Şimdi Ara

LG G2 ALIM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Başlıkta belirttiğim gibi bu telefonu çok istiyorum fakat maddi durumumuz biraz yetersiz olduğu için alamıyorlar onları zora sokmamak içinde pek bu konulara girmek istemiyorum ne yapabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: çalışkan2000

Merhaba.Başlıkta belirttiğim gibi bu telefonu çok istiyorum fakat maddi durumumuz biraz yetersiz olduğu için alamıyorlar onları zora sokmamak içinde pek bu konulara girmek istemiyorum ne yapabilirim ?

bugun gazete ılanında vatanın 24-ve 36 ay vadelı satısını gordum tam sayfa,yanlıs hatırlamıyorsam 36 ay X 50TL den G2 alabılıyorsun vatanda.Boylece cok sık telefon degıstırmeyenler ıcın uygun oluyo,belkı vade farkı cok gıbı gozukuyor ama aslında 3 seneye yayıp cokta kasmadan oduyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Merhaba.Başlıkta belirttiğim gibi bu telefonu çok istiyorum fakat maddi durumumuz biraz yetersiz olduğu için alamıyorlar onları zora sokmamak içinde pek bu konulara girmek istemiyorum ne yapabilirim ?

bugun gazete ılanında vatanın 24-ve 36 ay vadelı satısını gordum tam sayfa,yanlıs hatırlamıyorsam 36 ay X 50TL den G2 alabılıyorsun vatanda.Boylece cok sık telefon degıstırmeyenler ıcın uygun oluyo,belkı vade farkı cok gıbı gozukuyor ama aslında 3 seneye yayıp cokta kasmadan oduyorsun.

Babamin durumu sikisik ama bunu bi arastirayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• işe girip çalışıp kendin alabilirsin.
  • Hocam karadeniziysen yazin 1 ay findiga gidip alabilirsin.Gunlugu 50 lira.Baska islerede girebilirsin tabi

• 14 yaşındayım okuyorum bodrumluyum yazın işe girmeyi düşünüyorum ama fiyatlar çok az olduğundan yine alamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G4 Aktif Olmayan Volte Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

14 yaşındayım okuyorum bodrumluyum yazın işe girmeyi düşünüyorum ama fiyatlar çok az olduğundan yine alamam

2. el discovery al, keyfine bak 400 TL temiz, hiç hayal kurma G2 diye 14 yaşında, bence çook lüks bir durum
  • Peki hocam

• 14 yasindasin biraz buyu... aileni de zorlama arkadaslarina hava aticam diye.

• Amacim artistlik degil elimde 3gs var telefon abimden yadigar 5 yillik oldu yenisi lazim diye

• Çok elzem bir ihtiyaç değil g2. Maddi imkanlar el vermiyorsa zorlamamak lazım. Taksitlerin sınırlanmasının amacı da buydu zaten.

• birtane nokia 3310 al...samsung e250 al ... 25-30 liraya ... 1500 liralik telefonla ayni isi yapiyor... bu tip ozentilere girme... oku calis is sahibi ol sonra zaten para kazandikca istediklerini alabileceksin...senin icin ilk is okulunu bitirip iyi bir uniye girmek sonrasi yavas yavas gelir zaten...

• quote:

Amacim artistlik degil elimde 3gs var telefon abimden yadigar 5 yillik oldu yenisi lazim diye

neden degistirmen lazim... telefon calisiyor mu...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.