Şimdi Ara

LG G2 biraz büyük mü gelir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yıllardır ufak telefon kullanmış bir insanım. Uzun bir süredir de Sony Ericsson K810i gibi ufak bir telefon kullanıyorum. Değişikliğe gitmem gerekiyor da, iPhone 4s gibi ufak sayılabilecek bir telefon mu, yoksa LG G2 gibi 5.2"lik bir telefon mu alsam bilemedim. Boyut olarak 4s daha çok bana göre; ama herkes de bir çok konuda G2 deyip geçiyor. Şimdi size şöyle söyleyim. 4 sene daha telefon almam muhtemelen. Bu kriterlere göre ne düşünürsünüz?

• Acikcasi 2 gun zor gelir sonra emin ol daha kucukte ss bile yazarken zorlanirsin bende 4.7incten gecrin g2 ye oyunda videoda nette gezeeken rahat oluyorsun ama cok endise ediyorsan xperia z1c bak birde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim s3 üm var. 4.8 inç. Cebimde çok rahat taşıyamıyorum. Fakat kullanım açısından geniş ekranların artıları çok. (internette gezerken, klavye kullanırken vs)
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Acikcasi 2 gun zor gelir sonra emin ol daha kucukte ss bile yazarken zorlanirsin bende 4.7incten gecrin g2 ye oyunda videoda nette gezeeken rahat oluyorsun ama cok endise ediyorsan xperia z1c bak birde.

Aslında bakınca Sony Xperia Z1 Compact daha kafama yattı. Hem boyut olarak istediğim ölçülerde, hem de bu boyutlarda gerçekten iyi özelliklere sahip. Fiyat olarak da Nexus 5, G2 32 GB ile yakın fiyatlarda.
  • Evet z1c guclu ama makul boyutta isteyen icin rakipsiz,donanimda ayni 720p den dolayi az da olsa daha performanslidir ve sd kartta var,gayet uygun senin icin bencede.

• iphonedan uzak dur ne alırsan al şarj adamı tüketir.g2 al z1c al bu iki cihazı da alsan pişman olmazsın geniş ekran herzaman avantajdır bence
  • 4 sene almam diyorsan bence Z1C daha iyi seçenek G2 güzel telefon ama malzeme kalitesi 4 seneyi çıkarırmı bilemiyorum kullanıma bağlı olsada çok ince olduğu için düşmelere filan dayanamaz diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • G2 al çağ atla

• G2 al bende 2.8 inçlik telefondan lumia 625 şe geçtim ama yinede bana ekran büyük gelmiyor :)g2 al kafan rahat olur iphone alırsan telefonu günde 2-3 kere şarja koyarsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.