Şimdi Ara

LG G2 ekran kırıldı (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
10
Favori
84.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koskoca Bursa'da ön camı değiştirmeyi hiçbir telefoncunun gözü yemedi.Hepsi ezberlemiş abi komple değiştirmen gerekiyor diyor.Tamam da telefon gayet güzel çalışıyor neden komple değiştireyim!Sadece ön camın görüntüsü rahatsız ediyor o kadar.Sanırım komple kırılana kadar böyle devam edeceğiz
  • LG G2 ekran değişimi profesyonel bir şekilde uzman LG teknisyenleri tarafından nasıl yapılır aşağıdaki video aracılığı ile izleyebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZiJy-1isiLA
  • almayin, aldırmayın lanet olasi telefona harcadigim ekran parasi telefonun kendi fiyatini gecti ceptr dururken ekran mi kırılır arkadas 2 kez yaptırdım geleli 2 hafta olmadi yine ekran kirildi cebimde, kırılmaz cam da var bıktırdı vallahi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kırıldı yine 180'e yaptırdım. Sensörü falan da düzelttiler. Allah'tan kart geçiyordu da nakit vermekten kurtulduk.

• 200'e yaptırdım izmitte.Telefonun ağzına etti herif.Ben bu kadar beceriksiz,sorumsuz,vizyonsuz bir insan görmedim...

ilk taktığı ekranda ölü piksel vardı ve dalgalanma vardı gittim değiştirdi...
    ikinci ekranı taktı köşeleri tam oturtmamış bide hoparlör hiçbir şekilde ses vermiyordu,telefonu gece şarja bıraktım sabah bi aldım hala %81 şarjda kalmış? bide boştayken bile ısınmaya başladı...!

gittik şimdi düzeltti ama takılmalar mevcut,ekrana hafif bastırınca dalgalanma mevcut.böyle ekranında böyle tamir yapan adamında !!

o yüzden illa çakma taktırmak isteyen arkadaşlar kesinlikle iyi bir yerde yaptırın... ben yandım siz yanmayın
  • Ben de geçen kış İzmit'te yaptırmıştım. Arka kapağı düzgün takmamıştı göçüp duruyordu. Şehirde mi sorun var nedir.. Ki severim İzmit'i

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Ben de geçen kış İzmit'te yaptırmıştım. Arka kapağı düzgün takmamıştı göçüp duruyordu. Şehirde mi sorun var nedir.. Ki severim İzmit'i

Şehirde değil esnafta sorun var hocam :)

• İstanbul da tavsiye edeceğiniz bir yer var mı?

Ekran sağ üst köşeden çatladı. Sağ üst köşe civarı dokunmatik çalışmıyor.

• Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım
    Servis fiyatı pahalı benimki de paramparça oldu Ekran bi araştırdım çindekilerde yan sanayi va sağlam kargo gelip gelmeyecegi belli değil burada yaklaşık 2-3 ay önce normal teknik tamir servislerinde yine yan sanayi ama iyi bir yan sanayiyle değiltirdim 200-250 arası birşey ödedim . Benden sana tavsiye bence bulunduğun yerdeki teknik tamir servislerini gez bi sor birebir le ayırt edemiyorum ben ama dikkat et yan sayinin de kötü olanı var

• lg g2 ekran degişimi servislerde kac para arkadaşlar cıhaz içden catladı da
  • Benim telefonun dokunmatiği kendi kendine basıyordu. Piyasada 180-200 liraya yapıldığını öğrendim. Tamda yaptıracaktım ama bi LG servisi arayıp fiyatını sorayım dedim. 275 TL dediler. Bugün sabah 9:30 da telefonu verdim 1 saat sonra gelip alabilirsin dediler. Çok da güzel olmuş iyi ki de servisi aramışım 75-90 lira için yan sanayi ürün taktırmaya gerek yok....
  • Arkadaşlar merhaba, g2 telefonum yere düştü ekranda çatlamalar meydana geldi, ekran açılıyor fakat dokunmatik çalışmıyor, ekranı komple mı degistirmeli miyim yoksa sadece dokunmatigi mı ? Bir de daha önce alan varda AliExpress linki falan çok makbule gecer

• mustafayalazı M kullanıcısına yanıt
    G2 de sadece dokunmatik değişmiyor komple lcd+dokunmatik değişiyor

Piyasada 2 türlü var, çerçeveli ve çerçevesiz.

Çerçeveli olan daha kolay değiştiriliyor ayrıca kasa açıklığı riski çerçevelide biraz daha az. Ancak tabi fiyatı da biraz daha fazla.

En son aldığımdan beri 1 yıldan fazla olmuş bile olabilir, o yüzden tavsiye veremiyorum.

Satıcı yorumları ve ürün yorumlarını inceleyerek karar verip bir ürün seçin.

• suphion kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim, ae de g2 touch screen diye birşey görmüştüm 8$ a. O yüzden sorayım dedim

• mustafayalazı M kullanıcısına yanıt
    Teknik olarak touch screen ve lcd ayrı ayrı değiştirilebilir. Ancak hem zahmetli bem riskli bir işlem. Arada toz kalabilir, düzgün yapışmayabilir. Eskisini ayırırken kırılabilir vb. Yani çok riske değecek bir karı yok.

• suphion kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

• Slm arkadaşlar bir sorum olacak konu açılalı yıllar olmuş ama hiç bir yerde cevabı bulama dim benim g2 nin ekran kırıldı bugün cihaz 32 gb modeli d802 bir arkadaşım da da ana kart bozuk d801 varmış bu cihazların ekranları bir birine uyar mı bilen anlayan varsa yardımcı olsun şimdiden teşekkür ler

• Slm arkadaşlar bir sorum olacak konu açılalı yıllar olmuş ama hiç bir yerde cevabı bulama dim benim g2 nin ekran kırıldı bugün cihaz 32 gb modeli d802 bir arkadaşım da da ana kart bozuk d801 varmış bu cihazların ekranları bir birine uyar mı bilen anlayan varsa yardımcı olsun şimdiden teşekkür ler

• xasan66 kullanıcısına yanıt
    802 ile 805 birbirine uyuyor, ama 801 modelinin flex yapısı biraz farklı.
    Bildiğim (hatırladığım) kadarıyla kullanamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 8 Mayıs 2017; 10:8:27 >
  • Sağol un hocam teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.