Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / LG FPR - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5400,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU] (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.571
Cevap
138
Favori
2.041.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2480 tl diyor bana göre olması gereken fiyat bu değil düşecek ama ne zaman:( 2300 tl ye bilmiyorum bir sitede görmüştüm distrib. o fiyattan sonra bu fiyatlarda almamaya kararlıyım:) ama inş. düşer bu ay içinde bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: highbrow

quote:

Orijinalden alıntı: bilal47

42lw5500 düşmedi alalım yaa:( psikolijik taban fiyat 2300tl belirledim:) daha çok beklemem inş.

vatan bilgisayarda kampanya var. LG'lerde. stokta yakalarsanız 42LW5500 de ucuzdur. Arkadaşımız 47LW5500 ü 3000 TL'ye almış mesela. İİ fiyat.

42LW5500 vatanda 2480 TL
  • mesajım bulunsun
  • Ben 42LW5500'ü 2400'ün altında hiç görmedim. Sizin düşündüğünüz rakamla pek de fiyat farkı yok aslında.
  • lg 140 cm ekran 3d led tv yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: makaristo

quote:

Orijinalden alıntı: YTyusuf

quote:

quote:

quote:

Merhaba. Önceki gün internetten 42LW5500 televizyonumda kullanmak üzere Airties Air 2410 USB adaptör sipariş etmiştim. Bu konudaki yorumlara bakarak gönül rahatlığıyla aldım. Az önce geldi ve kutusundan çıkarır çıkarmaz TV ye taktım ve Tv yi açtım. "USB aygıtı tanınmadı" hatası dahi vermeden kusursuz olarak çalıştı. Modeli Air 2410 (V2). V2 olup olmadığını kutunun arkasındaki barkod etiketinden anlayabiliyorsunuz. Dikkat kutu üzerinde 2 adet barkod etiketi vardır. Model bilgisi barkod etiketi kutuya sonradan yapıştırılan sticker etikette yazıyor. Yardımı dokunan herkese teşekkür ediyorum..

Yaptığım işlemler
    1. Tv yi kapattım ve elektrik prizini çıkardım. Kumandadan açma tuşuna bastım Tv açılır gibi yaptı. Durum ledi 3-4 saniye yandı ve söndü. Bu Şekildde Tv nin içinde kalan elektriği almış oldum :)
    2. Adaptörü takıp TV yi açtım. Sonuç :
    Almayı düşünen arkadaşlara TV min ve USB adaptörün bilgilerini veriyorum.

TV__________________________
    MODEL : 42LW5500-ZE
    YAZILIM SÜRÜMÜ : 04.00.18
    SDK SÜRÜMÜ : 01.03

USB WİFİ ADAPTÖR_____________
    MODEL : AIRTIES AIR 2410 (V2)

aynı model tv ve airties 2410 v2 olmasına rağmen 10 gündür çalıştıramadım ben. Dediğiniz yöntemi deneyip bir bakayım olacakmı. Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

adaptörü hiç görmüyorsa dediğim yöntemi deneyin. eğer görüyor da çalışmıyorsa ağ ve ip ayarlarınızı kontrol edin. kolay gelsin

Maalesef gene görmedi. Oysa bilgisayara taktığımda tıkır tıkır çalışıyor televizyona takınca tık yok.

TV nin model kodu (Bendeki "ZE") ve yazılım versiyonu aynımı?

Evet bendekide ZE

• Cinema 3D TV nizi alıp internete bağladıktan sonra firmware update i yapmanız şiddetle önerilir, 3D görüntü çözünürlüğünü arttıran bir updatedir.
    Link; FlatPanelSHD
    bu nasıl yapılıyor anlatırmısınız
  • Cinema 3D TV nizi alıp internete bağladıktan sonra firmware update i yapmanız şiddetle önerilir, 3D görüntü çözünürlüğünü arttıran bir updatedir.
    Link; FlatPanelSHD
    bu işlem nasıl yapılıyor anlatırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraydan

Ben de bugün İzmir Vatandan 3000'e 47lw5500 aldım. yalnız ne yaptımsa malum torrent sitesinden indirdiğim videoları pcden tvye aktararak 3d olarak izleyemedim :( görüntüyü aktarıyo hiç problem yok 3d düğmesinden videoya uygun olanını seçiyorum ama videoyu 3d değil normal hd bi video gibi oynatıyor. ekran kartım Nvidia 9800GT ama maalesef hdmi çıkışı yok tvye görüntüyü dvi to hdmi kablo ile aktarıyorum ondan mı acaba çözemedim gitti...

Kendim sordum kendim cevaplayayım :) Evet dvi to hdmi kablo yüzünden görüntüyü 3d olarak aktaramıyorum tvye dvi to hdmi 1.4 kablo olmadığı için .iso ları mkv'ye convert edip usbden tvye bağlayıp izlemek kalıyo sadece yada caanım ekran kartımı değiştirmem lazım... azıcık araştırınca bulunuyomuş cevap, herşeyi devletten beklememek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraydan -- 14 Ağustos 2011; 1:12:30 >

• quote:

Evet bendekide ZE

Eğer senin için sorun olamayacaksa tv yi fabrika ayarlarına geri döndürüp, baştan tekrar dene. daha önceki denemelerinden kalan ayarlar yada dosyaları tv nin bu şekilde davranmasına sebep oluyor olabilir. (Tv linux tabanlı olduğu için). Model kodu aynı fakat yazılım versiyonu hakkında birşey söylemedin.
  • 42LW5500 TV’m ile ACER ASPIRE 5520G laptopumu bir türlü barıştıramadım. İkisi arasındaki ethernet bağlantısını nihayet çözdüm. Şimdi yepyeni bir sorunla karşı karşıya kaldım. Laptop’ un DVI-D DUAL LINK çıkışından TV’ ye görüntü aktarmak istiyorum. Ekran kartım NVIDIA 8600M GS sadece VGA ve DVI-D Dual Link çıkışları var. Aşağıdaki resimde görülen DVI to HDMI aparatı aldım. Fn + F5 tuşu ile harici ekranlara bağlanmaya çalıştım olmadı. NVIDIA denetim masası aracılığıyla geçiş yapmak istedim fakat TV yi göremediğini fark ettim. Biraz araştırma sonucu laptopu yeniden başlatmak gerektiğini öğrendim. Yeniden başladığında TV yi gördü fakat ekran modlarını seçmeme rağmen görüntü gelmedi. TV den HDMI bağlantısını ve hangi HDMI girişine bağlı olduğunu kontrol ederek tekrar denedim olmadı. HDMI kablosunun yerini değiştirdim olmadı. Gidip 3 metre HDMI 1.4 kablo alıp denedim yine olmadı.

Bir fikri olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makaristo -- 14 Ağustos 2011; 2:05:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: troy

lg 140 cm ekran 3d led tv yok mu ?

¿
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

quote:

Evet arkadaşlar bugün Denizli vatan bilgisayardan 47LW650s 3150 TL'ye almış bulunmaktayım . Açılış nedeniyle %25 kampanya vardı. Aydın'dan bastım gittim. Son kapalı kutuya yetiştim ve aldım. Ancak kutu içinde wi-fi dongle çıkmadı. Çıkması gerekmiyo muydu ? Kutu içeriğinde var diye biliyordum ama çıkmadı.

Hayırlısı olsun arkadaşım.Süper Fiyata almışsın...Kutu içinde, şimdiki hiçbir serisinde, malesef wi-fi dongle ya da motion kumanda çıkmıyor.Oysa ki diğer ülkelerde çıkıyor... 7-9 serileri gelmek üzere.Muhtemelen o kutularda da çıkmayacaktır.Burası Türkiye!!! Umarım yanılırım

Teşekkürler. Maliyeti düşürmek için her yol mübah bunlara. Airties rt 2410 usb adapter de çalışmıyo 650s'de. Daha önce kullanığım lw5500'de de çalıştıramamıştım. Anlamadım ben bu işi airties hangi modellerde çalışıyo.

AIRTIES 2410 USB adaptor LW 650 S de çalışıyor arkadaşlar...

• quote:

quote:

¿

En yakın 55 inch var o da 139,7 cm'ye denk gelir ama 140cm diye geçer. LG'nin tüm Cinema 3D serilerinin 55" boyutunda modelleri de mevcut.Şu an için ülkemizde bulunan modeller;

55LW4500

55LW5500

55LW570S

55LW650S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperkon

quote:

quote:

quote:

Evet arkadaşlar bugün Denizli vatan bilgisayardan 47LW650s 3150 TL'ye almış bulunmaktayım . Açılış nedeniyle %25 kampanya vardı. Aydın'dan bastım gittim. Son kapalı kutuya yetiştim ve aldım. Ancak kutu içinde wi-fi dongle çıkmadı. Çıkması gerekmiyo muydu ? Kutu içeriğinde var diye biliyordum ama çıkmadı.

Hayırlısı olsun arkadaşım.Süper Fiyata almışsın...Kutu içinde, şimdiki hiçbir serisinde, malesef wi-fi dongle ya da motion kumanda çıkmıyor.Oysa ki diğer ülkelerde çıkıyor... 7-9 serileri gelmek üzere.Muhtemelen o kutularda da çıkmayacaktır.Burası Türkiye!!! Umarım yanılırım

Teşekkürler. Maliyeti düşürmek için her yol mübah bunlara. Airties rt 2410 usb adapter de çalışmıyo 650s'de. Daha önce kullanığım lw5500'de de çalıştıramamıştım. Anlamadım ben bu işi airties hangi modellerde çalışıyo.

Hocam bende neden çalışmadı ki? TV'ye takınca ışıkları yanmıyor internet ayarlarının olduğu kısım pasif.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alperkon

quote:

quote:

quote:

Hocam bende neden çalışmadı ki? TV'ye takınca ışıkları yanmıyor internet ayarlarının olduğu kısım pasif.

2 tv dede çalışmadıysa aklıma gelen ilk şey cihazda bir sorun olmasın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 14 Ağustos 2011; 8:55:57 >

• 2410 bendeki 42lw650s de sorunsuz
  • quote:

quote:

Evet bendekide ZE

Eğer senin için sorun olamayacaksa tv yi fabrika ayarlarına geri döndürüp, baştan tekrar dene. daha önceki denemelerinden kalan ayarlar yada dosyaları tv nin bu şekilde davranmasına sebep oluyor olabilir. (Tv linux tabanlı olduğu için). Model kodu aynı fakat yazılım versiyonu hakkında birşey söylemedin.

yazılım versiyonuda aynı. fabrika ayarlarına dönüp yeniden denedim sonuç maalesef olmadı :( tv cihazı bir türlü tanımıyor. kumanda üzerinde ki input tuşundan giriş listelerine baktığımda diğer bağlantıları görüyor (hdmi1-2, anten gibi) ama airties takılı olmasına rağmen usb kısmını boş gösteriyor. hadi adaptör bozuk desek bilgisayara takınca hemen ışıkları yanıp çalışmaya başlıyor.

• Merhaba arkadaşlar 3D LED serisinden bir tv almak istiyoruz, almışken yeni teknolojiye yakın olsun istiyoruz sonuçta her zaman alınan bişey değil

2d-3d çeviri yapabilen kalitesi görüntüsü iyi olan bi tv, şu LG 47LW4500 modeli nasıldır şimdiden teşekkürler

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-47lw4500-3d-led-tv-119-cm-full-hd,-mci-400-hz,-1920x1080,-hdmi,-usb,-47lw4500/productdetails.aspx?I_ID=55520
  • quote:

quote:

¿

55lw650s kendisi benim tv olur ve 140 ekran 3d led'dir. iyidir...
  • 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.