Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oktay86

quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Twitter uygulamasi ana sayfada gezerken asiri derecede kasiyor. Bu sorunu yasayan var mi ?

Twitterda bende sorun yok

Twitter hangi versiyonu hocam?
    Bende son versiyon yuklu yeni guncelledim hatta. Ama bi onceki versiyonda da ayniydi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam guncelleme uyarisi geldi guncelle dedigimde recovery i aciyor nasil yapacuguz bilen varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

Kitkat baseband flashla

kitkat baseband flaslayınca sensörler felan çalışmaya başladı düzene girdi herşey valla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıllı-adam

Hocam guncelleme uyarisi geldi guncelle dedigimde recovery i aciyor nasil yapacuguz bilen varmi ?

hangi recovery var sende bende otomatik yaptı herşeyi ben dokunmadım bile.
  • quote:

quote:

quote:

Twitter uygulamasi ana sayfada gezerken asiri derecede kasiyor. Bu sorunu yasayan var mi ?

Bende son versiyon yuklu yeni guncelledim hatta. Ama bi onceki versiyonda da ayniydi :)

Google playdeki en son veriyonu kullanıyorum.

Ama ben mediaları otomatik göstermeyi kapadım takılma bundn oluyordu benim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Google playdeki en son veriyonu kullanıyorum.

Ama ben mediaları otomatik göstermeyi kapadım takılma bundn oluyordu benim

Bende de kapali hocam medyalar.
    Programi ilk yukleyip acinca sorun yok. Kapatip tekrar actiginda kasmaya basliyor ve boyle devam ediyo.
    Enteresan :)

• 5.5.29 guncellemesinden sonra, daha once bahsettigim ekran donmasi sorunu hic olmadi. Bilginize :)

• quote:

5.5.29 guncellemesinden sonra, daha once bahsettigim ekran donmasi sorunu hic olmadi. Bilginize :)

Hangi gappsi kurmustunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: sükût

quote:

5.5.29 guncellemesinden sonra, daha once bahsettigim ekran donmasi sorunu hic olmadi. Bilginize :)

Hangi gappsi kurmustunuz

daha önceki sayfalarda paylaşılan bi gapps linki vardı onu yüklemiştim hocam.

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=97648322&mpage=8#msglink_106069964

4.4.X-GAPPS.zip
    http://www43.zippyshare.com/v/690yTL9H/file.html

• .AnasoN. kullanıcısına yanıt
    Evet aynı gapps aynı twrp sürümü ama guncelleyemiyorum ne yazık ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: akıllı-adam

maalesef sim hatası verdi. ve yine açılmıyor. ne yapalım şanssızmışız :)
    5.5.22 sürümünü tekrar kurdum yeniden başlatmadan wipe cache yaptıktan sonra gapps flaşladım tekrar wipe yaptım. 5.5.29a güncelledi bu defa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

5.5.22 sürümünü tekrar kurdum yeniden başlatmadan wipe cache yaptıktan sonra gapps flaşladım tekrar wipe yaptım. 5.5.29a güncelledi bu defa.

Demekki cozum gapps'ı restart atmadan yuklemekmis.
    Bende o sekilde yuklemistim :)

• Ben basebandı degistirdim kk basebandı yukledim bakalım güncellemede sorun cıkaricakmi merak ediyorum

• quote:

Ben basebandı degistirdim kk basebandı yukledim bakalım güncellemede sorun cıkaricakmi merak ediyorum
    MIUI ROM 5.6.4 Yapılan Tüm Değişiklikler ve Güncellemeler
    [Sistem]

Optimizasyon – WiFi bağlı olmadığında harcanan batarya miktarı düşürüldü (06-04)
    Düzeltme – Bazı üçüncü parti uygulamaların sistemin yeniden başlamasına neden olması (06-04)
    Düzeltme – Ekran kapandığında kablosuz ağlara otomatik bağlanılamaması (06-04)
    Düzeltme – Bazı durumlarda cihazın fazla ısınması veya batarya tüketmesi (06-04)
    Düzeltme – Bazı taşınabilir WiFi cihazlarına bağlanıldığında ekran kapandığında bağlantının kopması (06-04)
    [Kilit Ekranı, Durum Çubuğu, Bildirim Alanı]

Yeni – Yanlışlıkla ekranın açılmasını engellemek için kilit açma hareketi tanıma mekanizması iyileştirildi (06-02)
    Düzeltme – Bazı durumlarda Mi Band’ın ekran kilidini açamaması (06-01)
    [Galeri]

Yeni – Fotoğrafların kişi bazlı görüntülenebilmesi için yüz sekmesi eklendi (06-02)
    Optimizasyon – Bulut albümleri düzenleme metodu iyileştirildi (06-02)
    Optimizasyon – Bir bulut albümüne eklemek için resim seçilirken görünen bulut albümleri listesi arayüzü iyileştirildi (06-02)
    Düzeltme – Açılış sayfasında hepsini seç işaretlendikten sonra seçimlerin kaldırılamaması (06-02)
    [Hava Durumu]

Düzeltme – Bazı durumlarda yağmur animasyonu yönünün yerçekimi sensörünün yönüne göre yön değiştirmemesi (06-02)
    Düzeltme – Hava durumu paylaşımının RAm kaybına neden olması (06-02)
    [Ayarlar]

Düzeltme – Wifi şifresinin hatalı girilmesi halinde beliren metin kutusunun tekrar tekrar ekrana gelmesi (06-01)
    [Market]

Optimizasyon – Şebeke durumu bilgisi özelliğini ger bildirim sayfasına taşındı (06-01)
    Optimizasyon – Uygulama indirme/yükleme sırasındaki sistem performansı iyileştirildi (06-01)
    Düzeltme – Bazı durumlarda uygulamaya girmenin takılmalara neden olması (06-01)
    [Takvim]

Silinen – Etkinlik bildirimlerindeki erteleme seçeneği (06-02)
    [Veri Kullanımı]

Optimizasyon – Kilit ekranı bildirimleri sayfasına ayarlar düğmesi eklendi (06-01)
    Yeni – Şebeke durumu test edildikten sonra şebeke izinlerini görüntüleme desteği (06-02)
    Düzeltme – Şebeke durumu test edilirken DNS ayarlanmasının uygulamada sebep olduğu takılmalar (06-02)

• Geldi mi guncelleme ? Bende yok

• .AnasoN. kullanıcısına yanıt
    Bende de yok gelir bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk_o

Bende de yok gelir bakalım
    benim telefone geldi ancak yüklemiyor recovery'e giriyor hata veriyor kk basebando flashlamıştım yüksek ihtimalle ondan oluyor.
  • Bende OTA güncellemesini yukleyemedim, Philz var idi TWRP kurdum güncelleme dosyasını manuel flashlamak istedim ancak bu hatayı veriyor. Yeni versiyonu komple indirip deneyeceğim
    [LG G2 MIUI ROM] Anakonu  V8  (MIUI 8) çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

Bende OTA güncellemesini yukleyemedim, Philz var idi TWRP kurdum güncelleme dosyasını manuel flashlamak istedim ancak bu hatayı veriyor. Yeni versiyonu komple indirip deneyeceğim

Bende aynı şekilde deneyeceğim bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

Bende OTA güncellemesini yukleyemedim, Philz var idi TWRP kurdum güncelleme dosyasını manuel flashlamak istedim ancak bu hatayı veriyor. Yeni versiyonu komple indirip deneyeceğim

Bildiğim kadarıyla recovery sürümü desteklemiyor. Başka sürüm denerseniz olabilir belki.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.