Şimdi Ara

LG G2 ile Lumia 1520 cihazları birbirleriyle takaslamak ne kadar mantıklı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • windows telefonlara 36 ay destek veriyor ama bu mevcut telefonlarin w10'a upgrade olacagi anlamina gelmiyor. internetten de bakabilirsiniz, lumia'larin w10'a upgrade olacagina dair hicbir haber yok.

ms'in 36 ay destek sozu insanlari yaniltiyor herhalde. destek w8 icin. w10 ayri bir sistem, yeni bir urun. (xp ve vista gibi. xp destek aldi yillarca ama pc'lerimiz vistaya upgrade edilmedi)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: multimode

windows telefonlara 36 ay destek veriyor ama bu mevcut telefonlarin w10'a upgrade olacagi anlamina gelmiyor. internetten de bakabilirsiniz, lumia'larin w10'a upgrade olacagina dair hicbir haber yok.

ms'in 36 ay destek sozu insanlari yaniltiyor herhalde. destek w8 icin. w10 ayri bir sistem, yeni bir urun. (xp ve vista gibi. xp destek aldi yillarca ama pc'lerimiz vistaya upgrade edilmedi)

Değişik teorilerinizle insanları yanıltmayın WP işletim sistemi güncelleme geldikçe daha eski sürümü desteklemez, birbirinin devamı şeklindedir ve hep güncel sürüm üzerine güncelleme gelir. Dikkat ederseniz Nokia güncellemeleri WP güncellemesi olarak gelmez Black, Cyan, Denim gibi gelir ve bu güncelleme içinde son sürüm WP işletim sistemi vardır.

1520 Kullananlar gelecek güncelleme ile 4K video + 5.1 Dolby Digital kayıt yaparken G2 ye neler gelecekmiş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 5 Kasım 2014; 0:30:05 >

• Sosyal medya,kısa aralıklarla video ve fotoğraf çekimleri ve multimedya'dan ibaret.

bunu biraz aç. misal wp de tango yok bunun gibi uygulamalara göz at eğer kullanıyorsan.
    video konusunda wp önde, ucbrowser çok iyidir indirebilirsin videoları falan, nokia trailers uygulaması var metrotube var bunlar hep androidde olmayan güzellikler içeriyor.
    fotoğraf çekimlerine cevap vermeyeceğim bile, lg g2 yi lumia 920 ile bile kıyaslayamazsın kamera konusunda. 1520 ezer
    multimedya yı anlamadım yukarıdakilerden başka ne mesela? oyunlara mağazadan göz at onun dışında bir şey diyemeyeceğim. ha torrent biraz sıkıntılı, arka planda download yok. popcorn xbmc falan yok

bu maddeler içerisinde wp ile anlaşabilirim diyorsan, "no brainer" atla hemen al telefonu lg g2 den çok daha iyi bir telefon.
  • yok wp7 li telefonlar güncelleme almaya devam ettiler 8 li telefonlar çıkarken önce wp7.5 aldılar sonra 7.8 aldılar windows wp8 lere 10 getirmek zorunda değil normalde
    AMA
    microsofttan açıklama geldi 7-8 deki gibi bir uyumsuzluk problemi olmayacak diye, o yüzden şimdilik %100 wp10 gelecek tüm telefonlara diye tahmin ediliyor. arkadaşın bu haberden haberi yoktur muhtemelen.

güncelleme konusunda wp candır.
  • L1520 g2 görse yüzüne bakmaz sen takastan vazgeçmişim vazgeçmen L1520 sahibi için iyi olmuş hayatının hatasını yapardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

yok wp7 li telefonlar güncelleme almaya devam ettiler 8 li telefonlar çıkarken önce wp7.5 aldılar sonra 7.8 aldılar windows wp8 lere 10 getirmek zorunda değil normalde
    AMA
    microsofttan açıklama geldi 7-8 deki gibi bir uyumsuzluk problemi olmayacak diye, o yüzden şimdilik %100 wp10 gelecek tüm telefonlara diye tahmin ediliyor. arkadaşın bu haberden haberi yoktur muhtemelen.

güncelleme konusunda wp candır.

Benim demek istediğim Windows Phone kaç olduğu önemli değil kısaca Amber, Black, Cyan, Denim güncellemesini alan tüm Nokialar WP 10 u içeren güncellemeyi alacak Eski sistemle karıştırmanın pek anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 5 Kasım 2014; 13:11:24 >

• quote:

1520 kamera ve harita ozellikleri acisindan onde. g2 ise daha zarif bir telefon. 1520ye w10 gelmeyecek, g2 ise android l guncellemesini alacak.

Araştır azcık araştır. Hiç bilmediğin bi sistem hakkında yorum yaparken araştır.. Al kardeş alıntıdır, bu bilgiyi kolayca bulabilirsin ;

Windows 10‘un sunumunu yapan;
    Windows Phone başkanı Joe Belfiore,
    her ne kadar Windows Phone’un gelecek
    versiyonu ile ilgili bilgi vermese de
    Windows 10‘un tüm platformları
    kapsayan ortak mağaza ve tek Windows olacağı sunumun çarpıcı yönleri arasında
    idi. PC, tablet ve akıllı telefonları
    birleştirecek olan evrensel bir işletim
    sistemi olacağından bahsedilen Windows
    10 ile ilgili olarak sunum sonunda Joe
    Belfiore’a yöneltilen bir soruda
    Windows 10‘un sıradaki Windows Phone olup olmadığı sorulurken,
    Belfiore Windows 10′un mobil cihazlara
    geleceğini onayladı. Microsoft; Windows 10′un 4 ile 80 inç
    arası tüm cihazları destekleyeceğini
    belirtiyor. Windows 10′un Build 2015
    ile birlikte resmi dağıtımına başlanması
    bekleniyorken, akıllı telefonlar için ne
    zaman önizleme sürümünün yayınlanacağı merak konusu.

Kaynak: Windows Phone Haber

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• jumuu J kullanıcısına yanıt
    cok guzel arastirmissin bravo gercekten ama bir ara copy/paste yaptigin seyi oku da mevcut lumialara w10 guncellemesi gelecegi nerede yaziyor soyle :)

• quote:

cok guzel arastirmissin bravo gercekten ama bir ara copy/paste yaptigin seyi oku da mevcut lumialara w10 guncellemesi gelecegi nerede yaziyor soyle :)

Başka bir haber;

http://windowsphonehaber.com/tum-windows-phone-8-1-cihazlar-windows-10a-yukseltilecek.htm

Joe belfiore wp bolumu lideri.

Bak alıntıladım mesajda ne yazıyor;
    "Belfiore Windows 10′un mobil cihazlara
    geleceğini onayladı."

Mobil derken dizüstü bilgisayar demiyordur herhalde.

• Ben takaslardım. 1520 en sevdiğim telefonum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftadan s4 note 2 z2 3 ünüde kullandım ama hiçbiri şuan kullandığım 1520 gibi rahat ve hızlı değildi. Bu yüzden takaslayın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ₯

quote:

windows telefonlara 36 ay destek veriyor ama bu mevcut telefonlarin w10'a upgrade olacagi anlamina gelmiyor. internetten de bakabilirsiniz, lumia'larin w10'a upgrade olacagina dair hicbir haber yok.

Değişik teorilerinizle insanları yanıltmayın WP işletim sistemi güncelleme geldikçe daha eski sürümü desteklemez, birbirinin devamı şeklindedir ve hep güncel sürüm üzerine güncelleme gelir. Dikkat ederseniz Nokia güncellemeleri WP güncellemesi olarak gelmez Black, Cyan, Denim gibi gelir ve bu güncelleme içinde son sürüm WP işletim sistemi vardır.

1520 Kullananlar gelecek güncelleme ile 4K video + 5.1 Dolby Digital kayıt yaparken G2 ye neler gelecekmiş ?

Valla kullanan kullanmayan bi suru insan oturdugu yerden salliyor hocam. Alacak kisileri yanlis bilgilendiriyorlar.
    Simdi 930, 1520, icon hardwareden dolayi ayricalikli olarak alirlar w10u, eminim bazilari gene saydirmaya baslayacaktir yok 520ye su gelmedi yok 620ye bu geomedi:))

Ben 1520, 930 ve iconun sadece guncelleme ile 4k ya kavusmasini gordukten sonra guncellemede wpnin ustune tanimam. Asil diger ureticiler her yeni ozellik icin yeni telefon satmaya calisirken, microsoftun boyle bir cabasi olmadigi halde bunu yapacagindan bahsediyorlar. Valla insanlarimiz garip:))

• jumuu J kullanıcısına yanıt
    windows 10 mobil cihazlara gelecek tabi ki.

burada tartisilan mevcut cihazlara gelip gelmeyecegi

• quote:

Joe belfiore w10 mobil cihazlara geleceğini söylerken " mevcut olan " cihazlara geleceğini söylemiştir herhalde. Üretilmeyen cihazdan adam niye w10 güncellemesini vereceğiz desin ki? Üstelik o soruyu Joe belfiore'ye soran kişide sorulan kişide sende bende bu forumdaki herkesde mevcut cihazlardan bahsedildiğini biliyor.

Yani hocam bana w10, wp8.1e gelmicek diyen bi tane kaynaklı yazı göster tamam dicem sanada sunduğun tez, Joe belfiore'nin açıklamasıyla çürüdü.

• quote:

Cihazlara da gelecek. Nawzil reis sağolsun bilgilendirdi hepimizi.
  • ben mevcut lumialara w10 guncellemesi gelmesini istiyorum. oncelikle bunu soyleyeyim.

ancak internette mevcut lumialarin w8'den w10'a upgrade edecegine iliskin hicbir bilgi yok. malesef

• W10 test sürümü insider olarak dağıtımı yapılıyor ..ben indirip kurdum biraz eksikleri var ama,ilginç ve sağlam geliyor bilginize...telefonum lumia1520 ..noye3 den terfi ettim ..iyi ki de,etmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 22 Mayıs 2015; 23:01:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.