Şimdi Ara

LG G Flex autorec sonrası açılmıyor. Download modada girmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.
    Bir kaç gün önce aldığım LG D958 numaralı G Flex telefonum rootlu bir şekilde gayet güzel kullanmaktaydım. Fakat nasıl biir dalgınlığıma geldiyse yanlış dosyayımı yükledim bilmiyorum ne olabilirki en fazla download moddan kurtarırım diyerek Autorec programını çalıştırdım. Tüm tikler normal olarak tamamlandı ve To Recovery tuşuna bastım. Cihaz ekranı gitti ve şuanda hiç bir şekilde tepki alamıyorm. Hiç bir kombinasyon çalışmıyor download moda girmediğinden flash tool larda çalışmıyor. Ne yapabilirim. Paralel ithalat aldım cihazı. Bilgisayara baladığımda bilgisayarda usb den bağlanmış bişey gibi ses çıkıyor ve ADB Fastboot GoogleUsb diye birşeyi aygıt yöneticisinde grüyorum. Ama telefon ekranında hiçbir şey yok. İthalat garantisi var lakin göndersem birşey yaptığımı anlarlarmı.

    Teşekkürler

    Servis cumartesi itibariyle yeni ürün kargoya vermiş. Burdan delta servise teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir_recep -- 7 Eylül 2014; 17:48:58 >







  • Kardeşim Öncelikle Geçmiş Olsun... AutoRec Programı Recovery Kurarken Kernelini de Değiştirdiği için Muhtemelen onun için açılmamış telefon. Telefonun Ekran Driveri da muhtemelen çalışmadığı için Görüntü falan gelmiyodur. Güç Tuşuna 20 sn. Basılı Tutun Telefon Kapansın iyice sonra Ses Açma Tuşuna Basarak USB Kabloyu Takın.
  • polatxp635 kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkürler. Baya uzun süreler basılı tutup deneme yaptım. Sorun şuki Autorec dosyası G2 ye aitmiş. Nasıl dalgınlığıma geldi anlamadım. Servisle nasıl çözücez durumu bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir_recep -- 4 Eylül 2014; 0:56:49 >
  • Hocam Driver Olayıyla İlgili Bir Şey Ama İlk Önce Servise Götürün Siz Rootdan Dolayı Servis Kabul Etmez Diye Düşünmeyin. LG, Servislere Para Ödüyor ne kadar telefon yaparsan o kadar çok para ödüyor yani muhtemelen garanti dışı kalmaz. Kalırsa da Telefoncuya verin Yazılımla Halledilecek Bir Şey Zaten Muhtemelen Yapar.
  • Servis cumartesi itibariyle yeni ürün kargoya vermiş. Burdan delta servise teşekkürler.
  • merhaba.
    g2 ye root ve sonrasında optimus v1.3.2 yükledim sonra ben telin yeniden bşlatında recovery olduğunu bilmediğim için tekrar auto rec apk indirip kurdum ve ardından bir ses yüksetlme proğramını yüklemeye çalıştım. sonrası malum tel lg logosunda kaldı. tot dosya ile kurtarma yaptık telefona 20 d rom attım ardından da optimıs 1.4 yükledim bu seferde sensörler çalışmadı. tot dosyası ile kurtarmada 248 hatası alıyorum işe yaramıyor. Flashtool 2014 ile rom yüklemeye çalışıyorum % 2 de takılıp kalıyor.
    OTG kablosu ile 3 farklı rom yükledim (optimus v1.3.2 germany 20 d ve ıtaly 20 g) ama bütün yüklemeler norma yapılıyor yükleniyor ama açılışta yine TWRP ye dönüyor.
    NE YAPABİLİRİM YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ LÜTFEN??
  • AYNI SORUN BENDE DE VAR YARDIM EDIN. Arkadaslar dogu ulkelerinden g3 un ls990 modelini aldim. TWZ YUKLEMEK ICIN YANLSLIKLA G2 NIN TWZ SINI KURDUM. TAM OLARK AUTEREC DIYE PROGRAMI KURDUM VE HER SEYI KABUL ETTIM. SONRA TELEFON KAPANDI HIC BIR SEKILDE ACILMIYOR. DOWLOAD MODA DA GIRMIYOR TELEFONCU SISTEM COKMUS DEDI VE MODELI DEGISIK OLDUGU ICIN YAPAMADI. ACIL YARDIM NE YAPABILIIRM BIR COZUMU VAR MI?
  • sevket.48 S kullanıcısına yanıt
    Valla hocam benim sorunu servis bile çözemedi yenisini verdi. Keşke yurtdışı ürünle uğraşmasaydın bu kadar. Çözüm bulabileceğini sanmam eğer bendeki ibi olduysa üzgünüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.