Bildirim
LG G2 Nerden bulabilirim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
1100'e G2 alınmaz bu saatten sonra hocam naptın. Mİ5 prime falan bak istersen hepsiburads vb yerlerden. G2 4 yıllık telefon neredeyse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Angel of the Lord
1100'e G2 alınmaz bu saatten sonra hocam naptın. Mİ5 prime falan bak istersen hepsiburads vb yerlerden. G2 4 yıllık telefon neredeyse.
xiomi hoşuma gidiyor fakat çok güvenemiyorum. İthalatçı garantili biraz sıkıntılı. Garantinin bilindik yer olması şart. Var mıdır 1000 tl civarı telefon dediğim yerlerde. -
O fiyat seviyesi hakkında fiziksel mağazalarda nasıl telefon var bilmiyorum. Ama hiç yoktan Gm telefonlarına bakın isterseniz. İnternetten bakarsanız çok daha uygun modeller var yine de. Xiaomi başta geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 11 Haziran 2017; 1:38:45 >
quote:
Orijinalden alıntı: Angel of the Lord
O fiyat seviyesi hakkında fiziksel mağazalarda nasıl telefon var bilmiyorum. Ama hiç yoktan Gm telefonlarına bakın isterseniz. İnternetten bakarsanız çok daha uygun modeller var yine de. Xiaomi başta geliyor.
Neden G2 alınmaz hocam? f/p ürünü değil midir kendileri? -
Zamanında öyleydi. Yine öyle aslında ama herhangi bir güncelliği kalmadı. Geliştiriciler tarafından verilen 7.1 var ama ne kamerası güzel çekiyor ne de güncel teknolojileri barındırıyor içinde.
450 650 tl arası sahibinden de var ama ne kadar güvenilirler bilinmez
sahsen g2 hala amiral gemisidir derim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X