Şimdi Ara

★★★ LG G FLEX 2 ANA KONU ★★★ (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.715
Cevap
29
Favori
124.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: volyas

3 gün önce cepport kullanıcısından aldım.hızlı kargolama yaptılar.cihazda herhangi bir sorun yok.sarı nokta olayı görmedim.
    telefon FİYAT-PERFORMANS olarak çok iyi.

Hocam hangi seri, ekran görüntüsü alıp atabilir misin? Bir de işlemci 810v2 mi geldi yeni ise yoksa hala v1 mi?

Isınma durumu ne, ekran da sarı nokta yok demişsin büyük ihtimalle daha yeni seri diye düşünüyorum.

Edit: Yeni gördüm yazdığınızı, işlemci ve sıcaklık mevzularını bir kontrol edebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan7 -- 6 Şubat 2016; 13:29:01 >
  • Bu cihazda sd810 v2 islemci var zaten v1 diye bi islemci yok v2.1 suanki cikan cihazlarda var... Ilk cikan bi kac cihazda v2.0 di flex 2 de zaten ilk cikan cihaz oldugu icin v2.0 zaten aralarinda pek bi fark yok ha 2.1 ha 2.0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

V2 ile v2.1 arasındaki fark yazılımsal mi? Donanımsal fark var mi?

Donanımsal

Orijinalden alıntı: mahmuddrg

s.a arkadaşlar bende bir iki haftaya telefon almayı düşünüyorum ve kafamda iki model var biri lg g flex 2 biri g3 alırsam telefonu disb. garantili almayı düşünüyorum ve hepsiburada da g flex2 kalmadı. şimdi ise lg g3 disb. garantili yapmış sizce hangi telefon daha kullanışlı ve sosyal ağlarda hızlı oyun amacım pek fazla yok. Ben g flex 2 diye düşünüyorum fakat sorunları bitmiyor bu yüzden aklım g3 de kayıyor uzun zamandır konuyu takip ediyorum sizinde fikirleriniz almak istedim. Teşekkürler.

Kullanım olarak 2 telefon arasında fark yok. Flex 2 daha hızlı takılma olmuyor, oled ekran daha canlı ve daha ince. Batarya süresi daha iyi.G3 u elime alınca kobat gelmeye başladı. G3 un romu var onu atarsan o da çok stabil oluyor.Batarya süresi g3 3.5-4 saat verirken flex 5 saat veriyor her türlü.

• s_s64 kullanıcısına yanıt
    Ss de belli olmaz. O sayfanin yapılışı o şekilde. Altlarda sarı tonlar tema nin o şekilde yapılmış olmasından dolayı. Arkadaşı korkutma hemen.

Orijinalden alıntı: bozok_53_45

ekran filen çok önemli değil de şu ısınma çok fena kış ayında bile böyleyse yazın ne olacak merak ediyorum ısındığını bilerek aldım ama tarayıcıda bile ısınmasın bi zahmet göndermeye üşenmesem garantiye gönderecem

Benim telefonda sadece antutu de biraz ısınma oldu. Aksama kadar aynı anda internet, whatsapp, birkaç sosyal ağ açık en ufak ısınma yok. Ama ben neredeyse bütün google uygulamalarını devre dışı bırakıp( harita,gazeteler,çevirici hariç) bütün lg uygulamalarini kaldırdım. Uste grenify kurup whatsapp hariç bütün uygulamaları kapatmaya zorladim

antutuda hele sağ üst taraf yanıyor öyle ki cihaz 55bin puan aldı en son yaptığımda buzlukta çalıştırdım 75bin aldı bu da 810un marifeti tabi ilk aldığımda bu kadar değildi muhtemelen kurduğum bi uygulama yüzünden arkada çalışıyor kendini belli etmeden şu uygulamaları bi adam edemedi google ekran dışındaki kullanımlar hiç normal değil
    ★★★ LG G FLEX 2 ANA KONU ★★★

• quote:

Ss de belli olmaz. O sayfanin yapılışı o şekilde. Altlarda sarı tonlar tema nin o şekilde yapılmış olmasından dolayı. Arkadaşı korkutma hemen.

Yok bende bi ara diyordum ya cizgi cizgi oluyor diye ayni o sekilde oluyordu bende ona fena halde uyuz olmustum. Arkadasda atinca ss de bile gorundugune gore normalmis demek istedim zaten. Ama temadanmis demekki:) yoksa ekrandaki bi sorun zaten ss ile belli olmaz oyle bi ihtimal yok:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_s64 -- 6 Şubat 2016; 16:49:57 >

V2 ile v2.1 arasındaki fark yazılımsal mi? Donanımsal fark var mi?

Donanimsal cok ufak farklar var ama ben baktim bi fark goremedim farki sanirim islemci birimi ile anakart baglantisindaki bi kac veri yolunun optimize edilmesi olabilir okadar detayina bakmadim hic

be together. not the same
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmuddrg

s.a arkadaşlar bende bir iki haftaya telefon almayı düşünüyorum ve kafamda iki model var biri lg g flex 2 biri g3 alırsam telefonu disb. garantili almayı düşünüyorum ve hepsiburada da g flex2 kalmadı. şimdi ise lg g3 disb. garantili yapmış sizce hangi telefon daha kullanışlı ve sosyal ağlarda hızlı oyun amacım pek fazla yok. Ben g flex 2 diye düşünüyorum fakat sorunları bitmiyor bu yüzden aklım g3 de kayıyor uzun zamandır konuyu takip ediyorum sizinde fikirleriniz almak istedim. Teşekkürler.

Kullanım olarak 2 telefon arasında fark yok. Flex 2 daha hızlı takılma olmuyor, oled ekran daha canlı ve daha ince. Batarya süresi daha iyi.G3 u elime alınca kobat gelmeye başladı. G3 un romu var onu atarsan o da çok stabil oluyor.Batarya süresi g3 3.5-4 saat verirken flex 5 saat veriyor her türlü.

Senin yazina ek olarak defalarca g2 g3 nexus 5 ve diger bi cok ust seviye cihazi kullandim sarj konusunda beni en cok tatmin eden cihaz sony z2 idi. 2 gun kesin gidiyordu ayni kullanimda 6 kere nexus 5 sarj ediyordum. 4 kere lg g3 2 kerede lg 2 suan flex 2 tartismasiz z2 den sonra kullandigim en iyi sarji olan cihaz z2 yi kesinlikle 1 gunde bitiremiyordum zorla oyun oynarsam ancak oyle suan flex 2 yide oyun oynayarak bitiriyorum cogu zaman ancak 2 gun gittigi hic olmadi belki zorlasam 2 gun bile gider... Birde g3de benim tahminim donanimsal bir sorun var o cihaza naparsan yap kasiliyor ilk ciktigi zamanda bunu soyluyordum g3lerde cok ciddi sorunlar mevcut...

• Sıkörtıl kullanıcısına yanıt
    Tsk ederim. Peki kilit ekranında bildirimleri hassas bildirimler diyerek göstermiyor. İlk kurulumda gösterme demiştim. Bunu hassas dan nasıl çıkarabiliriz.

G3 cloudy 2.5 di sanırım. Bunu kurdum iphone kadar stabil oldu telefon. Menü de en ufak takılma görmedim aylardır. Ama g3 den h3 e fark olabilir.

Ben o romdada ufak takilmalar fark ettim belkide romun yapisindandir net bisey diyemem ama orjinal rom gore daha stabil kesin:) att haric butun g3 modellerini kullandim hepsi tirt:) 2gb lari ise tam bi eziyet

Son bir haftadır işlerim çok yoğun olduğundan dolayı telefonla uğraşamıyordum, yani sadece telefon olarak kullandım :)
    60 saat açık kalma süresi, 3 saat ekran süresi, 2 saatten fazla telefon görüşmesi yapmışım.

Normal kullanımda ise, 4-5 saat arası ekran süresi alıyorum. Telefonu uzun süredir takip ediyordum, fiyatı da düşünce hemen aldım.
    Güzel tercih yapmışız :)
    ★★★ LG G FLEX 2 ANA KONU ★★★★★★ LG G FLEX 2 ANA KONU ★★★★★★ LG G FLEX 2 ANA KONU ★★★★★★ LG G FLEX 2 ANA KONU ★★★

• quote:

Bu telefonun yerine g4 almak ne kadar mantıklı olur. Batarya süresi kötü deniyor

Bende Lg G Flex 2 kullanıyorum lakin sizin bu cihazı neden bu derecede övdüğünüzü anlamış değilim.G4 ün bizim cihazdan her koşulda üstün olduğu belli

Orijinalden alıntı: asdzxcas3507

quote:

Bu telefonun yerine g4 almak ne kadar mantıklı olur. Batarya süresi kötü deniyor

Bende Lg G Flex 2 kullanıyorum lakin sizin bu cihazı neden bu derecede övdüğünüzü anlamış değilim.G4 ün bizim cihazdan her koşulda üstün olduğu belli

g4 ün işlemcisi kötü, ram 3 ama bizimkisi ddr4, grafik işlemcisi bariz iyi bizimkinin. kamera g4ün daha iyi. g4 her koşulda iyi değil flex 2den.

PSN ID: domatescorbasi
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.