Şimdi Ara

LG G2 32 GB ile iPhone 5 16 GB takas edilir mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar.Şarj sıkıntısı yüzünden beyaz iPhone 5'imi LG G2 32 GB siyah ile kafa kafaya takasa gireceğim.Cihazım tertemiz ve nokta çizik yok.10 aylık.LG G2'de Başarı garantili. iPhone'daki ses ve kullanım rahatlığını bulamayacağımı biliyorum ancak gerçekten çok can sıkıcı bir hâl aldı.Sizce mantıklı bir takas mı ? Yorumlarınızı bekliyorum.

• Hic düsünme al gec.g2 yi kullan sarj neymis gör.iphone hatirlamazsin bile stabil takilma yok vsss uzar gider 32 f
    Gb mis mis gibi 14 aylik garantide var sorun olursa poostala gitsin yapilir.kimse o hemen takas yapin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankal

Hic düsünme al gec.g2 yi kullan sarj neymis gör.iphone hatirlamazsin bile stabil takilma yok vsss uzar gider 32 f
    Gb mis mis gibi 14 aylik garantide var sorun olursa poostala gitsin yapilir.kimse o hemen takas yapin

Yok hocam.G2 2 aylık.Benim telefon 10 aylık.Başarı garantili olması sıkıntı yaratır mı ? LG TR garantisi geçerli olmuyor sanırım.
  • aynen takasla sen karlı cıkarsın,ayrıca ses olarakta oyle dusunme g2 yı alınca anlarsın farkı bı dahada ıosa falan bulasmazsın emın ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

aynen takasla sen karlı cıkarsın,ayrıca ses olarakta oyle dusunme g2 yı alınca anlarsın farkı bı dahada ıosa falan bulasmazsın emın ol.

Başarı garantisi sıkıntısı yaratır mı hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

quote:

Hic düsünme al gec.g2 yi kullan sarj neymis gör.iphone hatirlamazsin bile stabil takilma yok vsss uzar gider 32 f

Yok hocam.G2 2 aylık.Benim telefon 10 aylık.Başarı garantili olması sıkıntı yaratır mı ? LG TR garantisi geçerli olmuyor sanırım.

Haaa öylemi pardon takla atarak al nerdeyse adamı hemen bul hemen degisin.2 aylik 32 gb düsünme sakin.

• quote:

quote:

quote:

Haaa öylemi pardon takla atarak al nerdeyse adamı hemen bul hemen degisin.2 aylik 32 gb düsünme sakin.

Hocam galiba siz de G2 kullanıyorsunuz.3G full açık olarak 1.5 günü rahat çıkarır mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Basarı lg nin resmi italatcısıdır.lg müsteri hizmetlerine sor tarafımıza aitdir diye cevap alicaksin hic bir sikinti olmaz basari sitesinden imei sorgulat netlesir faturasinida almayi unutma

• KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    basarı servıs hızmetını pek bılmıyorum,ıyıde olabılır kotude,onu ayrıca arastırman gerekır bence.
  • Hocam yani herhangi bir sıkıntı olduğunda LG servisine götürsem orada da işlem yapılır mı ?
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Yarın bi buluşacağız arkadaşla hocam.O da getirecek telefonunu.Servisini bi araştırayım dediğiniz gibi.
  • quote:

Hocam yani herhangi bir sıkıntı olduğunda LG servisine götürsem orada da işlem yapılır mı ?

Sadece basaerı servisleri yapar yaygın alt yapilari var türkiyedeki butun basari servislerinden istedigine gonder yaparlar.faurada basari diye de yazar.dedim gibi siteden de yap okeyle.sorunsuz kullan

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam galiba siz de G2 kullanıyorsunuz.3G full açık olarak 1.5 günü rahat çıkarır mı ?

Kullaniyorum diye yorum atmiyorum dogrusu bu kulanmasamda iyi cihaz.3g acik dursun kulanma cikarir internette girersen durmadan 1 gün cikartirsin.ayriyeten 3g wifiden 2 kat fazla sarj yiyor.

• Basari garantili telefonu lg merkezinede gotursen bakarlar hocam g2 cok iyi bir tercih olur . Ahize sesi cidden kotuydu ama kitkat ile sesi guzel oldu . Iphone u pek aratmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.