Şimdi Ara

LG F1296TDP3 Modelini aldım iyimi yaptım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben merak ettim bi sorunmu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Yanlış bir tercih olmuş. LG'nin buzdolapları son derece başarılı, zaten sıkça öneriyoruz. Ancak bu çamaşır makineleri de iyidir anlamına gelmiyor kesinlikle. LG'nin bu seri makineleri Çin malı. Ancak kalitesiz olmasının sebebi Çin malı olması değil, bu serilerin teknoloji mağazalarında kampanyayla satılsın diye üretilmiş olan dandik giriş segment makine olmasıdır. LG alacaksanız F1281, 1481, 14A7 serilerinin altı kurtarmaz.

Bu bütçede alacağınız Türkiye üretimi Boschlardan çok daha yüksek verim alırsınız.

1000 lirayı geçemiyorsanız ve sessiz motor istiyorsanız kampanyaları gözleyerek kötünün iyisi Samsung WF9902LWW alınabilir.

İyisi olsun diyorsanız CM101K0TR, WAK20210TR, WM10K210TR; az daha çıkabiliyorsanız EWF1286LEW ya da L75280FL alın.

candoğan bey bu lg lerden kullanılan direct drive motor hepsinde aynı değil mi? makinenin kalitesini belirleyen diğer parçalarının kalitesi mi? yani neye göre kalitesiz onu pek anlayamadım :)

bende lg almayı düşünüyordum sessizliği sebebiyle ama kararsız kaldım. profilo CM101K0TR 970 liraya satılıyor şu anda. lg ler kadar sessiz değil galiba? nasıl yapsak kararsız kaldım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Yanlış bir tercih olmuş. LG'nin buzdolapları son derece başarılı, zaten sıkça öneriyoruz. Ancak bu çamaşır makineleri de iyidir anlamına gelmiyor kesinlikle. LG'nin bu seri makineleri Çin malı. Ancak kalitesiz olmasının sebebi Çin malı olması değil, bu serilerin teknoloji mağazalarında kampanyayla satılsın diye üretilmiş olan dandik giriş segment makine olmasıdır. LG alacaksanız F1281, 1481, 14A7 serilerinin altı kurtarmaz.

Bu bütçede alacağınız Türkiye üretimi Boschlardan çok daha yüksek verim alırsınız.

1000 lirayı geçemiyorsanız ve sessiz motor istiyorsanız kampanyaları gözleyerek kötünün iyisi Samsung WF9902LWW alınabilir.

İyisi olsun diyorsanız CM101K0TR, WAK20210TR, WM10K210TR; az daha çıkabiliyorsanız EWF1286LEW ya da L75280FL alın.

candoğan bey bu lg lerden kullanılan direct drive motor hepsinde aynı değil mi? makinenin kalitesini belirleyen diğer parçalarının kalitesi mi? yani neye göre kalitesiz onu pek anlayamadım :)

bende lg almayı düşünüyordum sessizliği sebebiyle ama kararsız kaldım. profilo CM101K0TR 970 liraya satılıyor şu anda. lg ler kadar sessiz değil galiba? nasıl yapsak kararsız kaldım :)

Candoğan size alman markalarını över hep.Yaptığı yorumları okursanız,bu model lg nin giriş seviyesi ve iyi değil der.Sonra kalkıp size aeg,profilo,bosch,sıemens ve electrolux gibi markaların giriş ve vasat makinalarını alın der.Ona sor bakalım bu paraya hangisi inverter motor,drect drıve ve 6 kademeli değişik kazan hareketli makine verebiliyormuş.Hangisi 10 sene motor garantisi sunabiliyormuş ? 10 sene motor garantisine de bir bahane üremiş bu candoğan.Diyor ki zaten makinaların motorları bozulmazmış,asıl önemli olan kartlarımış.Yani Lg kartla çalışıyor,diğer markalar sanki analog beyinli makinalarmış gibi yorumlar sıralıyor.Yani diyeceğim sen onun yorumlarına aldanma arkadaşım.Bu işler şans işidir.

• MONGUÇ M kullanıcısına yanıt
    Ayrıca sorunu da ben cevaplayım.Lg lerde kullanılan direct drive teknolojisi Lg tarafından icat edilmiştir.Lg sana bu teknolojjiyi ve inverter motor teknolojisini,alt serilerinde bile cüzzi bir miktara sunuyor.Makinanın kalitesini Kazan motoru,tahliye motorunun gücü ve elektronik kartı beyni belirler.Dış saçı veya plastik kalitesi bizim Türklere mahsus bir konu.Hangi çamaşır makinasını alırsanız alın,taliye motorunun sesli olacağını, sallayacağını, titreyeceğini tak tuk ses yapacağını unutmayın.Çamaşır makinelerine fazla yük yüklemeyin.Kaç kilo olursa olsun,her zaman daha az yükleyin.Çamaşırlarınızı yüklerken top halinde değil,çamaşırları açarak yerleştirin.Fazla deterjan koymayın Vs vs
  • Bazıları beni eleştireyim derken zaten kendi kendilerine bilgisizliklerini belli etmiş. LG markası gözlerini öyle kör etmiş ki 10 yıl motor garantisi var diye geri kalan her şey esgeçilmiş.

Ama vatandaş bilmiyor ki Inverter motorların hız kontrolü ve beslemesi için ciddi frekans değişimi gerekir. Bu yüzden motor kontrolü için çok daha karmaşık kartlar kullanılır ve risk yükselir. Bunu bilmeyen kişi de ben makinenin ana kartından bahsediyorum sanır. Normal şeyler :)

Neyin kıvranması ise bunlar.
  • quote:

Wat serileri için nasıl bir yorumunuz olur paylaşabilirmisiniz.

• scorpion3560 S kullanıcısına yanıt
    Peki bunları satın aldığın yer hep Media Markt mi ;) Ben gülüyorum ama muhtemelen benimde basima gelecek. Hiç Media Markt den almam derim ama şu an çok uygun bir fiyat var Sony 42w805B için ( 1700) içimi gıcıklatıyor.Ama biliyorumki onlardan gelecek uürün ya arizali yada hemen kisa süre sonra Ariza yapiyor.(uygun fiyatli ürünlerinde) bu Media Markt İn satış düzeni böyle bence.bi şekilde ya Ariza ürünleri ya tteşhir ürünleri ya işlem görmüş yada iade edilmiş ürünleri buluyor yeniden paketliyor ve satiyor. Sonrada iade surecinde uzatmalari oynuyor ve o sürede parayi bir güzel kullanıyor. Geri iade almadiklari da cabasi daha çok kar ediyor.BENCE

• quote:

Bazıları beni eleştireyim derken zaten kendi kendilerine bilgisizliklerini belli etmiş. LG markası gözlerini öyle kör etmiş ki 10 yıl motor garantisi var diye geri kalan her şey esgeçilmiş.

Ama vatandaş bilmiyor ki Inverter motorların hız kontrolü ve beslemesi için ciddi frekans değişimi gerekir. Bu yüzden motor kontrolü için çok daha karmaşık kartlar kullanılır ve risk yükselir. Bunu bilmeyen kişi de ben makinenin ana kartından bahsediyorum sanır. Normal şeyler :)

Neyin kıvranması ise bunlar.

Bilgisiz bence sizsiniz.İnverter motorların inverteri sağlar frekans olayını vs.Yani normal bir karta da inverter takabilirsiniz.Ekstradan karmaşık bir karta gerek yoktur.Risk normal motorların yıpranmasından daha düşüktür ki bu da motora 10 yıl garanti vermelerine neden olur.

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Alman malı varken kore malı mı alınır. Beko vestel binkat iyidir onlardan.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.