Şimdi Ara

[LG G2 MIUI ROM] Anakonu V8 (MIUI 8) çıktı (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
23
Favori
76.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi drop nedir beyler tam olarak?

• Hocam mesela wifiye bağlı oldupun halde hiçbir neden yokken durduk yere kopuyor bir süre sonra tekrar bağlanıyor. Bazen bağlanmıyor wifi ayalarına girince bağlanıyor. Rr de sürekli yaşadım o yüzden cloudyle devam ediyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Hocam mesela wifiye bağlı oldupun halde hiçbir neden yokken durduk yere kopuyor bir süre sonra tekrar bağlanıyor. Bazen bağlanmıyor wifi ayalarına girince bağlanıyor. Rr de sürekli yaşadım o yüzden cloudyle devam ediyorum hocam

Bildiğin dropmuş. Ben çok kompleks bişi sandıydım. 1 küsür aydır kullanıyorum rr yi. Dediğiniz durumu 2 bilemedin 3 kere yaşamışımdır. Hepside yatak odasında baş ucunda iyi 1 2 çubuk bağlantıda denk gelmişti. Mesafeye bağladıydım durumu.
    Hiç tam çekerken drop yaşamadım ama kesinlikle.

• Bende tam cekerken yasamadım buyuk ıhtımal kalıtesız baglantıda bılmem ney seysı var ya onla ılgılı bır sıkıntı sanırsam kendı kendıne aktıf deaktıf oluyordur dıye dusunuyorum bır ıkı kere yasadım suan stok romdayım valla sorunshz kullanıyorum root falan d ayapmadım kendı kernelınde vs kullanıyorum 5 saat ekran suresı alıyorum normal kullanımımla ılk defa stokta ısındıgında ekran parlaklıgının dusmesıyle karsılasmadım :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamünaleyküm hayırlı ramazanlar üstadlarım 6.6.5 güncellemesi geldi ekranda bir nokta var tıklıyorsun mi pop gibi bir şey gelmiş ve ram tüketimi azalmış gibi geldi
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Mı pop onceden dr vardı zaten kardesım ayarlarda o ekrana on plana alınmıs demek kı

• sisperdesi S kullanıcısına yanıt
    Shortcut menü diye birşey güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

selamünaleyküm hayırlı ramazanlar üstadlarım 6.6.5 güncellemesi geldi ekranda bir nokta var tıklıyorsun mi pop gibi bir şey gelmiş ve ram tüketimi azalmış gibi geldi

Yeni sürümde Chrome çalışıyor mu hocam?

• Chorome de sıkıntı var ustam yine apus kullaniyorum

• gtskyblue sürümünde chrome çalışıyor hocam ama bu arkadaş da knock on knock off u kaldırmış
  • xperius kullanıcısına yanıt
    Hadi yaa tam yapan yok mu adam akilli valla gitcem telefon uretmeye baslixam en sonunda kendime ozel :))

• Gapps flaşlama hocam, sıkıntı çıkarıyor. googleinstaller kurup öyle yapmalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Herkese merhaba
    D802 cihazım var. Optimus G3 rom vardı.
    Bugun Miui indirdim tüm dosyalarıyla beraber.
    Android sürümüm 4.4.2. konuda denilenlerin hepsini yaptım sadece BL Changeri indirmedim.
    Neyse digerlerini sırasıyla flashladım en sonda wipe attım temiz olsun diye fakat cihaz LG logosundan sonra siyah ekran oluyor telefon baslamıyor? bu neden olabilir neyi yanlıs yapmısım sizce?

EDİT : Boot loaderide flashlayıp KK 'ı seçtim. Bu sefer siyah ekran gitti Miui yazısı geliyor fakat cihaz bi türlü başlamıyor. WİPE yapmak istiyorum ama recovery'e giremiyorum acaba miui kurunca degisiyor mu recovery tusları nasıl gircem ve bunun cozumu nedir

EDİT 2 : Wipe yapınca bu sefer miui'de gitti sadece LG yazısı geliyor ve telefon başlamıyor..

Edit3: tam wipe yapip tekrar yaptigimda oldu. Gaaps bulup flasladim fakat uygulama cokuyor bu norml mi

google installeri kurun hocam tekrardan tam bir wipe yapın ama gaps flaşlamayın

• quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Hocam konudaki link kirik nerden bulabilirim google installeri

linki yeniledim bi kontrol edin
  • fat304h kullanıcısına yanıt
    Miui app store da google yazip 2. Siradaki uygulama ile google uygulamalarini kurabilirsiniz daha sorunsuz olur

• djvietnam kullanıcısına yanıt
    SelamunAleykum üstad miui8 portlanir mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

SelamunAleykum üstad miui8 portlanir mi acaba

aleykümselam

gelicek kesinlikle bunu yüzde yüz söyleyebilirim nedenmi çünkü MIU romları diğer android cihazlara yüklenmesine olanak sağlıyor

mıu4 mıu5 mıu6 mıu7 geldi mıu8de gelecektir araştırmalarım sürüyor mıu8 çıktığında burada anında olacaktır takipteyiz takipte kalınız

biraz bakalım MIU8 nasıl bir şey olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 27 Haziran 2016; 1:15:13 >

• djvietnam kullanıcısına yanıt
    Harika hocam sabırsızlıkla bekliyoruz 2 haftadir guncelleme cikmiyor umarim calisiyorlardir Yıkılır forum :)

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.