Şimdi Ara

LG G2 için Sıcak Fırsatlar (742. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.225
Cevap
145
Favori
970.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan ben LG Türkiye garantili aldığım halde ilk parti 310K olmasından dolayı her türlü problemi yaşadım.. Servis sonuca varamıyor, ne ücret iadesi ne değişim yapıyor.. Siz ne idüğü belli olmayan firmadan garantili cihaz alıyorsunuz.. Büyük cesaret, umarım sorun çıkmaz.. Son parti şuanda 405K mıdır ? Gerçekten ısınma, şebeke, ekran sararması, ahize problemi gibi sorunlar ortadan kalkmış mı ? Ücret iadesine sıcak yaklaşmadılar ama değişim için bastırıyorum, kabul edilirse son parti bir cihaz isteyeceğim.. Önerisi olan varmı ?
  • asilmavi kullanıcısına yanıt
    telefonlarını verebilirmisin ben ulaşamadım.
  • GG idealçarşım'dan bir adette biz kaptık bakalım, linkteki satışı kapanan ürün. Aynı yerden alan arkaşlar mesajımı alıntılayabilir mi ?, hangi garanti, hangi seri vs, birbirimize yardımımız olur ne gelicek öğreniriz.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g2-d802-32gb-cep-telefonu-122641667
  • hepsi burada da 32 gb 1300. 150 de hediye ceki veriyor.

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-g2-d802-32gb/productDetails.aspx?productId=telceplgg232g&categoryId=371946

cek olmasi kotu bir de garantisi kime ait belli degil sanirim.
  • bu servis sorununa karşı cep kask filan yaptırsak önlem almış olur muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radical Brain

hepsi burada da 32 gb 1300. 150 de hediye ceki veriyor.

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-g2-d802-32gb/productDetails.aspx?productId=telceplgg232g&categoryId=371946

cek olmasi kotu bir de garantisi kime ait belli degil sanirim.

Hocam bonus bunda gecerli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Bizdeuygundan aldım çok memnunum. Cihaz neredeyse hiç ısınmıyor. 403 seri alman cihazı. 4.2.2 yüklü bir süre böyle kullanıp kitkata geçeceğim. Tek sorun fatura göndermemeleri oldu. Bugün aradım göndereceğiz dediler.

bende gg den aldım. Aynı firmadan. Bana da Almanya cihazı 403k gönderdiler.4.2.2 yüklü

Almadan önce sorduğunda 405k var demişlerdi. 403k geldi. 2 farkın lafını etmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Bizdeuygundan aldım çok memnunum. Cihaz neredeyse hiç ısınmıyor. 403 seri alman cihazı. 4.2.2 yüklü bir süre böyle kullanıp kitkata geçeceğim. Tek sorun fatura göndermemeleri oldu. Bugün aradım göndereceğiz dediler.

bende gg den aldım. Aynı firmadan. Bana da Almanya cihazı 403k gönderdiler.4.2.2 yüklü

Almadan önce sorduğunda 405k var demişlerdi. 403k geldi. 2 farkın lafını etmedim

Walla hocam süper telefon çok şükür hiç bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 23 Temmuz 2014; 3:27:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Ulan ben LG Türkiye garantili aldığım halde ilk parti 310K olmasından dolayı her türlü problemi yaşadım.. Servis sonuca varamıyor, ne ücret iadesi ne değişim yapıyor.. Siz ne idüğü belli olmayan firmadan garantili cihaz alıyorsunuz.. Büyük cesaret, umarım sorun çıkmaz.. Son parti şuanda 405K mıdır ? Gerçekten ısınma, şebeke, ekran sararması, ahize problemi gibi sorunlar ortadan kalkmış mı ? Ücret iadesine sıcak yaklaşmadılar ama değişim için bastırıyorum, kabul edilirse son parti bir cihaz isteyeceğim.. Önerisi olan varmı ?

403 seri kullanıyorum bahsettiğiniz sorunların hiç biri yok. Son seri 406 şuan.

• arkdaşlar outlet ürün gold internet sitesinde gördüm. 899 tl alınır mı sizce outlete o para verilir mi http://www.gold.com.tr/lg-g2-d802-16gb-siyah-cep-telefonu_u_outlet115696024
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: cinarealy

quote:

quote:

quote:

quote:

Gg a telefon marketim e uladamadigimi eger.hala kargolama yapilmayacaksa iptalin istedim.aciklamasiz iptal etmisler olan bizim % 10 a oldu

hemen nıye acele ettin urunler kargoya verilmiş.

Acele etmedim ki.saticiya ulasamiyorum.ulasin yoksa iptal isteyecem dedim.hemen iptal ettiler.belki benimkini de vermistir kargoya belli mi olur.ugras dur sonra

yorgun gg çalışanına denk gelmişsin herhalde, iptal etmiş çekini
    halbuki ben yukarda yazmıştım , bugün kargoya verilmiş , yarın elimize geçer diye

Kismet degilmis napalim.hangi kargoyla gonderiyor

orası belli değil işte

yurtiçi kargo hocam sistemede girdiler hatta benım takıp edıyorum:)

ne zaman almıştınız siz? benimki hala görünmüyor

• ben de pazartesi günü saat 12 gibi electrotrend ten 32 gblik olanı spariş ettim arkadaşlar ancak henüz kargoya vermedi, güya saat 16.00 ya kadar olan siparişler aynı gün kargoydu,sorunsuz sağ salim gelsin de bi iki gün gecikmiş çok da sorun değil tabi
  • sado94 S kullanıcısına yanıt
    O telefonda sıkıntı olmasa o paraya vermezler dostum sakın bulaşma
    -Telefonu alacaksın
    -Sıkıntı çıkacak iade edeceksin
    -Parayı veremiyoruz size çek verelim diyecekler
    Her türlü onlar karda

• idealcarsim da kapatmış satışı ürünlerin hepsi satılmadan. ne yapmaya çalışıyor bu satıcılar anlamadım.
    piyasa araştırması mı yapıyorlar, laf olsun diye mi satış açıyorlar.
    "Lan bu telefon çok sattı, kesin bir bit yeniği var bu işte , bu kadar kısa sürede bu kadar satmaması lazım. Hemen kapatayım satışı başımıza bir bela gelmesin." diye mi düşünüyorlar , anlamadım. Durmadan ters köşeye yatırıyorlar.

Şu an en ucuz 32lik 1.287,90 TL
  • ellerindeki stoğa göre açmıyorlar satışları.kontrol ettiklerinde baktılar çok satmış kapatıyorlar sanırım.diğer sitelerde de benzer ilanları var kesin.o satışlarla ortak stok kullanıyorlar belkide.gg hergün birine kıyak çekip fiyatını düşürüyor günün fırsatı yapıyor.kota vardır belkide.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon marketim'i bir daha aradım , bütün ürünleri kargolamışlar dün , ama kargo bilgileri girilmemiş gg'ye
    muhtemelen sizin telefon da yoldadır
    bu arada , g2 stoklarının hepsini bitirmişler, bayramdan sonra g2 ve g3 tekrardan stokları gelecek , güzel fiyat bekliyorum tekrardan bu firmadan
  • electrotrend in telefon numarası nedir bilen var mı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gg a telefon marketim e uladamadigimi eger.hala kargolama yapilmayacaksa iptalin istedim.aciklamasiz iptal etmisler olan bizim % 10 a oldu

hemen nıye acele ettin urunler kargoya verilmiş.

Acele etmedim ki.saticiya ulasamiyorum.ulasin yoksa iptal isteyecem dedim.hemen iptal ettiler.belki benimkini de vermistir kargoya belli mi olur.ugras dur sonra

yorgun gg çalışanına denk gelmişsin herhalde, iptal etmiş çekini
    halbuki ben yukarda yazmıştım , bugün kargoya verilmiş , yarın elimize geçer diye

Kismet degilmis napalim.hangi kargoyla gonderiyor

orası belli değil işte

yurtiçi kargo hocam sistemede girdiler hatta benım takıp edıyorum:)

ne zaman almıştınız siz? benimki hala görünmüyor

pazar günü.

• quote:

Orijinalden alıntı: ntorenci

electrotrend in telefon numarası nedir bilen var mı

444 09 17. bu keleş elektronik in telefonu. gittigidiyor'daki ilan için felan dersen seni ordaki elemana bağlıyor.
  • Arkadaşlar 2 sorum olacak:

-ceppaket'ten alınır mı?
    -gittigidiyorda ceppaket'in 32gb için 2 ayrı fiyatı var, aradaki fark ne?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g2-d802-32gb-cep-telefonu-122655925
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g2-d802-32gb-cep-telefonu-122653501

• 
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.