Unalkare ; Tabi marka ve ürün ne olursa olsun önemli olan kullanıcının memnuniyeti.Sıkılmaya gerek yok iade et gitsin.Tabi tavsiyem teknosadan alma olacak yine.Zira aynı ürünü ben sorunsuz bir şekilde ve severek kullanıyorum.
+1 Bende katılıyorum sana bendede maaşallah sorun yok. Allah yardımcınız olsun kardeşlerim...
quote:
Orjinalden alıntı: unalkare
5 gün geçti ve bu akşam ürünü tekrar iade edeceğim ve LG dvd lafı geçen yerden hızla kaçacağım. Bendeki 4 gb lık A-DATA 4 GB SDHC Yİ ve 4gb yerine taktığım 1 gb kingstonu görmedi. Normal flash diskte ise 2 gb kingston kullandım ve sonuçta divxlerde inanılmaz yavaş şekilde gösterdi. Altyazıları aynı klasöre koymama rağmen aynı isim vermeme rağmen kesinlikle göstermedi.
Bu kadar dertten sonra muadilini almak sanırım saçma olur. Philips 5980/12 alacağım Beklentilerimmi çok diye düşünüyorum ama vadettikleri özelliklerin adam akıllı çalışmasını istiyorum sadece yoksa neden 50-60 ytl lik piranha almayı bilmiyormuydum.
4gb bigboy flash disk ile takribi 3aydırsorunsuz bir şekilde her filmi izliyorum evet filmi seçince başlaması 30 sn filan sürüyor ama bu güne kadar ne bir divx te ne de orjinal bir dvd dehiçbir takılma yaşamadım diyebilirim. kopya dvd lerde drd+r olanlarda 2 filmde sorun yaşadım ama onun haricinde kopya dvd okumada dahi oldukça başarılı.
lg-dv 298 dvd player kullanıyorum.Takılma sorunu yasamadım hic .. ama 1gb usb bellek ile takılma olmaddan film seyredebiliyorum ancak altyazılarını film ile aynı isimde olmasına ragmen gostermiyor.
flash disk ile altyazı gorebilen var mı? Bunun bir ayarı felan mı var?
Bu DVD player ın son firmware ını nerden indirebilirim? divx izlerkan baya takılma yapıyorda
Ben daha ilkini göremedim.Eğer bulursan bizlere de bildir...
Merhaba; lg de external hdd kullanan var mı? flash bellek ok tamam da 320 gb denemiş bir arkadas. Sonuc olumsuz diyor. Baska tecrubesi olan var mı ki acaba? valla ben bugun lg aldım. sırf philipsden (5980) memnun olmadıgım icin. Goruyorum ki bu ondan da kotu:D
Sarier; Philips'i bilmem ama 320 gb hdd de hiç şansın yok onu biliyorum.Zannedersem divx performansından da pek memnun değil bazı arkadaşlar.Ama ben dvd seyrediyorum.Kopyalarda (ki bunlar piyasanın hızlı kayıt kopyaları) bir iki takılma yapsa da nadiren ben memnunum.Bu paraya daha iyisini hatta daha fazlasına -makul rakamlarda misal 2 katı- bilen varsa tavsiye etsin.Onu da deneriz...
arkadaşlar amacım konuyu hortlatmak değil ama merak ediyorum usb film oynatamadım tam olarak ne yapmam lazım.
acaba 2gb üzeri divx leri sorunsuz sonuna kadar oynatıyormu? 4/3 tv de altyazı ekranın neresinde, yani filmin altındaki siyah bant tarafında mı altyazılar yoksa filmin üzerindemi? yada bu ayarlanabiliyormu?
arkadaşlar usb den film izlemek istedim fakat film klasörünü görüyor içine girdiğimde hiç birşey görmüyor.. acaba güncelleme yapabileceğim bildiğiniz bir yer varmı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme