Şimdi Ara

LG G2'de sorun var bakarmısınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    LG G2 aldım yeni geçen c.tesi günü telefonun sim kart girişinin olduğu kısıma parmağımla yavaşca vurunca içinden tık tık sesler geliyor sallayıncada ona benzer ses geliyor. Telefonu hiç düşürmedim bunu telefonu aldıktan 1 gün sonra fark ettim. Ne yapmam gerekiyor bununla ilgili ? geri götürüp verme şansım olabilirmi daha 1 hafta bile olmadı. Çok kafama takıldı bu konu.

• hocam kasadan ses gelme normalmiş ben yetkili servise sordum sanırım bu şekilde kullanmaya devam edeceksin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabanbalkac

hocam kasadan ses gelme normalmiş ben yetkili servise sordum sanırım bu şekilde kullanmaya devam edeceksin...

Sizdende öyle ses geliyormu ? Acaba neresinden geliyor o ses. Gerçekten kafama takılıyo sonuçta yeni telefon ve bin küsür tl para veriyoruz.Şikayet sitelerine konu açıp yazsam acaba bi faydası olurmu ?
  • Hocam her telefonda salladığınızda veya parmağınızla vurduğunuzda ses gelir. O ses kamera lensinden geliyor Kamerasında otomatik netleme özelliği olan her telefondan, vurduğunuzda tık tık sesi gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dangerousx

Hocam her telefonda salladığınızda veya parmağınızla vurduğunuzda ses gelir. O ses kamera lensinden geliyor Kamerasında otomatik netleme özelliği olan her telefondan, vurduğunuzda tık tık sesi gelir

Teşekkür ederim bilgi için bi zararı olmaz heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimkinin kasasıda gıcır gıcır maşallah, ahşap ev gibi heryerinden ses geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairboy

benimkinin kasasıda gıcır gıcır maşallah, ahşap ev gibi heryerinden ses geliyor

benzetme süper. Benim telefonda kenarlara fazla bastırınca ses geliyor onu kafaya takmıyorum zaten.icinden gelen ses canımı sıktı biraz. Alışıcam bu duruma mecbur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben lg türkiyeye mesaj da attım, servise gönderin bakalım diyolar
  • quote:

ben lg türkiyeye mesaj da attım, servise gönderin bakalım diyolar

Servise gidip içinin açılmasını istemiyorum. bence içi açıldıktan sonra telefonlar arıza vermeye başlıyo :) belkide bana öyle denk geldi. Önceki telefonumda servise gidip geldikten sonra arızalar artmaya başlamıştı :)
  • serviside muhtemelen teleservis, çok iyi bilirim orayı. m

• quote:

serviside muhtemelen teleservis, çok iyi bilirim orayı. m

Teleservis ne oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abbas_Yolcu

quote:

Teleservis ne oluyor ?

google a yaz yorumları gör

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Abbas_Yolcu

quote:

Teleservis ne oluyor ?

google a yaz yorumları gör

Tamam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.