Şimdi Ara

LG G2 - Desenli Misafir Modu'ndan Çıkamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bu şeyi ilk denediğimde de başıma aynı şey gelmişti ve sorunu zor da olsa çözmüştük, şimdi de başıma geldi ve bir çıkış yolu bulamıyorum. Yardımınız gerekiyor.

• Telefonun arka taşlarından açma tuşuna 10 sa iye başı tut. Kapatıp birdaha açıyor. '' Yeniden başlat '' görevi görüyor. Böyle yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Telefonu kapatıp açmayı denemiştim. Bir şey değişmedi. Şu şekilde hallettim:
    Telefonu ilk aldığım zaman desenli tuş kilidini denemiştim. İki ayrı desen girmen gerekiyordu. Dedim, acaba 1 tanesini kaydetti ve onu mu istiyor.
    Yani desenli şifrelemeyi yaptım ve açıp giriş yapabiliyorum. Fakat "desenli şifreleme" modunu tümden kaldıramıyorum.
    Belki zamanında belirlenmiş bir deseni kaydetmiş ve onu istiyordur diyerek üst üste denemeler yaptım, neticesinde kimliğimi doğrulayabilmem için bana 2 alternatif önerdi. Bunlardan biri Google Plus, diğeri ise PIN şifresi. PIN şifresini girerek kısa yolla hallettim.

Diğer arkadaşlara da bir kolaylık ve bir ön bilgilendirme olsun. Yorum yazmış olduğun için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.