Şimdi Ara

LG G2 KULLANANLAR BURAYA. TECRÜBE, FİKİR VE SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM. (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.047
Cevap
26
Favori
118.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mkaandngz

Sıfi jelatinleri üzerinde geliyor kapıda ödemelı kontrollü olacak zaten

Kapıda ödeme sisteminin göz boyamaktan başka bir tarafı yok. Ödeme yapmadan paketi teslim alıp kontrol edemiyorsunuz. Ödemeyi yapıp paketi alınca kontrol edip eğer bir sorun varsa sadece tutanak tutturabilirsiniz. Sonra uğraşıp durursunuz. Herkes kapıda ödeme sistemini, paket gelir kontrol ederim, bir sorun varsa teslim almam şeklinde düşünüyor. Böyle birşey yok.
  • Arkadaşlar video modunda odaklama sorunu LG sizce bir güncelleme ile halledilebilir mi ? Bu sorun bazen can sıkabiliyor.

Bunun dışında teldeki verileri drive yuklesem sıkıntı olur mu sizce ıyı bıse mı yoksa pcde mı yedeklesem ?
  • Beyler telefonda sanal tuşları küçültmenin yolu var mı sizce de biraz fazla yer kaplamıyolar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert535

Gece video çekimi o kadar başarısız ki anlatamam. Odaklamıyor ya telefon resmen odaklama yapmıyor fps yerlerde sürünüyor. Flash açıp sadece ışık vuran yeri odaklatabiliyorsunuz. Flashsız gece çekimi berbat

gece çekimi benim için çok önemli demek ki elemek lazım bu telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Beyler telefonda sanal tuşları küçültmenin yolu var mı sizce de biraz fazla yer kaplamıyolar mı?

telefonun rootlu olmak şartıyla xposed intaller ve gravity box kullanarak istedigin kadar küçültebilirsin.Lg g2 teknik konunun ilk sayfasında bilgi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg g2 aldım herşeyinden memnunum ancak kamera foto çekerken zoom yapınca kalite düşüyor bu normal mi her Lg g2 de varmı yoksa benim teldemi problem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechnoIdiot

lg g2 aldım herşeyinden memnunum ancak kamera foto çekerken zoom yapınca kalite düşüyor bu normal mi her Lg g2 de varmı yoksa benim teldemi problem...

Bu zoom optik değil digital zoom olduğu için kalite düşmesi doğaldır.
    Digital zoom mutlaka uzak durulması gereken birşeydir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

Bu zoom optik deĞ?il digital zoom olduĞ?u için kalite düşmesi doĞ?aldır.

yani tamamiyle normal diyosun peki gece çekimi kalitesi düşük buda genelmi?
  • Birisini uzaktan çekerken odaklama olmuyor mu cok yakin cekmemiz gerek arka planin bulanık olmasi icin ? Diger sorumda bugun g2 aldim sarji soylenen kadar iyi degil %10 a kadar bitirip sarja koydum fulledim whatsapp ta falan gezerken 5 dakikada %1 azaliyor sizdede oyle mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu yararli olmuş ben de yaza doğru 1000 TL civarinda telefon bakiyordum, allah nasip ederse 32 GB ilk versiyonunu alcagim g2 bin. Bir sorunum olursa emin ol buraya yazacagim.

• Merhaba. LG G2 de whatsapp gbi uygulama simgelerinin üzerinde okunmams mesajlarn sayıları yazmyor. Ne yapmalym?

• quote:

Orijinalden alıntı: TechnoIdiot

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

Bu zoom optik deĞ?il digital zoom olduĞ?u için kalite düşmesi doĞ?aldır.

yani tamamiyle normal diyosun peki gece çekimi kalitesi düşük buda genelmi?

Evet genel
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyede

Merhaba. LG G2 de whatsapp gbi uygulama simgelerinin üzerinde okunmams mesajlarn sayıları yazmyor. Ne yapmalym?

Bu işi yapan 3.parti uygulamalar var. Bunlardan birini yükleyerek isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

• bu telefonda mesenger bildirimlerini ekranda hiç almak istemezsem bunu yapablır mıyım ben yapamadım ?
  • Lg g2 16gb akilli telimi alali sanirim bi 6 ay olmustur,bu güne dek sorunsuz ve gayet memnun bir sekilde kullandigim telim,iki gundur sebeke problemi yasatmaya basladi bana,bugun 3.gunu oluyor,hattim vodafone,pazar gunu ogleden sonra sebeke bir gitti,gidis o gidis,bugun sabah bi ara geldigini gorunce hah herhalde duzeldi dedim ama sonrasinda yine gitti,nette biraz arastirma yaptim ve lg lerde yasanan kronik bir problem oldugunu gordum,problemi rommudur rotmudur nedir artik onu atarak duzeltmeye calisanlar olmus,ama ben o islerden hic anlamam,ve hala garanti kapsaminda oldugum icinde cihazla cok oynamamam gerekiyor gibi geliyor,nette onerilen diger cozum yollari ise;ucak moduna alip geri cikmak,mobil sebekelerden gsm i secmek,64k olan sim karti 128k ya cevirmek,sim karti takarken kagit sikistirmak...gibi oneriler buldum,ama cogu bende ise yaramadi...

Cebimi kliksadan ithal garantili aldigim icin teknik servise istanbula yollamakta istemiyorum hic,yani en son carem o olursa gondericem mecburen,ama bu duruma cok canim sikildi...

Az once cebe yazilim guncellemesi geldi,dort gozle sebekemde duzelicek mi diye beklerken,uygulamalar icin bir yukseltme oldugunu gorunce yasadigim hayal kirikligida cabasi oldu:)

Su anda ise teli Fabrika ayarlarina dondurup dondurmeme arasindayim,bununda faydasi olacagini sanmiyorum pek,var mi ayni durumdan muzdarip olup cozum bulabilmis saglikli bir akil verebilecek birileri?

• Web browserlar ile tam ekran video izleyemiyorum. ( chrome, dolphin, orjinal browser ve firefoxu denedim ) vk.com gibi playerlar tam ekran olmuyor.
  • G2 de sandisk ultra dual 32gb flash bellek kullanan varmi, memnunmusunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emilia kullanıcısına yanıt
    LG'de neredeyse bir buçuk yıldır böyle bir sorun okumadım. Demek ki kronik değil. Ana konuda dile getirildiyse onu bilmiyorum. Ana konuya girmiyorum çünkü.
    Sizin sorun ile benim okuduğum ve benzer gibi görünen sorunlar çok farklı. Sizde şebeke komple gitmiş. Diğer kişilerde şebeke var ama zaman zaman anlık kopmalar oluyor. Bu da genelde sim ile ilgili oluyor. Sizin sorun donanımsal yada IMEI ile ilgili de olabilir.
    Önce IMEI kontrolü yapın. Sorun yok ise telefonu fabrika ayarlarına alarak yazılımsal bir sorun var mı görmüş olalım. Eğer düzelmezse servise yollayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Udyr.

G2 de sandisk ultra dual 32gb flash bellek kullanan varmi, memnunmusunuz

Aktarım hızı iyi değil. Bazen oldukça düşebiliyor. Ama büyük dosya transferleri yapmayacak iseniz yada benim gibi bir kere yaptıktan sonra artık küçük küçük transferler yapacaksanız sorun yok, tavsiye ederim.

• chatin_62 kullanıcısına yanıt
    imeimde hiç bir problem yoktu,tel ilk geldiği zaman yapmıştım tüm kontrollerini...

fabrika ayarlarına geri döndürdüm,o da çare olmadı,şebeke yine hiç çekmemeye devam etti...

vodafon müşteri hizmetlerini aradım,hattıma güncelleme gönderdiler,sonra simi cıkarıp 5 dakka bekle,gelmezse hattı başka tele tak,orda çekerse sorun telinizden kaynaklıdır deyip kapattılar,bu da bi işe yaramadı,hattı babamın cebine takınca zaten çekeceğini biliyordum,neyse cok uzatmıyayım,cebimi netten kliksadan aldıgım için teknik servis sorumlumuz tekseldi,dün anlaşmalı oldukları mng kargo ile gönderdim cebi,şimdi beklemedeyim,hayırlısı bakalım...
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.