Bildirim
LG G2 back almak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Telefonu bilgisayara bağlayıp lgbackup klasörünün içindeki yedek dosyasını bilgisayara atın. Resetten sonra tekrar lgbackup klasörüne atın.
Yalnız hard Reset olsa bile sanırım yedek dosyası silinmiyor. Siz her ihtimale karşı bir yedeği bilgisayarda bulundurun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şimdi denedim fakat back up dosyası 6 gb oldugu için taşımadı, 4 gb üstündeki dosyaları taşıyamıyoruz gibi bi sorun var. -
quote:
Orijinalden alıntı: tunlab
şimdi denedim fakat back up dosyası 6 gb oldugu için taşımadı, 4 gb üstündeki dosyaları taşıyamıyoruz gibi bi sorun var.
Otg kablonuz varsa Flash belleğe kopyalayın.
ramazan hocam bi şekilde ayarladım onu, hard reset ekranına geldim şuan hard reset işlemi yapılıyor yaklaşık 10 dakikadır android resmi olan ekranda, bu işlem ortalama kaçdakika sürmesi gerekli, yanlış bir işlemmi yapdım acaba? -
quote:
ramazan hocam bi şekilde ayarladım onu, hard reset ekranına geldim şuan hard reset işlemi yapılıyor yaklaşık 10 dakikadır android resmi olan ekranda, bu işlem ortalama kaçdakika sürmesi gerekli, yanlış bir işlemmi yapdım acaba?
Ekranda yazı falan var mı?
hayır sadece android karnında dönen bişey var -
quote:
hayır sadece android karnında dönen bişey var
Biraz uzun sürebilir . Sabredin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: #Ramazan
quote:
hayır sadece android karnında dönen bişey var
Biraz uzun sürebilir . Sabredin.
15 dakikadan fazla oldu bekleyelim bakalım :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- internetsiz radyo dinle
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- telefonla konuşurken internet kesiliyor
- sistem arayüzü yanıt vermiyor ne demek
- iphone arka kamera ters çekiyor
- s22 ne zaman çıktı
- asus rog phone 9 pro fiyat
- xiaomi 15 ultra vs iphone 16 pro max
- s23 ultra android 15 ne zaman gelecek
- joyplay nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X