Şimdi Ara

Lg g2 hard reset atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar telefonuma cm12 android 5.0 romu attim sonrasinda geri stock rom a donmek istedim flash tooldan .kdz dosyasini secerek bekledim sonrasinda hata aldigim icin telefonu kapatip yeniden acmak istedim ve ekran takildi kaldi kapatip hard reset atmak istedim bu sefer hard reset de olmuyor nasil atarim? Ne yapmam gerek? Yardimci olursaniz sevinirim.
     Lg g2 hard reset atamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 ci yöntem: Telefonu kapatın. Ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun. LG Logosu geldikten sonra elinizi çekin ve 1 saniye geçmeden tekrar aynı tuşlara basılı tutun. Karşınıza Factory reset ekranı gelicektir, güç tuşunuza 2 3 kez basın ve hard reset işlemine başlayacaktır.

2 ci yöntem: Telefonu kapatın. Ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun. LG Logosu gelince elinizi çekin ve 1 saniye geçmeden Ses kısma ve Ses açma tuşuna basılı tutun. Karşınıza Factory reset ekranı gelicektir. Aşağıda bir soru sorulucaktır '' Yes, No'' diye seçenekler çıkıcaktır. Ses tuşlarımız ile Yes seçeneğimizin üstüne gelip Güç tuşumuz ile seçeneğimizi onaylıyoruz. Ardından tekrar bir soru geliyor onada Yes diyoruz ve hard reset işlemine başlıyor.
  • .kdz yüklerken select type'ı 3GQCT olarak seçiniz
  • umuttrn6 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkürler. Recovery moda alıp cm12 yi yeniden yükledim. Sonra stock rom a dönmek için wipe yaptım. Herşey silindi cihazda fakat stock rom a dönemedim. Flash Tool programında sürekli hata alıyorum 2 yöntem denedim 1. sinde %49 da kalıyor. 2. sinde %2 den sonra hata alıyorum. Ne yapmam gerekir? Tot ile dönmeyi deneyeceğim fakat onun için de 1.8 gb .kdz şu an yükleniyor. Bu sorunları da çözmeme yardımcı olursanız minnettar kalırım.
  • Öncelikle download moda girebiliyorsanız korkmayın,lg mobile support ile yükseltme hata kurtarma denediniz mi ?
  • umuttrn6 kullanıcısına yanıt
    Belki bin defa. Yahu koskoca forumda bir Allah' ın kulu yok mu başına gelip de çözen?
  • xxfatixx X kullanıcısına yanıt
    Birde bu şekilde deneyin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerxx -- 16 Ağustos 2015; 11:40:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung E250 reset problemi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sinnerxx kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler :) flash belleke rom atip bi otg kabloyla isimi hallettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.