ioroot/ioroot25.zip
    2.Zipi bir klasöre çıkartıyorsunuz.
    3.Geliştirici seçeneklerinden USB debuggingi(USB hata ayıklama) açıyorsunuz.
    4.Telefonu pc'ye bağlıyor, sadece şarj eti seçiyorsunuz.
    4.Root.bat adlı dosyayı çalıştırıyorsunuz, telefon ekranında yetki isteyecek, telefondan yetkiyi verin.
    5.Sonrasında telefon kapanacak sizi stock recovery'e atacak.
    6.Ses tuşlarıyla aşağı inip power tuşuna basarak apply update from adb yi seçiyorsunuz.
    7.Telefon işlem yaparken beraberinde root.bat dosyanızı çalıştırdığınızda çıkan cmd ekranında da bir kaç kez enterlamanız gerekiyor. root dosyasını flashlaması için bilgisayardaki komut ekranında enter yapmanız gerekiyor.
    7.İşlem bitince yine recovery menüsünden reboot diyorsunuz.
    8. Uygulamalarda Superuser uygulamasını göreceksiniz
    9.Telefonunuz artık rootlanmıştır. Hayırlı olsun. (alıntıdır. Tarafımca düzeltmeler yaptım)

kardeşim herşeyi yapıyorm recoverye geliyorum ama sarı ekranda kalıyor hiç bir işlem yapmıyor

• Bu konu eskidi kardeşim. Burdan yapabilirsinhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88585450&p=1#88585450

• merhaba. lütfen yardım edin.!
    g2 ye root ve sonrasında optimus v1.3.2 yükledim sonra ben telin yeniden bşlatında recovery olduğunu bilmediğim için tekrar auto rec apk indirip kurdum ve ardından bir ses yüksetlme proğramını yüklemeye çalıştım. sonrası malum tel lg logosunda kaldı. tot dosya ile kurtarma yaptık telefona 20 d rom attım ardından da optimıs 1.4 yükledim bu seferde sensörler çalışmadı. tot dosyası ile kurtarmada 248 hatası alıyorum işe yaramıyor. Flashtool 2014 ile rom yüklemeye çalışıyorum % 2 de takılıp kalıyor.
    OTG kablosu ile 3 farklı rom yükledim (optimus v1.3.2 germany 20 d ve ıtaly 20 g) ama bütün yüklemeler norma yapılıyor yükleniyor ama açılışta yien TERP ye dönüyor.
    NE YAPABİLİRİM YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ LÜTFEN??
  • Flex romu yüklemeyi deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikmak -- 10 Kasım 2014; 21:46:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutlu80

ALINTIDIR ;

Tarafımca denenmiş ve çalışmaktadır ;

Evet uzun uğraşlar ve arayışlar sonucu root etmeyi başardım. Burada da bulamamıştım. Sizler de faydalanın istedim. Yöntem aşağıdaki gibi çok basit 5 dakikada rootlayabilirsiniz. Umarım daha önce paylaşılmamıştır.

1.Linkten dosyayı indiriyorsunuz
    http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/ioroot/ioroot25.zip
    2.Zipi bir klasöre çıkartıyorsunuz.
    3.Geliştirici seçeneklerinden USB debuggingi(USB hata ayıklama) açıyorsunuz.
    4.Telefonu pc'ye bağlıyor, sadece şarj eti seçiyorsunuz.
    4.Root.bat adlı dosyayı çalıştırıyorsunuz, telefon ekranında yetki isteyecek, telefondan yetkiyi verin.
    5.Sonrasında telefon kapanacak sizi stock recovery'e atacak.
    6.Ses tuşlarıyla aşağı inip power tuşuna basarak apply update from adb yi seçiyorsunuz.
    7.Telefon işlem yaparken beraberinde root.bat dosyanızı çalıştırdığınızda çıkan cmd ekranında da bir kaç kez enterlamanız gerekiyor. root dosyasını flashlaması için bilgisayardaki komut ekranında enter yapmanız gerekiyor.
    7.İşlem bitince yine recovery menüsünden reboot diyorsunuz.
    8. Uygulamalarda Superuser uygulamasını göreceksiniz
    9.Telefonunuz artık rootlanmıştır. Hayırlı olsun. (alıntıdır. Tarafımca düzeltmeler yaptım)

hocam tam ortasındayken sarı yazılarla 'now send the package you want to apply to the device with adb sideload filename' kısmında takıldı. tuşlara tepki vermiyor. ne yapmam lazım?

• Kardeşim konunun zamanına baksana yahu. Tovelroot la yapabilirsin rootunu

• 4.4.2 kitkatı rootladım serdar beyin verdiği linkten teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.