bizdeuygun.com ' dan gidip elden LG G2 almayı planlıyorum.
muhtemel paralel ithalat. delta garantili diye biliyorum. her neyse.
telefonun kutusunu ben açacağım ve garanti belgeleri mühürlenecek .
telefonu alırken nelere dikkat etmeliyim.
nelere bakmalıyım.
tek tek sıralar mısınız. ?
teşekür ederim . saygılarımla.
bende bizde uygun yada aksarayiletişimden düşünüyorum, elden alacağım, borç para vermiştim birine daha gelmedi gelince gidip alıcam, evet bizdeuygun delta garantili ürün satıyor, yeri istoçtaymış bahçelievlerden yakın arabayla giderim alacağımda, garanti belgeleri mühürleneeck demişsiniz nasıl yani açıklarmısın biraz. normalde mühürsüz fatura garanti yerine geçiyorda.
quote:
Orijinalden alıntı: Xlargest
bende bizde uygun yada aksarayiletişimden düşünüyorum, elden alacağım, borç para vermiştim birine daha gelmedi gelince gidip alıcam, evet bizdeuygun delta garantili ürün satıyor, yeri istoçtaymış bahçelievlerden yakın arabayla giderim alacağımda, garanti belgeleri mühürleneeck demişsiniz nasıl yani açıklarmısın biraz. normalde mühürsüz fatura garanti yerine geçiyorda.
araba ile gitmeyecekseniz metro ile gitmenizi tavsiye ederim. metroya binmenizle birlikte 1 saat sonra mağazada olursunuz ( bahçöelievlerden bindiğinizi farz ediyorum)
çok uzun süredir telefon almıyorum .
dediğinizde olabilir. faturada garanti yerine geçebilir.
G2 de başka nelere dikkat edelim.
menşei önemli midir. avrupa / asya .. önemlimidir ?
401 - 402 -- 403 - 404 ne demek .
ölü pixsel testini nasıl yapacağız ?
yani bı G2 alındığında nelerine dikkat etmeliyiz.
bende bahçelievlerdeyim dostum ataköy de airport avmden aldım istanbul bilişim
Asya olması avrupa olmasından iyidir.Ama öyle çok büyük fark olmaz.311k kullanıyorum gayet memnunum.
quote:
Orijinalden alıntı: Akagami.
Asya olması avrupa olmasından iyidir.Ama öyle çok büyük fark olmaz.311k kullanıyorum gayet memnunum.
tam tersi diye biliyorum .
quote:
Orijinalden alıntı: yusufziya
quote:
Orijinalden alıntı: Akagami.