Şimdi Ara

LG’den bu kez aksiyon kamerası, üstelik LTE destekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG’den bu kez aksiyon kamerası, üstelik LTE destekli


    Şubat ayı sonlarındaki MWC 2016 fuarında, LG’nin G5 amiral gemi modeli ile birlikte LG 360 CAM sanal gerçeklik kamerası ve LG 360 VR sanal gerçeklik gözlüğünü lanse ettiğine şahit olmuştuk. Aradan uzunca bir zaman geçtikten sonra, ilginç bir ürün daha karşımıza çıktı.


     


    LG Action CAM LTE adındaki ürün bir aksiyon kamerası. Kamera üzerinde 1/2.3 inçlik 12.3MP çözünürlüğünde ve 1.55 mikron piksel büyüklüğüne sahip bir sensör yer alıyor. Video tarafında 120 kare/saniye hızında 720p, 60 kare/saniye hızında Full HD, 30 kare/saniye hızında 4K kayıt imkanı mevcut. Ayrıca 720p çözünürlükte canlı yayın da yapılabiliyor.


     


    Kayıtlar 2TB’ye kadar kapasite sunan microSD kartlar üzerinde saklanabildiği gibi USB 2.0 Type-C yoluyla da alınabiliyor. Ayrıca GPS, jiroskop, ivmeölçer, Bluetooth 4.1 ve WiFi teknolojileri de cihazdaki yerini almış.


     


    Ayrıca Bkz.Pebble saatlerine fitness odaklı yeni özellikler geldi

    Aksiyon kamerasının ilgi çekici tarafı LTE modeme sahip olması. Bu sayede, herhangi bir akıllı telefona bağlı olmadan, önceden belirlenmiş siteler üzerinde canlı yayın aktarımı yapılabiliyor. Ayrıca cihazı uzaktan kontrol edilebilen kablosuz bir güvenlik kamerası olarak da kullanabiliyorsunuz.


     


    Özel yetenekleri nedeniyle, cihazda bir bilgisayar donanım mevcut. Adı bilinmeyen bir işlemci ve 2GB RAM yanında, işletim sistemi için de 4GB yer ayrılmış. 1400mAh kapasiteli batarya ile 4 saate kadar Full HD video kaydı yapılabiliyor. IP67 sertifikası ile su altında 1 metreye kadar 30 dakika çalışabilen ürün, gelecek aydan itibaren Güney Kore, Avrupa, Kuzey Amerika ülkelerinde satışa sunulacak. Fiyatı henüz belli değil. 


     







  • süper bir alet ama kesin çok pahalı olur özellikle de ülkemizde

  • Ana işlevinden sapmış resmen, bunun kırpılmış versiyonu ucuz fiyata satılsa iyi olur.

  • Şu kameraların hepsinin tek problemi PİL. Yaaw arkadaş. Yer sıkıntısı da yok. Kalınlık sıkıntısı da yok. Niye adam gibi pil koymazlar da 10-12 saat kayıt yapamayız bir anlam veremiyorum. Motora binip, sabah çıkıp, pil bitmeden gece dönüşe kadar kayıt yapmak istiyorum. Çoğu kamera 1.2-2 saat kayıt yapıyor. Hadi ufak olsa, yer yoktu ondan koyamadık deseler gam yemeyeceğim....

  • 2000 tl den koyarlar piyasaya parası olan babayiğitler alıt bizde bakarız anca bana çok etkileyici gelmiyor bu özellikler önemli olan fiyat biz ulaşamadıktan sonra en iyisi olsa nolcak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çinli üreticilerin onlarca farklı alternatifi var. GoPro'nun ilk popülerleştiği yıllar belki de rakipsiz seviyedeydi. Fakat son zamanlarda çinli üreticilerin de piyasaya girmesiyle Gopro'nun da satışları düşmeye başladı. Tabiki GoPro kalitesi sunmuyorlar fakat 300 liraya bulunabiliyorlar. Muhtemelen 2-3 yıl sonra çıkacak modellerde o kalitede yakalanacak. O yüzden bu sektöre yeni giren üreticiler ucuz modeller üretmeleri daha doğru olur.
  • oldu kamera için de yeni bir hat alıcaz, başka?
    muhtemelen aynı fiyata gopro session varken lg'ye mi kaldık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 13 Mayıs 2016; 11:41:35 >
  • Görselde kameranın kaska tutturulduğu aparat GoPro Hero 4 Session'ın aparatı. Kamera onun içerisine tutturulmuş. Kendi aparat seti yokmu ki tanıtımı GoPro aparatı ile yapıyorlar acaba?

  • Lg g4 var bende manyak kamerasi var o yüzden güzel birseyler olabilir. Bir tek sitede tahmini fiyat verilmis 400$ olarak.

    Camera: 1/2.3-inch 12.3MP / 1.55 x 1.55㎛pixels
    Connectivity: LTE / 3G / Wi-Fi 802.11 b, g, n / USB Type-C 2.0 / Bluetooth 4.1
    Video Recording: UHD 30fps / FHD 60fps / HD 120fps
    Video Live Streaming: HD 30fps
    Memory: 2GB RAM / 4GB ROM (OS only) / microSD (up to 2TB)
    Size: 35 x 35 x 77.9mm
    Weight: 95g
    Battery: 1,400mAh
    Others: IP67 / GPS / Accelerometer / Gyroscope
    Color: Light Gray

    http://www.droid-life.com/2016/05/12/lg-action-cam-lte/




  • herşey çok güzel de

    şu tasarımı sony de lg de bana göre beceremiyor iki markada uzun boru gibi kameralar üretiyor göğüs askısı ile kullanayım desen önünde saçma bir uzuv ... düşseniz yuvarlansanız ya size zarar verecek ya kamera pert... sony ve lg benzeri kameralar görüşüm.. daha çok kask için avantajlı hem aerodynamic hem çıkıntı fazla yok

    LG’den bu kez aksiyon kamerası, üstelik LTE destekli

    kamerayı motorsiklet yada biziklete taksanız üzerinde küçükte olsa bir bilgi ekranı yok güneş altında görülebilen batarya ne seviyede hangi formatta çekiliyor kartta ne kadar yer var

    borudan kesme gibi enteresan bir dizayn

    şu kamera dışında yukarıda ekranı olan başka bir cihaz göremedim

    LG’den bu kez aksiyon kamerası, üstelik LTE destekli

    LG’den bu kez aksiyon kamerası, üstelik LTE destekli

    pek çok arkadaşımız gereksiz bir özlelik diyebilir ancak bisiklet ve motorsiklet kullanıyorsanız güneş altında net görüntülenebilen tek ekran oled veya en net i backlight ekranlar

    xiaomi deki durum ledleri bile güneş altında kesinlikle görülmüyor batarya bittimi çekiyormu durdumu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 16 Mayıs 2016; 13:29:25 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.