Şimdi Ara

LG G2 GPS Sorunu!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
4
Favori
17.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu gps nasıl kullanılıyor. intenete mi baglı olaması gerekiyor. yada bir üyelik mi gerekiyor bende bir yuvarlak çıkıyor habire dönüyor hiçbir yer bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba_2233 -- 23 Şubat 2014; 20:39:32 >
  • cok aktif bir sekilde strava programi ile gps i kullaniyorum sorunsuz ve sapmasiz cok guzel calisiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende telefonda yuklu olan. Navigasyon falan konumumu bulmuyor hiç anlamadim ne yapmam lazim

• yön olarak 90 derece sağa doğruyu göstermekte yolda giderken imleç yan yan gitmekte

bu sorunu nasıl çözebilirim
  • Evde denemedim ama disarda eski telefonumsan sonra super gelmisti

• 2 sefer gps'e ciddi işim düştü, yolumu tamamen g2 ile bulmam gereken durumlar oldu, şöyle söyliyim Lumia 720 kullanırken rotadan hiç bir sapma yapmazdı tam beni bulurdu ve hedefe ulasirdim. En son g2 navigasyon kullanmamda aynı yeri 2 sefer geçtiğimi bilirim, bi sağa gidicen diyor dönüyorum yok sola gidicektin diyor sola gidiyorum geldiğim yolu tekrar döndürüyor, kısaca 25 dakikalık yolu 45 dakikada geldim. Google maps ve yandex navi kullandım ikisindede aynı. Birde tepkiler yavaş mesela sola dönüyorum yolun ortasına geliyorum hala donucem gözüküyor. Kısacası 720 den sonra kesinlikle tatmin etmedi.

GPS + google konumumu bulma +3g +wifi açık kullandım haritada onceden indirdiğim çevrim dışı haritaydi, navigasyon programının kötülüğü değil yani.

• selam arkadaşlar, aynı sorundan ben de muzdaribim.

ilk androidim turkcell t10 idi emin olun gps'i sapma olmadan gösteriyordu ama bu telefonda hem asgari 60 metre civarı sapma oluyor hem de tüm bağlantılar açık olmasına rağmen anlık takip yapmıyor.

güncellemelerin tam ve farklı programlardan denediğimde elde ettiğim sonuç bu. Haftasonu istanbul'da kepaze oldum zira 60 metrelik bir sapma çok ciddi bir sorun, e5'e çıkamadım bu yüzden.
  • ben de bir navigasyon programı ile denemek istiyorum daha navigasyon yüklemedim
    sorun yaşayanlar hangi program kullanıyor? sorunsuz olanlar hangi programı kullanıyor? bana ne tavsiye edersiniz?
  • Beyler ben G2 aldım ne yaptım ne ettim GPS çalışmıyor. Sanırım ürün paralel ithalat onunla ilgili. Bu sorunu ücretli veya ücretsiz çözebilecek var mı servise göndermek istemiyorum. Cihazı yeni aldım tüm hevesim kaçtı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilisim06

Beyler ben G2 aldım ne yaptım ne ettim GPS çalışmıyor. Sanırım ürün paralel ithalat onunla ilgili. Bu sorunu ücretli veya ücretsiz çözebilecek var mı servise göndermek istemiyorum. Cihazı yeni aldım tüm hevesim kaçtı :(

Igo kullanin. Lg ana konu yada teknik konuda vardi

• Selam arkadaşlar. LG G2 ve LG Nexus 5'te kronik GPS sorunu bulunmakta maalesef. Ancak çözümü çok basit. Ben az önce yaptım ve GPS artık sorunsuz çalışmakta.

LG G2 için önce sim kart yuvasını çıkartın, bir iğne yardımı ile kasaya zarar vermeden kapak kısmını hafifçe yukarı kaldırın( iğneyi kasa ve kapak arasına sokarak ) açılan boşluğa bir kredi kartı sokun ve tüm çerçeve etrafında gezdirin. Kapak kasadan ayrılacaktır.

Arka kapağın üst kenar sağında bir adet bir de sağ kenar üst tarafında bir adet olmak üzere iki adet GPS girişi var. ( Fotoda görebilirsiniz ) Onları yine iğne yardımı ile fazla zorlamadan havaya kaldırın ve arasına iki kere katladığınız kağıt parçası yerleştirin ve kapağı kapatın.( Kağıtlar çok küçük olsun. ) Sorun çözülmüş olacak.

Sorunun nedeni ise bu GPS girişlerinin yaşadığı temassızlık maalesef. Biz arasına kağıt koyarak temas etmelerini sağlıyoruz. Evet biraz ilkel ama kesin çözüm :)

Kolay gelsin :)

LG G2 GPS Sorunu!!!

LG G2 GPS Sorunu!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: onurins

Arkadaşlar G2 modeli için gps sorunu yaşayan var mı?
    bu modeli almayı düşünüyorum ancak internette gps ile ilgili sorun yaşadığını söyleyenler var. konumu yanlış gösterdiği ve uzun süre navigasyona bağlanamadığını söyleyenler var. kullanıcılara sormak istiyorum, siz de bu gibi problemler yaşıyor musunuz? bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

eğer benim için en önemli konulardan biri olan gps kullanımı için uygun bir cihaz değil ise başka cihazlara da bakabilirim.
    cevaplarınızı beklliyorum...

duyduğunuz her şeye konu açmasak nasıl olur? ya da açtık diyelim, başlığı varmış gibi değil de, soru sorduğunuzu bildirecek şekilde açsanız?

gerçi babam forumu satmıştı, artık babamın değil, istediğinizi açın

• quote:

Orijinalden alıntı: pyr@mid

quote:

Arkadaşlar G2 modeli için gps sorunu yaşayan var mı?
    bu modeli almayı düşünüyorum ancak internette gps ile ilgili sorun yaşadığını söyleyenler var. konumu yanlış gösterdiği ve uzun süre navigasyona bağlanamadığını söyleyenler var. kullanıcılara sormak istiyorum, siz de bu gibi problemler yaşıyor musunuz? bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

eğer benim için en önemli konulardan biri olan gps kullanımı için uygun bir cihaz değil ise başka cihazlara da bakabilirim.
    cevaplarınızı beklliyorum...

duyduğunuz her şeye konu açmasak nasıl olur? ya da açtık diyelim, başlığı varmış gibi değil de, soru sorduğunuzu bildirecek şekilde açsanız?

gerçi babam forumu satmıştı, artık babamın değil, istediğinizi açın

arkadaşım, konu hakkında forumu takip eden herkesin bilgi ve tecrübelerini paylaşması ve insanları bilgilendirmesinin ne sakıncası var anlamadım. xda forumları dahil bu konu konuşulmuş sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: judasper

Selam arkadaşlar. LG G2 ve LG Nexus 5'te kronik GPS sorunu bulunmakta maalesef. Ancak çözümü çok basit. Ben az önce yaptım ve GPS artık sorunsuz çalışmakta.

LG G2 için önce sim kart yuvasını çıkartın, bir iğne yardımı ile kasaya zarar vermeden kapak kısmını hafifçe yukarı kaldırın( iğneyi kasa ve kapak arasına sokarak ) açılan boşluğa bir kredi kartı sokun ve tüm çerçeve etrafında gezdirin. Kapak kasadan ayrılacaktır.

Arka kapağın üst kenar sağında bir adet bir de sağ kenar üst tarafında bir adet olmak üzere iki adet GPS girişi var. ( Fotoda görebilirsiniz ) Onları yine iğne yardımı ile fazla zorlamadan havaya kaldırın ve arasına iki kere katladığınız kağıt parçası yerleştirin ve kapağı kapatın.( Kağıtlar çok küçük olsun. ) Sorun çözülmüş olacak.

Sorunun nedeni ise bu GPS girişlerinin yaşadığı temassızlık maalesef. Biz arasına kağıt koyarak temas etmelerini sağlıyoruz. Evet biraz ilkel ama kesin çözüm :)

LG G2 GPS Sorunu!!!

LG G2 GPS Sorunu!!!

hocam bilgilendirme için teşekkürler. bende denemek istiyorum ancak sizin cihazınız nexus galiba. g2 için benzer bir foto var mıdır? var ise resimde işaretleyerek yerini paylaşabilir misiniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: judasper

Selam arkadaşlar. LG G2 ve LG Nexus 5'te kronik GPS sorunu bulunmakta maalesef. Ancak çözümü çok basit. Ben az önce yaptım ve GPS artık sorunsuz çalışmakta.

LG G2 GPS Sorunu!!!

LG G2 GPS Sorunu!!!

hocam bilgilendirme için teşekkürler. bende denemek istiyorum ancak sizin cihazınız nexus galiba. g2 için benzer bir foto var mıdır? var ise resimde işaretleyerek yerini paylaşabilir misiniz?

Selam. Benim cihazımda LG G2. Foto Nexus'a ait doğrudur. Ama işlem aynı. Bahsettiğim GPS noktaları ise fotoda kamera boşluğu var onun üstündeki ve sağ yanındaki noktalar. ikişer adet sarı çizgi göreceksin zaten. onları yukarı kaldırıp aralarına kağıt koymalısın.

• Lg G2 cihazın micro simini yuvadan normal olarak çıkartın.
    Sonra çıkardığınız yerden cihaza zarar vermemek için tırnaklarınızın yardımı ile yavaş yavaş kastırın ve arka kapak komple açılacaktır.
    Daha sonra kapağın üst kısmında (2) ve alt kısmında (1) adet anten nokktası göreceksiniz ve bunlar kapağa sabitlenmiş olacaktırki sorunda burada zaten.
    Buanten noktalarını tırnaklarınızla sabit noktalarındanbir miktar kurtarım kaldırın ve hepsinin altına birer adet o boyda kağıt koyun.
    Bu işlem anten noktaları ile cihazdaki tırnakların temas etmesini saylayacaktır.
    İşlemi dediğim gibi yaptıktan sonra kapağı altta kalacak şekilde telefonunuza kapatın ( kağıtların düşmemesi için ).
    Ssonra isterseniz GPS test programı indirin ve aradaki farkı görecesiniz.
    Ben kendim denedim ve çok başarılı sonuç aldım.
    GPS test programlarında ( 0 ) adet uydu buluyordu ve bu yöntem sayesinde tam 15 adet uydu buldum.
    Evet sonuç şaşırtıcı ama geröek olan bu. Benim cihazım tam 1 haftalık ve cesaret edip yaptım.
    Eğer sizde benim gibi takıntılıysanız söylediğim yolu izleyin pişman olmazsınız.
    Saygılar.

• LG de kesinlikle gps sorunu var arkadaşlar.Samsung galaxy ace ev ortamında wireless kapalı iken bile konum bulurken LG G2 wireless açık olmasına rağmen ev ortamında kesinlikle bulmuyor.Dışarıda ise çok geç buluyor ve en az 500 metre hatalı.arabada falan kesinlikle navigasyon olarak kullanmak imkansız.
  • Bu işlem cihazı garanti dışı bırakır mı?

• judasper J kullanıcısına yanıt
    Kardesim cok sağol senin yonteminin sayesinde gps sorunundanda kurtulmus oldum,valla dert olmustu bu sorun bugun izinliydim bir cesaretle zorda olsa actim kapagi kagit koydum koselere bu arada youtubede videosuda var kapattim denedim birsey farketmedi aksam tekrar actim icini daha kalin kagit koydum kaldirip tırnakları vee sonuc super 3 saniyede butun uydulari buldu ve baglandi artik arabada igo kullanabilecegim cook sagol kardesim!!!

• Ayni durumu foursquarede instagramda yasiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.