Bildirim
lg g2 donmalar ve fps dusmeleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
benchmarklarda normal zaten telefonu kasacak kadar yuklenıp neyı ne kadar akıcı oynatıp nerde takıldıgını olcmek ıcın bır nevı gereklı gıbı burda zorlandıgı ve zorlanmadan cıkcabıldıgı noktayı olcup tespıt edıyor zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
benchmarklarda normal zaten telefonu kasacak kadar yuklenıp neyı ne kadar akıcı oynatıp nerde takıldıgını olcmek ıcın bır nevı gereklı gıbı burda zorlandıgı ve zorlanmadan cıkcabıldıgı noktayı olcup tespıt edıyor zaten
Anladim. Oyunlarda normal mi acaba gta san andreas oynarken arada kasiyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
san andreas oynamadıgım ıcın bırsey dıyemem -
quote:
san andreas oynamadıgım ıcın bırsey dıyemem
Tesekkurler
Benchmarkt da kasması normal ama GTA neden anlamadım sureklimi acaba?
Surekli degil anlik olarak telefon isininca felan kasiyodu asphalt 8de oyle bi durum yoktu
quote:
Orijinalden alıntı: Bounty Hunter
quote:
benchmarklarda normal zaten telefonu kasacak kadar yuklenıp neyı ne kadar akıcı oynatıp nerde takıldıgını olcmek ıcın bır nevı gereklı gıbı burda zorlandıgı ve zorlanmadan cıkcabıldıgı noktayı olcup tespıt edıyor zaten
Gta san andreas adreno 330 a iyi optimize edilmedi o yuzden orta grafikte bile bazen fps dusuyor.Umarım rockstar ileride düzeltir bu durumu.
quote:
Orijinalden alıntı: -BraveHeart-
quote:
Orijinalden alıntı: Bounty Hunter
quote:
Gta san andreas adreno 330 a iyi optimize edilmedi o yuzden orta grafikte bile bazen fps dusuyor.Umarım rockstar ileride düzeltir bu durumu.
Anladim hocam görevleri bitirmiştim zaten aklıma takılmıştı bu konu teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X