Şimdi Ara

Lg G2 mi Samsung Note 2 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Biliyorum G2 note 2 den üstun bir cihaz.Ama abim icin kamera cok onemli aksam cekimleri olsun flasi olsun daha önemli.Birde su var 2 sene sonra satmak istesek g2 yi dusuk fiyata satabilirim ancak note 2 nin piyasasi halaa olur.Siz ne dersiniz g2 nin kamerasi note 2 ile kiyaslaninca fiyaskomudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gelen güncelleme ile kamerasinin eline su dökecek pek telefon kalmadı
    2 sene sonra note 3 para etmez duruma gelir bu hizda giderse teknoloji. ..
  • Hocam benim icin suda onemli suan telefonum ideos x5 telefonun sebeke cekim kalitesi gercekten kötü.Söyleki unide anfide ders islerken benim telefon internete 0.60 mbit ile giriyor ayni yerde arkadasim s3 ve avea hattiyla 3 mbit hiz aliyor.Neyse telefonumu huawei ascend mate yaptim durum ayni olunca gercekten s inirlendim telefon otobusle giderken 3 g ile 3 dis cekiyor ama internet hizi Facete bile süründürüyor.Neyse mate yide iade ettim.Simdi de note 2 ile g2 arasinda kaldim.Ama okuduklarima göre g2 de böyle bir sorun var deniyor eger öyleyse kesinlikle alamam.Yorumlarinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Hocam benim icin suda onemli suan telefonum ideos x5 telefonun sebeke cekim kalitesi gercekten kötü.Söyleki unide anfide ders islerken benim telefon internete 0.60 mbit ile giriyor ayni yerde arkadasim s3 ve avea hattiyla 3 mbit hiz aliyor.Neyse telefonumu huawei ascend mate yaptim durum ayni olunca gercekten s inirlendim telefon otobusle giderken 3 g ile 3 dis cekiyor ama internet hizi Facete bile süründürüyor.Neyse mate yide iade ettim.Simdi de note 2 ile g2 arasinda kaldim.Ama okuduklarima göre g2 de böyle bir sorun var deniyor eger öyleyse kesinlikle alamam.Yorumlarinizi bekliyorum.

3g full cekiyor suan yeni güncelleme ile..
    kamerasi da cok cok iyi durumda..

hattim türkcell
  • Kamera anlamında samsung iyi tabi ama note 2nin kamerası ile g2 kamerasını birebir karşılaştırmadım ama iki telefonun da kamerası iyidir sadece g2de yazılımsal problemler varmış
  • Note 2 kamera da başarılı bir cihaz değil. Aynı şekilde G2 de başarılı değil.( Alman romunu yükledim sonunda sinirden) Android olsun iyi çeksin dersen Z1,Note 3 veya S4 alacaksın. Gece çekimi çok önemli ise One veya One Max da olur. Ancak onlarda gündüz çekimlerinde kötüler. Kısaca bütçe darsa al G2. Ne öldürür ne güldürür bir kamerası var, anı kurtarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi new-desing -- 29 Aralık 2013; 18:58:42 >
  • Note2 nin kamerasini begenmeyen sizi göruyorum.Tabiki fotograf makinesi kalitesi beklenemez ama androidde cogu telefonfan iyi kamerasi var diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung mu LG mi ?
    6 yıl önce açıldı
    S4 mü ? G2 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Note2 nin kamerasini begenmeyen sizi göruyorum.Tabiki fotograf makinesi kalitesi beklenemez ama androidde cogu telefonfan iyi kamerasi var diye biliyorum.

İşte bu noktada kime göre neye göre devreye giriyor. Daha önce daha iyisini kullanmadıysanız sizi tatmin edecektir.
  • new-desing N kullanıcısına yanıt
    Şimdi söyle birsey var hocam suan ideos x5 var.1400 e kadar butcr var.Lg g2 islemci olsun grafik karti olsun note 2 den üstun.Ama alipta akşam kamera cekimlerinde kumlanma yapar ve flaş olarak beni uzerse hic almayayim direk note 2 alirim daha iyi.Birde sebeke cekim gucunden çok cektim.Otobüste sinifta internete giremiyorum.Lg g2 bu konuda nasil merak ediyorum.

• g2 al gitsin
  • quote:

Şimdi söyle birsey var hocam suan ideos x5 var.1400 e kadar butcr var.Lg g2 islemci olsun grafik karti olsun note 2 den üstun.Ama alipta akşam kamera cekimlerinde kumlanma yapar ve flaş olarak beni uzerse hic almayayim direk note 2 alirim daha iyi.Birde sebeke cekim gucunden çok cektim.Otobüste sinifta internete giremiyorum.Lg g2 bu konuda nasil merak ediyorum.

Ben bir sıkıntı çekmedim o konuda. Flaş olarak da güçlüdür G2. Kalem, çıkabilir pil ve sd kart önemli değilse g2 de note 2 gibi fotoğraf çeker, sinyali oldukça yeterlidir. G2 al bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.