Şimdi Ara

LG G2 MİNİ STREET FİGHTER FUTURE ARMOR İMPACT HARD CASE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar ürün 3 parçadan oluşuyor.en altta yumuşak kauçuk bumper var,toz geçirmezlik özelliği bulunuyor.2 parça armor kısmı,bu yumuşak kısmın üzerine geçiyor.sert plastikten yapılma,zırh görevini görüyor.3.parça ise sert plastik ön kapak,camın kırılmasını çizilmesini önlüyor.2. ve 3. parçalarda stand özelliği bulunmaktadır.elimde 3 er parça var kendime aldım bunları da satıyorum.beklediğimden çok çok iyi geldiğini söyleyeyim.çok şık ve güzel görünümlü bir kılıf seti.ben kendime ilk iki parçayı kullanıyorum seyahat vb. durumlarda 3.parçayı da takıp tam koruma sağlanabilir.3 ünü de takıp yeğenime yere atma testi bile yaptırdım :)

SAHİBİNDEN LİNKİ :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-lg-g2-future-armor-impact-hard-case-163564628/detay/

FİYAT FORUMA ÖZEL 40 TL İZMİR İÇİ TERCİHİM

LG G2 MİNİ STREET FİGHTER FUTURE ARMOR İMPACT HARD CASE LG G2 MİNİ STREET FİGHTER FUTURE ARMOR İMPACT HARD CASE LG G2 MİNİ STREET FİGHTER FUTURE ARMOR İMPACT HARD CASE LG G2 MİNİ STREET FİGHTER FUTURE ARMOR İMPACT HARD CASE LG G2 MİNİ STREET FİGHTER FUTURE ARMOR İMPACT HARD CASE LG G2 MİNİ STREET FİGHTER FUTURE ARMOR İMPACT HARD CASE
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stepping -- 7 Mayıs 2014; 16:34:35 >

• Kurşun geçiriyorsa yaramaz.

• danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    o kadar kusuru olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.