Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Orijinalden alıntı: Nate Dogg

quote:

quote:

Bu rom u direk twrp den kuran varmı?

Twrp son surumden kurdum herhangi bir sorun yok..

Viper4Android Fx deneyen var mi ? Calisiyor mu ?

Kardes sirasiyla jb boatloader i rom u ve gapps i kuruyorum. Mi logosu geliyor ama acilmiyor?

TWRP hangi sürüm yüklü hocam?
    Bende 2.8.6.1 bumped blastagator sürümü yüklü. (http://blastagator.ddns.net/twrp/2-8-6-1.php )

Lolipop'dan geçtiğim için sırasıyla aşağıdaki dosyaları yükledim. herhangi bir problem yaşamadım

1. D802_PATCH_RETURN_KK_droidth https://docs.google.com/uc?id=0BxADHj0aSysFN1Zqc2lwRU94WUk&export=download
    2. miui 5.5.22 https://cloud.mail.ru/public/Eiyg/VwneKZsz3
    3. gapps 4.4 http://www43.zippyshare.com/v/690yTL9H/file.html

Eyvallah ustam peki miu den lolipopa nasil gecilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 24 Mayıs 2015; 13:23:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Uyardığın için teşekkürler. Update linkini eklemişim

Düzenledim yeniden. sende alıntıyı düzenlersen iyi olur olumsuz bir duruma sebebiyet vermeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 24 Mayıs 2015; 13:13:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Hocam iyi geceler. V6 için launcher ile oynama yapmamiza olanak yok mu? Grid ayarlarını değiştirmek istiyorum ama maalesef bulamadım bir yolunu. Dpi boyutu çok yuksek geliyor bana. Var midir bir çare?

Ayarlarda böyle birşey hatırlamıyorum. dpi ayarlarıyla oynayan uygulamalar var ama bunlarla oynayıp telefonlarına yeniden rom yüklemek zorunda olanlar çoğunlukta.
  • Twitter uygulamasinda ana sayfayi asagi yukari gezerken asiri derecede kasiyor. Bu sorunu yasayan var mi ?
    Facebook de boyle bi durum yok..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Arkadaşlar miui romda yanlış hatırlamıyorsam temizleme uygulaması olarak clean master yüklü geliyordu değilmi? Ben clean master gerekli şeyleri siliyor zararlı diye hatırlıyorum. Miui kullanıyorsa sorun yoktur diye düşünüyorum cihaza ona göre yükleyeceğim. Yanlış bilmiyorum değilmi?

CleanMaster niye zararlı olsun?
    Hemen hemen tüm temizlik uygulamaları içerisinde büyük dosyaları temizleme diye bir bölüm vardır. Bunu kullanır ve hepsini sil derseniz elbette bütün dosyalarınızı siler. Ben bu özelliği benim bilgim dışında telefonu şişiren birşey varmı diye kullanırım. Faydası da oluyor.
    Hangi uygulamayı kullanırsanız kullanın mutlaka uygulamanın ne yaptığını ve ne istediğinizi bilin. Böylece sorun yaşamazsınız.

• Viper4Android denedim çalışıyor.

Yüklemek için;

1. Önce BusyBox indirip, Root yetkisi veriyoruz. Programı açıp install diyoruz.

BusyBox Play Store Link

2. ViPER4Android FX indiriyoruz, root yetkisi veriyoruz. Programı açıp driver yüklemesine Yes diyoruz. Telefona restart atıyoruz.

ViPER4Android Play Store Link

Hepsi Bu. Sonra müzik açıp Viper4Android'de istediğiniz ayarları yapın

Edit: Güvenlik ayarlarından ViPER4Android'e otomatik başlatma izni vermeyi unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 24 Mayıs 2015; 14:28:48 >

• DPi sorununu çözmek isteyenler için: MIUI V6'da DPI değişikliği nasıl yapılır?

5.5.15 ile arada reset atıyordu. 5.5.22 ile biraz daha iyi gibi. Ama ayarlamaları aşırıya kaçırmadan yapmanız gerekiyor. Yoksa durup durup reset atıyor. 3-5 kez denedim ben, reset atıyordu, düzeldi kendi kendine şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 24 Mayıs 2015; 15:08:27 >

• Son cikan 5.5.22 surumu hangi tabanli rom 20c mi 20d mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler benım rehber gitti

Varmı bunun bı cozumu

• quote:

Beyler benım rehber gitti

Varmı bunun bı cozumu

Ne oldu da gitti hocam ?
    Benim rehber gmail de herhangi bir sorun yok

• quote:

quote:

Beyler benım rehber gitti

Varmı bunun bı cozumu

Ne oldu da gitti hocam ?
    Benim rehber gmail de herhangi bir sorun yok

Simde ki kişileri bulmuyor.

• Hocam siz jb bootloaderi mi kullanıyorsunuz ? Tam temiz kurulum yaptım fakat bazen ekrani açınca kilit ekranı gelmeden ana ekran geliyor ve kısa bir süre sonra donuyor reboot atmadan düzelmiyor. Kk bootloaderi kullanıyorum acaba sorun ondan mi? Birde kitkat 20h üzerine kurdum siz nasıl kurdunuz ?

• Dün akşam romu ilk yüklediğimde kurcalarken benimde başıma geldi aynı durum.

Ama bugün olmadı hiç.
  • quote:

Dün akşam romu ilk yüklediğimde kurcalarken benimde başıma geldi aynı durum.

Ama bugün olmadı hiç.

Olmadi dedik. Simdi oldu :(
    Restart attim telefona.
    Bu sorunun sebebi ne acaba ?

• Henüz bulamadım bende. Romun sahibi kernel bumped diyor o zaman bootloader ile ilgili bi sorun yok. Acaba dil seçeneğinden veya basebandda mı sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makifylmzz

Henüz bulamadım bende. Romun sahibi kernel bumped diyor o zaman bootloader ile ilgili bi sorun yok. Acaba dil seçeneğinden veya basebandda mı sorun

Ben ingilizce kullaniyorum. (Turkce yapinca galeride resimler gozukmuyor cunku )

Twrp recovery ile yukledim romu bundan olmaz heralde ?

Cift tikla ekran acma ozelligini kapattim biraz boyle kullanicam. Belki bundan kaynaklaniyor olabilir.

• Nate Dogg kullanıcısına yanıt
    Bir önceki sayfadaki mesajım sizin için de geçerli.

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Sim karttan telefona aktarma nasil yapiliyor arkadaslar numaralar gitti geri getirmem lazım

Google play yok birde biz mi kurucaz?

Şu uygulamayı yükleyip sadece SIM rehberinizi yedekleyin. Ardından geri yükle ile SIM yedeğinizi telefona geri yükleyin.

Uygulama hakkında detaylı bilgi için:http://forum.donanimhaber.com/m_95967408/f_//tm.htm#95967408

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 24 Mayıs 2015; 23:06:32 >

• quote:

quote:

Henüz bulamadım bende. Romun sahibi kernel bumped diyor o zaman bootloader ile ilgili bi sorun yok. Acaba dil seçeneğinden veya basebandda mı sorun

Ben ingilizce kullaniyorum. (Turkce yapinca galeride resimler gozukmuyor cunku )

Cift tikla ekran acma ozelligini kapattim biraz boyle kullanicam. Belki bundan kaynaklaniyor olabilir.

Ben türkçe kullanıyorum galeride bir sorun yok. Çift tıkla açma da kapalı bende. Birde xcam kurdunuz mu ? Bana 4k video çekimi lazım son versiyonu kurdum ama 4k seçeneği yok

• quote:

quote:

quote:

Ben türkçe kullanıyorum galeride bir sorun yok. Çift tıkla açma da kapalı bende. Birde xcam kurdunuz mu ? Bana 4k video çekimi lazım son versiyonu kurdum ama 4k seçeneği yok

Ben turkce yapinca galeride sorun oluyor , resimler gozukmuyor. Sizde neden olmuyo enteresan :)

Xcam yuklemedim hocam ben.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben turkce yapinca galeride sorun oluyor , resimler gozukmuyor. Sizde neden olmuyo enteresan :)

Xcam yuklemedim hocam ben.

Peki hocam ilk mesajda Türkçe karakter sorunu çözümü var onu deneyip bakın birde. Belki o şekilde çözülür galeri sorununuz

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.