Şimdi Ara

LG Dvd Player HD Video Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    LG DV492H Dvd Player'a kingston 8gb lık flash diks ile avi uzantılı hd video oynatmaya çalışıyorum fakat HD video desteklenmemektedir yazısı çıkıyor. hdmi ile samsung ue-40d5003 led tv ye bağlı. normal divx avi filmleri oynatıyor ama avi hd videoları desteklemiyor. şimdiye kadar birçok hd video denetim hiçbirini açmadı. böyle bir sorun ile karşılaşan var mı ?

• arkadaşlar merhaba,

ben geçenlerde 3D tv aldım ve halihazırda PS3 üm var.bana PS3 den 3D Bluray film seyredebileceğim söylendi fakat filmi koyduğumda menüden sonra filme girmeyerek 3D bluray oynatıcı gerekmektedi.uyarısı geldi.

PS3 den 3D bluray film seyrediliyormu seyrediliyorsa nasıl oluyor.

yardımlarınızı bekliyorumm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanglcy

merhabalar
    LG DV492H Dvd Player'a kingston 8gb lık flash diks ile avi uzantılı hd video oynatmaya çalışıyorum fakat HD video desteklenmemektedir yazısı çıkıyor. hdmi ile samsung ue-40d5003 led tv ye bağlı. normal divx avi filmleri oynatıyor ama avi hd videoları desteklemiyor. şimdiye kadar birçok hd video denetim hiçbirini açmadı. böyle bir sorun ile karşılaşan var mı ?

lütfen biraz araştıralım ürünü almadan önce konu açsanız yada araştırsanız hd için hd videoları asla açamayan bir playar almazsınız yazık paranıza o satıcılarında zaten bilgi düzeyine hep hayran kalmışımdır şu bilgiyi daha kaç defa paylaşacaz neyse tekrar verelim medem konu açmışsınız dvd playerlerdeki hd 1080p olayı true hd değildir sadece sd yi sanal olarak hd ye upscaling eder yani sizin anlıyacağınız hiç bir hd videoyu açamaz oynatamaz max 720*576 çöz den yukarısını gösteremez her gördüğün sakallı adamı hoca sanma sözü tam bu konuya uyar her gördüğünüz hd ibaresini true hd sanmayın özelliklede dvd playerlerdekini...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Cd Player atlama sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.