Şimdi Ara

LG G2 Android 5.0.2 Lollipop Yükseltme Videolu Anlatım (%100 Sorunsuz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sembolbu

O sekildeyse aksama cok rahat cikar bende skype whatsapp mail facebook messenger hic ssusmuyor sen isini halledip ekrani kapatip kenara birakiyorsan ve bulundugun yerde telefon sorunsuz cekiyorsa %50 sarjla aksama ccikarsin. Ha tabi yeni guncellemenin batarya ile alakasini soyleyim ben size. Android 5.0.2 cok stabil calisiyor yani kitkat gibi agir degil o yuzden kucuk caplida olsa bataryaya etkisi var

Tamamdır hocam teşekkür ederim heves ettim bende akşam kurayım bari şu romu
  • peymacun kullanıcısına yanıt
    Siteyi kurtardim fakat yayin silinmis hemen dyzelteyim yoksa kufur yicez:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüklemeyin arkadaşlar pc ye usb ile bağlanamıyorsunuz dosya aktarımı yapamıyorsunuz.
  • güncelleme ne zaman gelir arkadaşlar bilgi varmı?
  • umuttrn6 kullanıcısına yanıt
    http://prntscr.com/6qh1s6

usb ile bilgisayara bağladım dosyayı telefona attım :) varmı başka bir sorun ?
  • güncelleme telefon üzerinden kurulabilir şekilde 2015'in sonunda gelecek. LG'nin kendi açıklaması bu yönde...
  • Sembolbu kullanıcısına yanıt
    yanlışın var ota hiçbir zaman o kadar geriden gelmez taş çatlasa 3-4 hafta o bile nadir görülmüştür
  • gigabit78 kullanıcısına yanıt
    Bende oyle diye biliyorum fakat lg musteri hizmetlerinden verilen bilgi bu. umalimda oyle bisey yapmasinlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyide bende lg ls980 var hangi dili seccem bi türlü yuklemıyor
  • spawn_ kullanıcısına yanıt
    farklı telefonlar için bişey söyleyemem denemediğim iş hakkında yorum yapmayım şimdi :)
  • arkadaslar rom u yuklerken hata aldim şu an download moda giremiyorum ekranda lg logosu cikiyor sadece ayni sorunlar karsilasan yada yardimci olabilecek biri varmi acaba
  • çok çabuk şarj yiyor ve yavaş şarj oluyor.
    çok hızlı ve stabil ama telefon çok ısınıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.