Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Whatsapp ve Gmail bildirimleri telefon ekranı kapalıyken geliyor mu? Önceki sürümlerden birini kullanırken ekranı açıp uygulamaya girmediğim sürece bildirim alamıyordum. Her izni verip, pil ayarlarından arka plan verisine izin vermeme rağmen düzelmeyince romu değişmiştim.
  • ThaDe kullanıcısına yanıt
    Güvenlik\izinler\otomatik başlatma\çalışmasını istediğiniz uygulamayı açın
    Ben whatsap SwiftKey klavye ve diğer açık kalmasını istediğim uygulamalarda sorun yaşamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş tam düzeldi dedik son güncelleme ile yine sensör hatası gelmeye başladı

• Çok sağol hocam, düzeldi senkron çalışıyor artık.
    Bu romda şu izin verme olayına bi alışamadım.
  • tarlabasi kullanıcısına yanıt
    Çok garip hocam bende hiç öyle bir sorun olmadı

• Telefon gorusmesi yaparken sizde de ekran acilip acilip kapaniyor mu? Suanda o.sorun mevcut eski.surumde yoktu.:)) somu 15 li olan versiyona mi donsek.ne. yapsak 😂😂
    EDIT: Guvenlik uygulamasinda virus tarama hata veriyor.
    Ayarlar sekmesinde bazi bolumler ingilizce olarak kalmaya devam etmis.Eski surumde turkce ve guzeldi keske guncellemeleri yapmasaydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sisperdesi -- 3 Şubat 2016; 4:23:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Telefon gorusmesi yaparken sizde de ekran acilip acilip kapaniyor mu? Suanda o.sorun mevcut eski.surumde yoktu.:)) somu 15 li olan versiyona mi donsek.ne. yapsak 😂😂
    Ayarlar sekmesinde bazi bolumler ingilizce olarak kalmaya devam etmis.Eski surumde turkce ve guzeldi keske guncellemeleri yapmasaydim.

Ben hala 6.1.15 deyim. Lolipop çıkartırlarsa geçerim. En stabil sürüm bana göre hataları da olsa tek tük 6.1.15 dir.

• Bu ne bicim dil :) tum terimleri okudugu gibi yazmis arkadas.

• ilk şarjda 1.5 saat ekran süresi aldım şimdide 5 dk'da %10 gitti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Telefon gorusmesi yaparken sizde de ekran acilip acilip kapaniyor mu? Suanda o.sorun mevcut eski.surumde yoktu.:)) somu 15 li olan versiyona mi donsek.ne. yapsak 😂😂

Ben hala 6.1.15 deyim. Lolipop çıkartırlarsa geçerim. En stabil sürüm bana göre hataları da olsa tek tük 6.1.15 dir.

evet bende ona dönücem yakın zamanda gerçekten ben istemem şahsen lolipopu getirmesini nedenmi 5.0.2 halen mevcut cihazlarda custom romlarda olsun en büyük sorunu batarya performansı

• Ben note 4 icin miui7 yi kullanmistim tekrar sxperinceye geri dondum. Muiui kullanan dostlar bir tema sectikden sonra yaklasik yarim saat sonra tema varsayilan temaya geri donuyor. Bunun cozumunu bilen varmi rom guzel ama bu sebepden kullanamiyorum

• Bu miui rom telefon kullanılmadığı zamanlarda kullanıldığı zamandan daha çok şarj yiyor,sizde durum nedir arkadaşlar?
  • token45 T kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bendede dediginiz gibi kullanmadigim zaman su gibi akiyor sarj

• Yardim edebilcek varmi bu romdan cloudy 3.3 e nasıl dönerim

• token45 T kullanıcısına yanıt
    Batarta performansi beni hic tatmin etmedi bu son guncellemelerin.6.1.15.versiyonunu kullanicam.Telefonu kapali bir sekilde birakiyorum kendi kendine dusuyor calisan birsey var ama ney

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. JhonSmith

Ben note 4 icin miui7 yi kullanmistim tekrar sxperinceye geri dondum. Muiui kullanan dostlar bir tema sectikden sonra yaklasik yarim saat sonra tema varsayilan temaya geri donuyor. Bunun cozumunu bilen varmi rom guzel ama bu sebepden kullanamiyorum

Ücretli temaları indirmek için olan zipte aynı sorun bizde de vardı hocam ama miui ın xposedı sayılabilecek wsm tools ve mithemes adında bir modül kurunca o sorunu yaşamadık hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lester Nygaard

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. JhonSmith

Ben note 4 icin miui7 yi kullanmistim tekrar sxperinceye geri dondum. Muiui kullanan dostlar bir tema sectikden sonra yaklasik yarim saat sonra tema varsayilan temaya geri donuyor. Bunun cozumunu bilen varmi rom guzel ama bu sebepden kullanamiyorum

Ücretli temaları indirmek için olan zipte aynı sorun bizde de vardı hocam ama miui ın xposedı sayılabilecek wsm tools ve mithemes adında bir modül kurunca o sorunu yaşamadık hocam.

Aradım ama boyle bi modul bulamadım hocam wsm yerıne xposed kullanıyorum wsm modulleri calısıyor xposedde

Su modulleri kullanıyorum hocam ben

Resim ekleyemdim yav

Youtubeadaway
    Yıutubeblackground
    Adbl@ck
    Durum cubugu indirme ilerlemesi
    Lucky patchler
    Greenfy
    Tema para
    Tema fix

Bunlar hocam bendekl moduller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. JhonSmith -- 3 Şubat 2016; 21:20:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay60

Yardim edebilcek varmi bu romdan cloudy 3.3 e nasıl dönerim

http://forum.donanimhaber.com/m_105772451/tm.htm
  • Pil durumu bende fena degil 6.2.2 versiyonu.
    29 dk sesli arama
    45 dk ekran süresi
    %50 parlaklık + wifi

Toplam %17 pil çekti.

• Aga bune ya arka planda bisey var mobil veriyi sömürüyor

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.