Bildirim
LG G2 mi?Yoksa Xperia Z1 mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tasarım olarak ve performans olarak Z1 önde.
LG'nin sadece ekranı daha iyi ama bana sorarsan alakası yok derim çünkü z1'in ekranı gayet güzel.
Fotoğraf konusunda gündüz çekimlerinde z1 ezer geçer de, gece çekimlerini bilmiyorum iki cihazın.
Ama ikisinin de donanımları aynı olmasına rağmen z1 in yazılımı daha iyi olduğu için testlerde çok daha iyi sonuçlar veriyor.
Kamera konusunda arkadaşlar yardımcı olurlar ama sağlamlık ve kalitede kesinlikle z1. O masaya koyma durumunda z1 açık ara önde.
G2 yanına yaklaşamaz o konuda bunda herkes hem fikirdir. G2 nin çerçevesini överler ince olduğu için ama bence o kadar ince olmasına gerek yok.
Sonuçta telefonu tutmak için benim gözümde alan gerekiyor. -
1-z1
2-z1
3-z1
4-g2
5-z1 -
Xperia z1 derim kesinlikle -
ya arkadaşlar yapmayın nasıl z1 daha iyi dersiniz kamerası bi kere kötü ekran zaten çok kötü birde telefon kafasına göre istediği zaman resim çekiyor kamera donuyor nasıl Z1 tavsiye edersiniz yapmayın. -
saglamlık ve sd kart olarak Z1 alınır ama ekran kalıtesı batarya ozellıkelde on kamera olarak G2 daha ıyıdır. -
Z1 ekran ve kasa olarak leş gibi. G2 daha üstün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Z1 kullananlar bilir. Cihazda ısınma sorunu var. Kamerası kapanıp duruyor. Su geçirmez olayı zaten yalan, hiç bi garantisi yok. Sağlamlık olarak arkası tamamen cam ve ön arka çok kolay çiziliyor. Ya çok dikkatli kullanıcaksınız ya da kılıfla kullancaksınız. Ekran olarak benim lumia 925 bile daha canlı ve keskin görüntü veriyor.
Sony'de iş olsa 6 ay arayla amiral model çıkarmazdı zaten. 2 model arasında bu kadar az fark varken gereksiz yeri yeni amiral çıkarıp eski modeli değersizleştiriyor. Para delisi Apple bile senede 1 yeni model çıkarıyor. -
Babamda g2 ben de z1 var bence g2 al ama 32 GB'lık olandan al
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X