Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay60

Yine ayni hocam

Hocam valla oradaki ayarlar açık olduğu sürece ben hiç sorun yaşamadım. Whatsapp Kilit ekranı ve bildirim paneline her türlü bildirim veriyor.
    Şu an öncelikli olarak whatsapp programını tekrardan kurabilirsiniz. Olmadı rom tekrardan kurulabilir. Aklıma birşey gelmiyor. Size özgü bir bug yahut kullandığınız başka bir program bunu engelliyor olabilir(bildirim yöneten programlar, antivirus programları, whatsapp eklentileri vb)
  • berkay60 B kullanıcısına yanıt
    Hocam valla.suan bildirimlerdr geliyor messengar balonu da geliyor bir skinti yok bende.Kayan bildirimler olsun vs olsun.Acaba yanlis yaptiginiz bir islem mi var? Batarya evet suanda sorunlu haftalik guncelleme ile duzeltecek bu problemi.Som guncellemeden dolayi bu skinti olustu.Ama bildirimler olsun vs olsun bir problem yok.Hatta uygulamalarin bazisini kitlemedigim halde bile bildirimle.ilgili skinti yasamiyorum

• sisperdesi S kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle bildirim teli acik ana menude felan dururken geliyor bunun yani sira baloncukta geliyor ama mesele telefonu kitledigimde interneti acik birakmama ragmen bu sefer gelmiyor mesaj uygulamaya girince geliyor ve son olarakta uygulamayi kitledigimde telefon asiri isiniyor sarjda fena halde dusuyor

• Görünüşe göre en stabil sürüm şu anlık 6.1.15 gibi gözüküyor. Ben 22 ve 26 sürümlerine geçmedim. Birkaç sayfadır yazılan hiçbir sıkıntıyı da yaşamadım.

• berkay60 B kullanıcısına yanıt
    Hocam aoylr soyliyim size telefon kilitliyken bile bildirim geliyir hatta bildirim gelmekle kalmayip ekran kapaniyor aonra tekrar.aciliyor.Bildirimi surekli.olarak gosteriyor.Foto yukleyebiliraem.gondericem de.telefondan foto.yuklemeye calistigim zaman buraya skinti oluyor.Ama bilin kilit ekraninda Lg deki.gibi bildirim duruyor.Ayrica oyun oynuyorum bir isinma ile karailaamadim.Isterseni romu bastan kurun.Ben otg usb ile kurdum romu be internal.storage.de.dahil tum herseyi wipe yaptim.

• Arkadaslwe bu stock setringsw use miui camerq diye bir aecenek var.Omu actigim zaman kamera uygulamam degismiyor.onun bir ozelligi varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Arkadaslwe bu stock setringsw use miui camerq diye bir aecenek var.Omu actigim zaman kamera uygulamam degismiyor.onun bir ozelligi varmi?

menude 2 tane kamera oluyor. birinin adi kamera stock lg olan, digerinin adi camera buda miui arayuzlu olan

• MIU7 YÜKLEME REHBERİ VİDEOSU EKLENDİ BİLGİNİZE

EDİT: kin912 6.1.26 sürümünden kaynaklanan batarya optimizeden sonra büyük bir günncelleme geldi (918mb)

yeni sürüm 6.2.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 1 Şubat 2016; 20:50:25 >
  • firtilli kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin teswkkur ederim.

• djvietnam kullanıcısına yanıt
    Emeğine sağlık hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThaDe

Emeğine sağlık hocam.

sağolun keyifli forumlar
  • Siteye ne zaman düşer ki 6.2.1 sürümü?Telefondan indirmek işkence olacak :D
  • BİLDİRİM SORUNU ÇÖZÜLMÜŞTÜR;

Güvenlik>Izinler>Otomatik Başlatma'dan bildirim gelmesini istediğiniz uygulamayı seçin

• quote:

Orijinalden alıntı: token45

Siteye ne zaman düşer ki 6.2.1 sürümü?Telefondan indirmek işkence olacak :D

takibini yapıyorum siteye eklenirse burayada eklerim belli olmaz bugün yarın eklenir
    Telefondan indirdikten sonra tekrar flashlamamız mı gerekiyor inen romu? Eğer öyleyse wipe yapmamıza gerek var mıdır?
    sağolun hocam indirmeye başladım telefondan sabredemedim :) %45 i geçti 1 saate iner büyük ihtimalle umarım sağlam olmuştur bu sürümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMXX1

Telefondan indirdikten sonra tekrar flashlamamız mı gerekiyor inen romu? Eğer öyleyse wipe yapmamıza gerek var mıdır?

siz sadece indirin telefon otomatik kendi yapar gerekli ayarlamaları
  • MMXX1 M kullanıcısına yanıt
    notta full romu kurmanız gerekiyor yazmış otomatik kuruyor normalde güncellemeleri olmassa flashlarsınız hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi token45 -- 1 Şubat 2016; 22:31:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: token45

sağolun hocam indirmeye başladım telefondan sabredemedim :) %45 i geçti 1 saate iner büyük ihtimalle umarım sağlam olmuştur bu sürümü

umarım çözmüştür sorunu batarya konusunda çok şikayet vardı kin912ye oda bunları ciddiye alıp baştan düzenlemiş galiba
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.