Şimdi Ara

LG G2 Clear-Coat Koruyucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kapaklı veya kapaksız kılıfların kullanımı zorlaştırdığını düşündüğümden LG G2 cihazımı yaklaşık 4 aydır kılıfsız kullanıyorum fakat haliyle içim rahat etmiyor. Biraz araştırdıktan sonra Clear-Coat diye bir ürün buldum (Hepsiburada linki ). Aranızda bunu veya bu tip başka bir ürün kullanmış olan varsa, verilen ücrete değip değmediğini, kullanışlı olup olmadığını belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bthncskn

Öncelikle Merhabalar,
    Kapaklı veya kapaksız kılıfların kullanımı zorlaştırdığını düşündüğümden LG G2 cihazımı yaklaşık 4 aydır kılıfsız kullanıyorum fakat haliyle içim rahat etmiyor. Biraz araştırdıktan sonra Clear-Coat diye bir ürün buldum (Hepsiburada linki ). Aranızda bunu veya bu tip başka bir ürün kullanmış olan varsa, verilen ücrete değip değmediğini, kullanışlı olup olmadığını belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Xperia sola telefonumda kullanmistim. Gayet kaliteli bir urun, uygulamasi siviyla yapiliyor ve biraz zor. Bir sure sonra sarariyor beyaz telefonda kullanmani tavsiye etmem. Ufak darbelerden ve cizilmelerden korur ancak dusmelerden falan korumaz dogal olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihaz siyah zaten çok sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Peki böyle bi şey almak mı daha mantıklı yoksa tek arka kapak üstüne sıradan ekran filmi mi? kapaklı kılıflar çok rahatsız edici oluyor gerçekten
  • bthncskn kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi darbelerden korumaz telefonu clear-coat. Cizilmesini engeller ve bu is icin de gayet kaliteli. Telefon duserse bir artisi olmaz. Ben telefonu dusurmem, telefonumun sekli bozulmasin, ince kalsin dersen alabilirsin. Ama telefonum kalin olsun ama saglamliktan odun vermesin dersen kilif ve jelatin daha mantikli.

• Peki tek arka kapak olarak tavsiye edebileceğiniz bir kılıf var mı bilmiyorum G2 mi kullanıyorsunuz şuan ama ?
  • bthncskn kullanıcısına yanıt
    Evet g2 kullaniyorum. Kilif olarak da spigen slim armor kullaniyorum. Kalin ama iyi koruyor cihazi. Telefona ayri bir karizma katiyor bence.

• Tamamdır hocam çok teşekkür ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spigen Sgp LG G2
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar.Ben 1 gün önce hepsiburada.com dan spigen ekran koruyucu sipariş ettim.Bana spigen yerine clear-coat markalı ürün göndermişler.İnternetten biraz araştırma yaptım ekran koruyucu ile birlikte sprey ve düzeltici çıkıyor zannedersem.Bende bunların hiçbirisi çıkmadı yalnızca kağıt bir paketin içinde ön ve arka için jelatin kısım var.Spreysiz yapışıyor mu acaba yoksa sprey şart mı?Uygulayanlar varsa açıklarsa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozancan26

Merhabalar.Ben 1 gün önce hepsiburada.com dan spigen ekran koruyucu sipariş ettim.Bana spigen yerine clear-coat markalı ürün göndermişler.İnternetten biraz araştırma yaptım ekran koruyucu ile birlikte sprey ve düzeltici çıkıyor zannedersem.Bende bunların hiçbirisi çıkmadı yalnızca kağıt bir paketin içinde ön ve arka için jelatin kısım var.Spreysiz yapışıyor mu acaba yoksa sprey şart mı?Uygulayanlar varsa açıklarsa sevinirim...

Bulasik deterjanini biraz suya dokun ayni gorevi görür:)

Ama yanlis urun diye iade edin derim..

• Teşekkürler zaten sprey ve düzeltici aparat çıkmaması beni şüphelendirdi ürünün orjinalliği konusunda.İade edeceğim ancak sitede tüm ürünlerin orjinalliği garantisi var.Spigen slim armor da aldım ondan da şüphenlenmiyor değilim ekran koruyucuyu görünce...
  • Urun kodunu spigenin sitesinden dogrulayip orijinalligini kontrol edebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: baweraltunkanat

Urun kodunu spigenin sitesinden dogrulayip orijinalligini kontrol edebilirsiniz

Paketi açtığımda ilk işim sitesine girip kontrol etmek oldu ancak bana gönderdikleri ekran koruyucunun internetteki videolarını izledikten sonra bana gelen küçük kağıttan zarfı görünce kontrol etmeme rağmen kılıftan bile şüphelendim açıkcasıYinede sağolun açıklama için.
  • ozancan26 O kullanıcısına yanıt
    banada aynı şekilde yanlış göndermişler. nasıl bir tesadüfse, aynı ürünü alan 2 farklı kişiye şans eseri 2side aynı olan farklı ürün gönderiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq_ -- 6 Ağustos 2014; 11:27:23 >
  • Merhabalar,

Clear-Coat Türkiye olarak, Hepsiburada sitesine ürün tedarigimiz yoktur. Maalesef bizden önceki ithalatci firmanin elinde kalan urunlerdir ve bircok tuketicimize eksik urun gonderilmektedir.

Clear-Coat Türkiye olarak Ystanbul'da 3 sube ile hizmet vermekteyiz. Cevahir AVM, Kartal M1 Merkez ve Merter Meydan AVM'lerde hizmet vermekteyiz.

Clear-Coat özel solusyonu olmadan uygulanamaz, maalesef hepsiburada sitesi solusyonsuz urun gonderiyor.

Eger Clear-Coat'u hepsiburada.com'dan eksik olarak aldiysaniz, satis noktalarimizdan sizlere ücretsiz olarak uygulama hizmeti verebiliriz.

Ayrintili bilgi ve satis noktalarinin adresleri icinwww.clearcoatturkey.com sitemizden yararlanabilirsiniz.

Saygylar,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.