Şimdi Ara

LG G2 DE GPS SORUNUM VAR ACİL YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • android 4.2.2 yuklu olan telefona 4.4.2 güncellemesi yaptıktan sonra ustten acılan menüde gps acmave kapama tuşu kayboldu onun yerine yer yazan bir sembol geldi ve gps i hicbişekilde acıp kapatamıyorum yardımlarınızı ve cözümlerinizi bekliyorum.. iyi günler..

• kardeş gerek gördüğünde tel kendisi zaten açıyor.
    durduk yere açmak istiyorsan öyle bir şey yok
    google maps e gir üst barda simgesini görürsün
    veya navigasyon varsa aç yine aynı şekli görmen lazım
  • aynen oyle olduğunu biliyorum kardeşim ancak google maps e de girsem navigasyona da girsem kesinlikle gps acılmıyo sıkıntı nedir acaba
  • Aynı sorun bende de var, yok mudur çözümü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.4.2 den sonra degisti Gprs ustte bulunan YER oldu onu aktif ettiginizde otomatikmen acilmis oluyo gprs

• quote:

Orijinalden alıntı: dhvagus

android 4.2.2 yuklu olan telefona 4.4.2 güncellemesi yaptıktan sonra ustten acılan menüde gps acmave kapama tuşu kayboldu onun yerine yer yazan bir sembol geldi ve gps i hicbişekilde acıp kapatamıyorum yardımlarınızı ve cözümlerinizi bekliyorum.. iyi günler..

telefonu kitkata güncelledikten sonra telefonu fabrika ayarlarına geri döndün mü dönmediysen dön çünkü jely been dosyalarının artıkları kalıyor ve kitkatın performanslı çalışmasını engelliyor.. fabrika ayarlarına dön sonra tekrar görüşelim..

• quote:

Orijinalden alıntı: mersayan

Aynı sorun bende de var, yok mudur çözümü?

Bildirim çekmecesindeki yer butonuna basılı tutun (yada ayarlar -genel -yer menüsü) bir menü açılacak üstte mod yazan yere tıklayın 3 seçenek çıkacak.
    1. Yüksek hassasiyet ( a-gps uydu+şebeke

2. Bataryadan tasarruf ( sadece şebeke destekli konum)

3. Sadece cihaz sensörleri ( sadece uydu desteği şebeke kullanmaz eski gps menüsü gibi olan)

Umarım işini görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax59 -- 28 Mayıs 2014; 15:57:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.