Şimdi Ara

LG FLASH TOOL İLE ROM ATMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , elimde LG G PRO LITE adlı telefon var cihaz rootsuz ve bu telefona rom atmak istiyorum. Daha önce fabrika ayarlarına dönme işlemini uyguladım. Ama sanki pek bi işe yaramadı gibi.. Şu an telefonda 4.4.2 kit kat var. Fakat burada rom atmaktan kastım aynı romu yani kit katı baştan temiz bir şekilde yüklemek istiyorum. Burada sormak istediğim nokta şu ; LG Mobile Support Tool ve LG Flash Tool programlarını PC'ye yükledim , gerekli USB driver kurma işlemlerini hallettim. Şimdi ben kit kat temiz kurulumunu nasıl yaparım , LG Flash Tool adlı programdaki normal flashla mı yoksa cse flashla mı ? Ya da LG Mobile Support Tool'daki yükseltme hatalarını kurtar bölümüyle mi ? Amacım yeni bir rom atmak değil , amacım şu an yüklü olan romu , galiba bu stock rom oluyor, temiz bir şekilde yeniden kurmak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-90C9F969B -- 21 Kasım 2015; 14:47:37 >

• LG Mobile Support Tool'daki yükseltme hatalarını kurtar seçeneği sizin istediğiniz şeyi yapıyor.
  • Cse telefonun içinde ki her şeyi siler normal de ise aynı kalır. Onun dışında farklı bir ayarla oynamayın kore olarak kalsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.