Şimdi Ara

LG E500 KAPGTW LAPTOP 200TL [SATILDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜRÜN SATILMIŞTIR LÜTFEN BU İLANLA İLGİLİ PM ATMAYINIZ!

Ürün 2008 yılı Haziran ayında Mavi Bilgisayardan alınmıştır.
    LG E500 serisinin kronik sorunu olan lcd panelin sol menteşesinde plastik kasanın aç kapa yüzünden çatlaması sonucu çeşitli işlemlerle tutturmama rağmen sonunda tamamen kırılmıştır. Ve daha sonra ekranı menteşeye tutturmak için işlem yaparken lcd panelin görüntüsü soluklaşmıştır parlak değil ama görüntü vardır.
    Daha sonra lcd panelini söküp sadece kasayı monitöre bağlı olarak kullanmaktayım. Başka hiçbir sorunu yoktur. Herşeyi tıkır tıkır çalışmaktadır.
    LCD sini babam malesef bana sormadan atmış. O yüzden sadece kasa durmakta. Bataryası 4 yıl olduğu içn ölü mecburen. Kutusu durmakta. Şarj adaptörü mevcut.

T7250 İşlemci 2gb ram ati hd2400 256mb harici ekran kartı atheros wireless card dvd yazıcı hafıza kartı okuyucu, board herşeyi sapasağlamdır.
    içindeki 160 gb hdd bozulduğu için 500 gb seagate momentus 7200.4 hdd aldım ancak hdd ler pahalandığı için onu söktüm hddsiz satmaktayım.

Hdd takıp ve monitöre bağlayıp ister torrentlerinizi indirip ister film izleyebileceğiniz ister yedek bilgisayar olarak kullanabileceğiniz. İsterseniz orta seviye oyunları oynayabileceğiniz pes vs bir bilgisayardır. Donma yapmaz kendisi 4 yıldır beni idare etmiştir tık dememiştir.

Hdd siz sadece kasa fiyatı 200tl hdd ile isterseniz 350 tl ye bırakırım.

Hayırlı günler.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scream505 -- 26 Şubat 2012; 11:20:39 >

• bir adet pm gönderen nohackmove
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık casper ultrabook 800 tl
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.