Şimdi Ara

LG G2 KULLANANLAR BURAYA. TECRÜBE, FİKİR VE SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.047
Cevap
26
Favori
118.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scorpion7

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

quote:

quote:

Kullanan arkadaşları radyo direk kullanılacak halde mi geliyor? Özellikle garantili alan arkadaşlar için soruyorum. Radyo yüklü ancak root yapmadan kullanılamaz durumda olduğu söyleniyor. Konu hakkında bilgilendirebilirseniz sevinirim.

TEKNİK KONU'ya bakın lütfen. İlk sayfada oldukça yararlı bilgiler bulacaksınız.

Baktm hocam video paylaşmıssınız hatta siz elinize sağlık. Fakat biraz zor ve karmaşık geldi, root işine girmeden bu işi çözmenin (hem garantiden de çıkmamak adına) derdindeyim.

Buna da karışık diyorsanız
    Sadece 2 tane dosyanın adını değiştireceksiniz. Hatta adlarını yeniden yazmaya da uğraşmayacak, başındaki LG harflerini sileceksiniz. Bunu yapabilmek için de root yapacaksınız. Root işlemi de en basit olan telefonlardan birisi bu G2.
    Gözünüzde büyütmeyin, toplamda 2-3 dakikanızı almaz.

Peki o zaman itiraf ediyorum ingilizcem yetmedi anlamamışım şimdi daha net oldu sanırım ama kolay diyerek yüreklendirdin yine de..

Evet oldukça basit bir işlem. Ama anlamadığım şey, benim videolarım İngilizce değil ki?

• chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Allah allah aynı link değil mi tıkladığım şu değil mi hocam verdiğiniz link

quote:

Root çıkmış bile.

http://theunlockr.com/2013/10/25/root-lg-g2-versions-video/

• quote:

quote:

Root çıkmış bile.

Allah iyiliğinizi versin emi.
    O zaman ben daha telefonu bile almamıştım.

Daha sonra telefonu alınca, kendim videoya çektim. Anlatım da yaptım. Teknik Konuda 1. sayfada da ilk mesajımda paylaştım. Ben onu söylüyorsunuz zannettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 20 Kasım 2013; 15:35:07 >

• quote:

quote:

quote:

Root çıkmış bile.

Daha sonra telefonu alınca, kendim videoya çektim. Anlatım da yaptım. Teknik Konuda 1. sayfada da ilk mesajımda paylaştım. Ben onu söylüyorsunuz zannettim.

Ah ben o konuyu da bir bulabilsem. O kadar çok LG G2 konusu açılmış ki gezdim konu başlıklarını ama bulamadım üstadım be..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Root çıkmış bile.

Ah ben o konuyu da bir bulabilsem. O kadar çok LG G2 konusu açılmış ki gezdim konu başlıklarını ama bulamadım üstadım be..

Android Telefonlar içindeki LG bölümünde.

http://forum.donanimhaber.com/m_83390420/f_//tm.htm

• chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Dostum çok sağolasın yer imlerine aldım sayfayı cihazı alınca artık bakıcaz :) sana sormak istediğim bir konu var ve hatta burada bütün arkadaşlara. Cihazı bir süredir takipteyim. Fakat bu süre zarfında önüme çıkan discovery kullanıcıları da kafamı karıştırıyor. Yahu tamam bir G2 değil kabul ama cihaz 600den satılıyor ve adamlar öve öve bitiremiyor. Sizden ricam benim kafamdaki bulanıklığı düzeltmeme yardımcı olurmusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion7 -- 21 Kasım 2013; 8:57:05 >
  • quote:

Dostum çok sağolasın yer imlerine aldım sayfayı cihazı alınca artık bakıcaz :) sana sormak istediğim bir konu var ve hatta burada bütün arkadaşlara. Cihazı bir süredir takipteyim. Fakat bu süre zarfında önüme çıkan discovery kullanıcıları da kafamı karıştırıyor. Yahu tamam bir G2 değil kabul ama cihaz 600den satılıyor ve adamlar öve öve bitiremiyor. Sizden ricam benim kafamdaki bulanıklığı düzeltmeme yardımcı olurmusunuz.

İki cihazın sınıfları farklı. Bu yüzden karşılaştırma yapmak doğru olmaz. Parasına göre oldukça iyi bir cihaz. Yurt dışında 150$ civarlarına satılıyor muadilleri. Ama çift SIM kart olduğu için IMEI kaydı v.s. yurtiçi fiyatıyla hemen hemen kafa kafaya gelmesi ve garantisiz olması, oldukça önemli bir durum. O fiyata alınabilecek en iyi telefon diyebiliriz.
    Ama G2'ye sadece parasına göre değil, en iyi Android cihaz diyebiliyoruz. Sadece Note 3 ile kapışıyor.

• osedos O kullanıcısına yanıt
    sorun kapaktaymış değiştirdim düzeldi:)
  • Arkadaşlar telefonu ilk aldığımızda şarj olayını nasıl yapıcaz.uzun süre bekletmek gerekiyo mu? Açıklayan olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • Ürünü resmi garantili almak yerine paralel ithalattan almak daha çok kafama yatmaya başladı neden derseniz bir defa radyosu içinde hazır aktif geliyor e resmi dist garantili için bir daha root yapıp garantiden çıkarıyorsunuz. Paralel de size teknik servis hizmeti veriyor mu veriyor. Üstelik daha ucuza alıyorsunuz.
  • bunney_black B kullanıcısına yanıt
    Bitince tak , dolunca çıkart :)
  • Instagram videolarını oynatmakta bazı sorunlarının olduğunu duydum G2'nin.. hem videolarda hemde genel olarak Instagram'da sorun yaşayan oldu mu acaba aranızda ? İlave olarak, önümüzdeki hafta bu telefondan almayı düşünüyorum, kararsız kaldığım tek nokta 16 mı yoksa 32 gb mı almalıyım, teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iambad23 -- 23 Kasım 2013; 14:37:25 >
  • iambad23 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam instegram denemedim ama her gun netten film izliyorum cesitli sitelerden html5 destegi var ve tek bir donma olmuyor. Hafiza konusuna gelince yazilim muhendisiyim ve bana 16 gb bellek yetiyor ama brn surekli video cekerim diosan 32 almalisin 15 sn videosu yaklasik 100 mb olabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için tşk. ederim. 1585 TL'ye forumdaki sıcak fırsattan 32 GB olanı almak şu an bana çok mantıklı geliyor. Bu arada sanal tuşların tam ekran videolarda ve oyunlarda ekranda kalmaya devam etmesi çok can sıkıcı bir durum..Bu olayı rootsuz çözmenin bir yolu var mıdır ?
  • iambad23 İ kullanıcısına yanıt
    Bence sanal tuslar gayet mantiklica dusunulmus ekrani video izlerken felan daha buyuk oluyot ama oyun konusuna gelince cok soyleki oyun oynarken tuslar nokta halini aliyor islevini yerine getirmesi icin iki defa art arda basman gerekiyorki guzel bisey yanlislikla bassan dahi sorun cikartmiyor hocam roota getek yoj bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bold553455

Hocam instegram denemedim ama her gun netten film izliyorum cesitli sitelerden html5 destegi var ve tek bir donma olmuyor. Hafiza konusuna gelince yazilim muhendisiyim ve bana 16 gb bellek yetiyor ama brn surekli video cekerim diosan 32 almalisin 15 sn videosu yaklasik 100 mb olabiliyor

1 haftadır 16 gb siyah g2 kullanıyorum instagram da aktif kullandıgım bir sosyal ağ hic bir sorun yasamadım sorunsuz calısıyor.

Diğer konulara gelirsek :

kimse soylememis ama siyah ekranla bütün oluyor cok sık duruyor beyazda ekran tuhaf duruyor kılıfla kullanıcaksanız bence beyaz alın ama kılıfsız siyah cok sık. 16 gb lık olanda 10.6 gb alan kalıyor yaklasık oda bana suan fazlasıyla yetti 7 gb bos var suan bende yanlız ben oyun hastası biri değilim az öz oyunlar var video ve resimde normal kullanan biriyim onceki tel de 10 gb dı oda dolmamısti hic .

telefonun genel performansı güzel daha sapıkça ısınma yada reset yada ne bileyim saçma bir durum yasamadım yeni olmasına istinaden elimden dusmediği halde şarjı daha %20 nin altına indirmeyi basaramadım ki sabah 7 gece 1 kullandıgım oldu. bu makinanın bence tek sorunu cekimi zayıf vodafone kullanıyorum sanki sebeke az cekiyor gibi daha tam test etme imkanım olmadı ama bina içi ozellikle alt kat orta katta felam sanki sebeke sorunu var gibi geldi. yanlız kesilme yada ses gitmemesi degilde ulasamadıklarına dagir mesaj geldi bi kac kez kesin test etmeden budur demiyecem ama canımı sıktı.

ekran çift tıklama açıp kapama ve kumanda ozelliği harika gerisi bence normal seyler :)) alıcak arkadaslara tavsiye ederim lakin ben 1350 tl aldım bilginiz olsun.

• lordposeidon L kullanıcısına yanıt
    12 tl vodafone da micro sim değişim ucreti kesince randuman vermiyor diyorlar haberin olsun
  • osedos O kullanıcısına yanıt
    kesinlikle kılıftan ozellikle orjinal olmayan kılıflarda o pencere aktif olmuyor telefoncu arkadasım bu tarz kılıfları iade etmisti ordan biliyorum sekil aynı ama işlev yok.
  • arkadaşlar bende aranıza katıldım ama bır sorum var s4 de kı gibi video izleken yüzünü baska yere cevirince video durmuyor..ayarlardan aktif ettiğim halde.bunun için yüz tanıtma falan mı yapmamız gerekiyor?
  • Dün itibariyle Gittigidiyor'dan World kampanyasından faydalanarak 1299-100=1199 TL'ye Beyaz 16 GB olanından sipariş verdim şu an beklemedeyim.. Dediğiniz gibi 16 GB'ın yeteceğini düşünüyorum çünkü çok fazla oyun oynamıyorum. Umarım sorun yaşamadan kullanırım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.