Şimdi Ara

lg g2 lollipop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar LG g2 ye lollipop ne zaman gelecek bilgisi olan var mı ?

• bu ay ıcınde gelecekde tr ye ne zaman ugrar bılınmıyor
  • ios tan döndüm ama pişman gibiyim sanki . beklemedeyiz bakalım .
  • Bklemekteyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemedeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir soru da ben sorayım madem.

Lolipop ile birlikte g3 arayüz gelecek mi? Yoksa o ayrı falan mı gelecek? Ya da hiç mi gelmeyecek :)

• g3 ün arayüzüde gelecek dedi lg'nin canlı desteği :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S5 ROM-ROOT
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arama butonunu kullanın biraz.

Sıktı artık bu lollipop ne zaman gelecek sorusu.Ana konu da her gün en az 5 kişi soruyor zaten aynı soruyu.Kitkat geleceği zaman da aynı şeyler olmuştu.Gelecek işte niye sabırsızlanıyorsunuz ki?Gelince kameradaki frame düşmeleri gitmeyecek, şarjınız uzamayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay94

g3 ün arayüzüde gelecek dedi lg'nin canlı desteği :D

Hocam sanki cevremde kullananlar var g3 arayuzunu ben mi yanlis anliyorum...2 arkadasta gordum

• Cloudy g3 rom yükle g3 arayuzu kullan.
    Hem kullanıyorum çokta memnunum orjinal g2 den kat kat iyi..

• bilememde . değişik birşeyler istiyorsan buzz launcher var markette. indirip çok değişik temalar ve ana ekran düzenlemeleri var. tek sıkıntısı ekrana iki defa tıklayınca tuş kilidi devreye girmiyor. ama değer . :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

Arama butonunu kullanın biraz.

Sıktı artık bu lollipop ne zaman gelecek sorusu.Ana konu da her gün en az 5 kişi soruyor zaten aynı soruyu.Kitkat geleceği zaman da aynı şeyler olmuştu.Gelecek işte niye sabırsızlanıyorsunuz ki?Gelince kameradaki frame düşmeleri gitmeyecek, şarjınız uzamayacak.

Hocam şarjımız uzamayacak ama kısalacak mı? LG lolipop'ta bize kelek yapar mı? Deşarj süresi kısalır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: metafest

quote:

Orijinalden alıntı: Propus

Arama butonunu kullanın biraz.

Hocam şarjımız uzamayacak ama kısalacak mı? LG lolipop'ta bize kelek yapar mı? Deşarj süresi kısalır mı?

Lollipop gelince kısalacağını sanmam.Ama uzayacağını da sanmıyorum.Bir değişiklik olmaz büyük ihtimal.

Bu arada her telefonun pil performansı zamanla düşer zaten.Benim g2 1 senelik, ilk aldığımdaki gibi gitmiyor şarjı.Kötü değil tabi hala.Evde galaxy ace ve xperia sola var onlar da ilk günkü gibi gitmiyor.Bir süre sonra eskiyor batarya.

• O değil de arkadaşlar, sizlerde şuan android sürümü kaç acaba? 4.4.4 mü, 4.4.2 mi?

Bende şuan 4.4.2 ve şuan güncelleme yok. Cihazı yeni aldım da tam bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Şu an en son sürüm 4.4.2 zaten.
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Peki hocam sagolasin. Ekrana cam taktirmali mıyım, yoksa mat ve ya parlak jelatin mi almalıyım, karar veremedim. Zaten bir kılıf ta bulamadım.

Ben cam taktırmadım, parlak ortalama kalite bir film taktırdım. Spigen kılıf tavsiye ederim, cihazı baya kalınlaştırıyor ama iyi koruyor.
    Zaten su slim armor ve quick window dan başka pek te bir kılıf bulamadım. Önceki telefonumda cam yatırmıştım iyidi sikintisizdi ama tabi ekranı biraz kalinlastiriyordu. Jelatinlerde çizilme kolay oluyor gibi sanki

Kullanıma bağla, bende fazla çizilme olmadı.
    Cebe koy,çıkar sürtünmeden dolayı olabilir gibi geldi bana. Gerçi şimdi he cam hem de kılıf parası da vermek istemiyorum. 70,100 TL.ya mal olur yoksa. Bir kılıf ce bir de yarı mat bir jelatin alacak gibiyim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.