Şimdi Ara

Lg e510 hub aldım. İyi mi ettik kötü mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne dersiniz arkadşlar? fikirleriniz önemli benim için henüz elime geçmedi çünkü.

• bir de uygun kılıf nerden bulurum? Gittigidiyorda filan var ama biraz pahalı geldi bana
  • nereden aldınız hocam ben de arıyorum fakat stoklarda yok :/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JL Chilavert

nereden aldınız hocam ben de arıyorum fakat stoklarda yok :/

hepsiburada dan aldım hocam fiyatta diğer yerlere göre uygun bir de cardfinansa 50 parapuan kampanyasıyla 450 ye geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkmertoglu

quote:

Orijinalden alıntı: JL Chilavert

nereden aldınız hocam ben de arıyorum fakat stoklarda yok :/

hepsiburada dan aldım hocam fiyatta diğer yerlere göre uygun bir de cardfinansa 50 parapuan kampanyasıyla 450 ye geldi bana.

teşekkürler :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkmertoglu

ne dersiniz arkadşlar? fikirleriniz önemli benim için henüz elime geçmedi çünkü.

Yaklaşık 5 aydır kullanmaktayım. Telefondan son derece memnunum. Telefonda şu anda 167 uygulama yüklü. Navigasyon programından tutun son sürüm yarış (Real Racing 2 1 GB yer kaplıyor ) çok güzel takılmadan çalıştırıyor. Yaklaşık şarjı 2 ile 3 gün arasında gitmekte. Ekran canlılığı diğer telefonlardan daha iyi. Telefon ile DLNA yardımı ile televizyona bağlanıp içindeki resim , video ve müzikleri çalıştırıyorum. Televizyonu bu telefon ile kumanda edebiliyorum. Ve burada sayamayacağım bir çok şeyi yapıyorum. Kısacası telefon fiyatına göre hakkını veriyor. Tek eksi yanı kameranın flaşı olmaması.
  • Dertlim aynı telefondan mı bahsediyorsun? LG E510? Ben de aynı cihazı kullanıyorum da. Ama bu tel de sadece 150 MB dahili hafıza var ve karta uygulama kurmak oldukça sınırlı bir olay diye biliyorum. Bir yolunu bulduysan bizimle paylaşır mısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefonu aldıktan 15 gün sonra satan ve galaxy W ye geçen biri olarak; Bu fiyata gayet idare eder. Sadece telefon dışındaki nedenlerden ötürü telefona ısınamadım ve sattım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.