Şimdi Ara

Samsung'un bir sonraki kablosuz kulaklığı Galaxy Buds FE olacak: İşte görüntüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Samsung'un yıl sonuna kadar Galaxy Buds 3'ü piyasaya süreceğine yönelik birçok söylenti ortaya atılmıştı. Geçtiğimiz hafta internete düşen bir sertifika görseli kulaklığın tasarımını görmemizi sağladı. Şimdi ise bu konuyla ilgili yeni detaylara sahibiz.

Ayrıca Bkz.Xiaomi 13T ve Xiaomi 13T Pro'nun basın görselleri ortaya çıktı

Sızdırılan son görüntüler kablosuz kulaklığın Galaxy Buds 3 yerine Galaxy Buds FE olarak adlandırılacağını gösteriyor. Yeni model dördüncü çeyrekte merakla beklenen Galaxy S23 FE akıllı telefon ve Galaxy Tab S9 FE tablet serisiyle birlikte duyurulabilir.

Galaxy Buds FE neler sunacak?

GalaxyClub web sitesi tarafından yayınlanan görüntüler Galaxy Buds FE'yi (SM-R400N) gösteriyor. Şarj kutusu Galaxy Buds 2 ve Galaxy Buds Pro ile aynı yuvarlak hatlı kare tasarımla karşımıza çıkacak. Ayrıca USB Type-C bağlantı noktası ve parlak kaplama da dikkat çeken detaylar arasında.

Bununla birlikte kulaklık Galaxy Buds ve Galaxy Buds Plus'a benzer kanat uçları ile göze çarpıyor. Görüntüde, kılıfın beyaz renkli olduğunu görüyoruz. Şimdilik siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneğinden bahsedebiliriz. Ne yazık ki henüz fiyat ve teknik özellikler hakkında bilgi yok. 

Kaynak:https://www.galaxyclub.nl/samsung/galaxy-buds-fe/

• Buds 2 kullanıyorum, fiyatına göre bence çok iyi. Gürültü engellemeyi tam yapamamışlar ama metrobüs, metro v.b. gürültülü yerlerde sorunsuz konuşma yapabiliyorum, karşıya gürültü gitmiyor.
    Bu yeni gelecekte gürültü engellemeyi iyileştirseler bu sefer pro satamazlar 😀, o yüzden fe diyip fiyat odaklı bi ürün yapacaklar gibi geldi bana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Terleyince düşme sorunu için ne yapmak lazım bu Samsung budslarda? Cihaz ağır diğer kulaklıklara göre

• 3.5 yıldır buds plus kullanıyorum çok memnunum. Tepe model anc si iyi çalışan bir kulaklık çıkmadı son 1 senede. Samsung ve Huawei bu sene tepe model kulaklık duyurmadılar.

• NvdiaAmd kullanıcısına yanıt
    Sendeki hangisi bilmiyorum ama bi büyük silikonu takmayı deneyebilirsin.

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    Buds 2 bendeki de , silikon değiştirirdim yine aynı. Çözemedim..

• NvdiaAmd kullanıcısına yanıt

Herkesin kulak yapısı farklı, ben bundan önce AKG N200 kullanıyordum, çok memnundum ama o kanatçık mıdır nedir beni deli etti. bu buds 2 ler bana tam oldu. sen mecbur kanatçıklı olan modelleri deneyeceksin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.