Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar LG E500-UAP22T modelini kullanıyorum . Ekran kartının performansından memnun degilim . Nvidia sitesindeki ve laptopvideo2go daki driverlarin hepsini denedim yukseltemedim . Vista 32 bit ayrıca .. var mı bir çözüm onerebilecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rave -- 3 Nisan 2008; 4:56:02 >
  • arkadaşlar lg-e500uap22t notbookta wirelles sorunu yaşıyorum
    ne yakındaki nede uzaktaki ağı bulamıyorum. ne yapmalıyım
    pm atarsanız sevinirim şimdiden tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promert -- 2 Nisan 2008; 21:58:00 >
  • merhaba ark.lar bende de e500 uap22t war sorunu vistayı kurduktan sonra bir iki saat internete giriyorum we daha sonra modeme bağlanamıyorum res çektiğimde ağ ve paylaşım merkezinde kablosuz görünmüyor bu sorun neden kaynaklanabilir nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim...
  • LG E500-UAPSPT ye bios yükleyen oldumu ben dün yükledim bios tarihi 03/02/2008 oldu ama bu bios yeni özellik getirdimi bilmiyorum ayarlarda felan bi değişiklik olmadı ama ne tarz güncelleme getirdiğini bilen varmı ?
  • Arkadaşlar Merhaba E-500 UP33T modelini aldım ve yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Üzerinde kurulumu yapılmış olarak vista var. bu güne kadar performans olarak ve diğer özellikleri ile herhangi bir problemle karşılaşmadım. Ben aldıktan sonra da 2 arkadaşıkm daha e-500 ün farklı modellerini aldılar ve alan arkadaşlarımda da bugüne kadar bir problemle karşılaşmadık ki 1 tanesinin işletim siztemini xp olarak değiştirdik ve performansta gözle göreülür bir artış olduğunu söylemem gerekir. sizlerden bu konuyu araştıran varmı veya uygulamasını yapan xp64 bit e geçiş yapan. yani 64 bit xp nasıl bir performans verdi sürücüler vs ne gibi bir değişiklik gerkiyor normal xp lere göre. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. ben daha çok makinada autocad ve benzeri uygulamalar ile çalışmaktayım bu konuda sorusu olan arkadaşlarında sorularını cevaplayabileceğimi belirtir. şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: designerselman

Arkadaşlar Merhaba E-500 UP33T modelini aldım ve yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Üzerinde kurulumu yapılmış olarak vista var. bu güne kadar performans olarak ve diğer özellikleri ile herhangi bir problemle karşılaşmadım. Ben aldıktan sonra da 2 arkadaşıkm daha e-500 ün farklı modellerini aldılar ve alan arkadaşlarımda da bugüne kadar bir problemle karşılaşmadık ki 1 tanesinin işletim siztemini xp olarak değiştirdik ve performansta gözle göreülür bir artış olduğunu söylemem gerekir. sizlerden bu konuyu araştıran varmı veya uygulamasını yapan xp64 bit e geçiş yapan. yani 64 bit xp nasıl bir performans verdi sürücüler vs ne gibi bir değişiklik gerkiyor normal xp lere göre. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. ben daha çok makinada autocad ve benzeri uygulamalar ile çalışmaktayım bu konuda sorusu olan arkadaşlarında sorularını cevaplayabileceğimi belirtir. şimdiden teşekkür ederim.

senin soruna cevap veremicem ama sana bi sorum olucak
    bnde E500-UAPSPT modelini almayı düşünüyorum ve autocad vb programlar kullanıcam.render olayınada giricem
    makinanın performansı nasıl sence bu programlar baz alındığında?

• bir masaüstü makinaya göre değerlendirme yaparsan çok tatmşn etmeyecektir seni ama normal bir diz üstü makina ile kıyaslama yaparsan ii düzeyde ve biz bu makinada çok rahat bir şekilde solid çalışıyoruz. ekran kartının harici olması ve 256 mb gibi bir bellek makinanın oldukça rahat çalışmasını sağlıyor. bu arada solidi xp olan makinada kullandım vista için herhangi bir yorum yapamıyacağım.
  • teşekkürler cevap için alıp xp yüklemeyi düşünüyorum zaten

arkadaşlar ankarada bulamadım bu E500-UAPSPT modelini
    vatanın sitesinde bi tek antalyada var diyo.teknosada yok mavide yok.
    önerebileceğiniz bi yer varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: whyhammer

teşekkürler cevap için alıp xp yüklemeyi düşünüyorum zaten

http://www.myshop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=E500-U.APSPT

http://www.e-turuncu.com/default.asp?git=9&urun=55717 E500-UAPSPT

• Arkadaşlar bu wireless sorunu hakkında bilgisi olan yok mu?

bu sorun sadece vistada mı yapıyor yoksa Xp'de de yapıyor mu bilgisi olan wrsa cevapyabilir mi lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: whyhammer

teşekkürler cevap için alıp xp yüklemeyi düşünüyorum zaten

hocam ben novadan almıştım sanırım onlarda mevcut bi bakarsan iyi olur hatta piyasaya göre ucuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: badfox42

Arkadaşlar bu wireless sorunu hakkında bilgisi olan yok mu?

bu sorun sadece vistada mı yapıyor yoksa Xp'de de yapıyor mu bilgisi olan wrsa cevapyabilir mi lütfen...

hocam senin aldığın modelden arkdaşımda var ve her hangi bir problem olmadığını biliyorum. bende de uapt33t mevcut ve gayet rahat ağ kousunda bir sıkıntım yok
  • Arkadaşlar e500-uapspt ye xp yüklemeye çalıştım..Fakat cd yi ilk taktığımda sorun yok dosyalar çıkarılıyor diyor fakat kuruluma geçtiğinde pc kapanıp açıldığında cd okunamıyor diye bir uyarı verip kurulumu gerçekleştiremiyorum...biostanda gerekli ayarları yapıyorum ama bir türlü yükleyemedim ne yapmalıyım bilgisi olan arkadaşlar yardım edinde xp ye geçiş yapayım performansını artırayım biraz daha makinenin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perçinel -- 5 Nisan 2008; 14:34:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neso

LG E500-UAPSPT ye bios yükleyen oldumu ben dün yükledim bios tarihi 03/02/2008 oldu ama bu bios yeni özellik getirdimi bilmiyorum ayarlarda felan bi değişiklik olmadı ama ne tarz güncelleme getirdiğini bilen varmı ?

Ben bios güncellemesi yaptım pc de wireless sorunu yaşamaktaydım yani belli bir süre sonra wireless kapanıyordu pc yi bir kaç kere açıp kapattıktan sonra düzeliyordu çok rahatsız edici bir şey di..Fakat bios güncellemesinden sonra problem ortadan kalktı
  • Arkadaşlar bluetooth u çalıştırdığımda bluesoleil ile search dediğimde ince tiz bir ses çıkıyor e500-uapspt modelinde sesi kapattığımda ses gidiyor...Sizdede aynı ses mevcutmu bi deeyebilirminiz... Birde SD kartları okutamıyorum hala problemi çözen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum bu problemi çözmek için ne yapmalıyım ki çok kullandığım bir donanım problemi nasıl çözebiliirm
  • bios güncellemesi yapamıyom neden oluyor güncelleme yapıyorum res çektikten sonra internete bağlanıyorum bi iki saat sonra yine kopuyor yeniden güncellemeleri yapılandırıyor galiba bios güncellemesini kabul etmiyor bunu nasıl düzeltebilirim bilen warsa yazabilir mi?
  • arkadaşlar bios güncellemesini yaptıktan sonra batarya daha az gitmeye başladı 3 saatten 2 saatte ekran parlaklığı minumumda

başka yapan varsa bu güncellemeyi bu değişim ondada oldumu bilgilendirebilirseniz sevinirim
  • selam arkadaşlar... bende lg e500 up22t modeli var... bilgisayarı alalı yaklasık 4-5 ay oldu ve ben 2 aydır o,sorun yaşıyorum... aldığımda vista idi değiştirmedim işletim sistemini 3 ay akdar o,öyle devam ettim fakat kendi kendine kapanmalar yapmaya başladı bazen açılmıyordu 3-4 sefer uğraşıyordum sonra açabiliyordum çok yavaşlamıştı aynı zamanda bilgisayar... bende arkadaştan 2008 xp ultimate kurdum... daha sonra arada bi mavi ekran gelmeye başladı zaman zaman... ve en sonunda ondada sorun çıktı ve açamıyordum bilgisayarı... recovery cd sini taktım vistayı yüklemek için yeniden... yüklemeyi tamamlarken bazen ortalarında bazen ise sonlarda hata veriyor kesinlikle yükleme yapmıyor... verdiği hata şu '' it is not available to read Lg recovery disk(cd)'' die bi hata veriyor... sizce sorun nedir aynı şey başına gelen başka arkadaşlar varsa nasıl çözdü yardımcı olabilirmisiniz?? ben recovery yapamayınca yine xp ye dönmeyi düşündüm ve xp home dition kurdum bugün doışarı çıktım geldim 3 gunluk home edition açılmadı... halbuki 3 gündür çok güzel çalışıyordu... bilgisayarı açamadım yine ve güvenli modda aç normal olarak başlat olan bi menu açılıyor ve normal olarak başlat dediğimde işlem yapmadan bekliyor öylece...? sonra dedimki bi daha kurayım xp yi ve xp kurarken daha mavi ekranda tam kuruluma geçecekken yine mavi hata ekranı geliyor kuramıyorum xp yide... arkadaşlar bi yardımcı olun çıldırttı bu bilgisayar beni kaç gündür... recovery konusunda aynı sıkıntıyı yaşayan bi arkadaşımız varmış burda bi konu açmış ona mesaj attım ama cevap gelmedi... neden yapıo olabilir sizce?? servise götürsem garanti kapsamına girer değilmi?? yani xp yüklediğim için bi sorun çıkarırlarmı acaba??

• Burak benim bildiğim kadarıyla serviste işletim sisteminden kaynaklanan sorunlarda tüketici haksız oluyor diye biliyorum...Recoveryden kurmaya çalış teker umarım sorun çıkmaz tekrar kurabilirsin daha sonra mutlaka servise götür tabii üzerinde gelen işletim servisini kurduktan sonra...
  • klavyeden oyun oynamak zor oluyor.

direksiyonda kaba olduğu için istemiyorum. joystik yada oyun kolu kullanabilirmiyim. vistalı E500 de.

Genel olarak tüm oyunlarda kullanmak istesem. joystikmi yoksa oyun kolumu daha kullanışlı olur.

Ağırlıklı olarak araba yarışı oynamayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.