Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / 2011 only LW770S - LW9500 // Full Led Nano.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
5
Favori
73.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • albani bey madem üstadsın neden benim mesajıma bi yanıt bulamadın yada bakmadın.herkese herşeye var bişeylerde bize gelincemi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: wkend

bu lg lw 650s ile 770 ve üst modeller arasındaki farklar nelerdir acaba.nano ve hz farkı hariç,tam çözemedimde

Çıkmamış bir panel için nasıl bir yorum bekliyorsunki ?

Çıksın tartışacağız zaten.
  • Ahanda kumanda budur üstad, ama adı magic motion kumanda imiş

LG Cinema 3D TV / 2011 only LW770S - LW9500 // Full Led Nano..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert -- 16 Eylül 2011; 14:31:16 >
  • 55lx9500 araştırırkende görmüştüm bu kumandayı youtube da 55lx9500 videolarında kullanım videosu falan var ...
  • Eğer elinizde iphone ya da android işletim sistemli smart telefon varsa küçük bir program(LG/LGTV Remote adında) sayesinde telefonunuzu bu bahsedilen magic motion remote adlı kumanda yerine kullanabiliyorsunuz.
  • Bu kumanda ile beraber normal kumandayı da veriyorlar mı acaba beraberinde?

@albani üstad;
    CRT TV'min model adına baktım şimdi Philips 29PT5458/01.
    Buda PDF formatındaki teknik özellikleri;
    http://www.p4c.philips.com/files/2/29pt5458_01/29pt5458_01_pss_tur.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert -- 16 Eylül 2011; 17:28:33 >
  • Smart TV bazında bayağı işe yarıyor o kumanda ya da iPhone/iPod Touch application ı. Aksi taktirde işkenceye dönüşebiliyor tek tek kumandadan harf yazmak.
  • Merhaba sevgili @techraven
    Yani normal kullanımda,TV kanalları arasında dolaşmak için vs. uygun değil mi?
    Bu kumandanın yanında normal kumanda çıkıyor mu kutudan?
  • Sayın Can abi herzamanki gibi yardımınızı isteyeceğim

lw cinema 3d serisi tv'ler
    4500-(7.000.000 kontrast)-2ms tepkime süresi-MCI400-100hz
    5500-(8.000.000 kontrast)-2ms tepkime süresi-MCI600-100hz
    570s-(8.000.000 kontrast)-2ms tepkime süresi-MCI600-100hz
    650s-(9.000.000 kontrast)-1ms tepkime süresi-MCI850-200hz
    ülkemizde satılan ve arkadaşların kullanıcı yorumlarıyla öğrendiğimiz tanıdığımız tv'ler
    özellikleri birbirine yakın ve aynı 3d gözlük teknolojisini kullanıyorlar

Benim merak ettiğim konu şu
    siz kağıt üzerinde, teknik bilgilerinizle yaptığınız incelemelerle
    bu tv'ler ile yeni çıkacak olan nano3d full led tv'leri karşılaştırma fırsatınız oldu mu
    ciddi anlamda bir kalite farkı var mı,
    size göre nano3d full led'lerde
    led plus lw cinema 3d'lerde ki hangi eksikler giderilmiş

47lw650s yarınki teknosa kampanyasında 2.950 tl'den satılacakmış normal fiyatı 4.000 tl civarında
    aynı ekran boyundaki yeni çıkacak nano3d'ler 5.000 tl'den aşağı olmaz zannedersem.

Ben kullanacağım ve keyif alacağım ve paramın karşılığını alacağım bir ürüne para harcamaktan kaçınmam
    çok da abartılı olmamak şartıyla tabi ki.
    Bu durumda 15 gün içinde Türkiye'ye geleceği söylenen nano3d'leri beklemeye değermi yoksa 650s'den çok ciddi
    bir kalite farkı yoksa yarın ki kampanyayı değerlendireyim mi.

Teşekkürler.

• Sevgili Albani üstad;
    Tavsiyelerini herzaman ciddiye almışımdır.Şu son mesajınızdaki tavsielerinizi de tutacağım.Ivır zıvırı bir kenara bırakıp panelin kalitesi ile ilgileneceğim.Gaz maz da yemeyeceğim
    Ülkecek şimdiye kadar yediğimiz gazlardan Abramoviç'in Gazprom'u kadar bir şirket kurulurdu !
    Belki de sayenizde daha uygun fiyata malederiz 980S'i,tabi okey verirseniz.
    İzinizdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmert

Sevgili Albani üstad;
    Tavsiyelerini herzaman ciddiye almışımdır.Şu son mesajınızdaki tavsielerinizi de tutacağım.Ivır zıvırı bir kenara bırakıp panelin kalitesi ile ilgileneceğim.Gaz maz da yemeyeceğim
    Ülkecek şimdiye kadar yediğimiz gazlardan Abramoviç'in Gazprom'u kadar bir şirket kurulurdu !
    Belki de sayenizde daha uygun fiyata malederiz 980S'i,tabi okey verirseniz.
    İzinizdeyim

yaw Dr.Bey,bazı konularda latife yapıyorum(aslında çoğuda gerçek laf aramızda,çünkü panel
    piyasasında inanılmaz bir "panel efsaneleri" söz konusu yaw) bu kadar sallama/palavra
    bilgilerin olduğu dünyada bir başka sektör yoktur

Evet Gazlama-yemleme;inanılmaz fazladır,millet uçmuş gazdan
    Aslında normal olarak herkes haklı,çünkü ortada "doğru bilgi" kalmamışki,her şey "efsanelere"
    dayanmaktadır!!

Bu işin ahlakınıda ilk bozan Samy olmuştur sonrada LGE!

Böyle sallama/palavra vede özellikle "hileli" bilgileri bunlar uydurmuştur!!!
    USA/Canada/UK de bundan dolayı defalarca DAVA edildiler,yine akıllanmadılar,herifleri hiç bir
    ne yıldırıyor nede korkutuyor!!!

En son DAVA geçen sene UK de görüldü ve gerekçe şu idi;"LED LCD TV" yerine;sadece "LED-TV" diyerek reklam
    yapıp mal satmak ve bu suçlamadan Samy Mahkum edildi ama heriflerin umurunda bile değil

yaw adamlar korkunç,zaten panel piyasası dünyada bunlardan soruluyor,diğer üreticiler çok ciddi korkuyor bunlardan!!
    Sharp olmasa,diğer Japonlarda ortada kalmayacak artık!!

++

• Tabi ki çıkmayan bir ürün hakkında tam bir yorum yapmak sağlıklı olmaz ama
    gelen açıklamalar ve kağıt üzerindeki veriler üzerinden bir karşılaştırma yapabilirmiyiz
    47lw650s & 47lw980s arasında

işin teknik bilgilerini iyi bilen insanlardan birisiniz.
    980s'de ne gibi gelişmeler kaydedilmiş, hangi eksikler giderilmiş, panel teknolojisi
    ciddi olarak gelişmiş mi, değişmiş mi.
    Aynı pasif gözlük teknolojisini kullanacak ama bir önceki panellere göre ne gibi bir artısı var
    Şimdilik bu soruların ne kadarına cevap bulabiliriz.

Teşekkürler.
  • Sabır smallville kardeşim sabır.
    2-3 hafta sonra albani üstad paneli inceler "kanlı-canlı".
    İşte o zaman net bilgiler ulaşır bizlerede,tabi fiyatınıda görmüş oluruz.
    Muhtemelen 1-2 ayda alınabilir seviyeye düşsün diye bekleriz

Hem senin zaten mevcut LCD TV'in yok mu kardeşim,ne bu acele

Benim gibi 72 cm CRT ile uğraşanlar ne yapsın !!

Sen gel bekle kardeşim.Hem eğer bütün bu beklentilerimiz boş çıkarsa işte o zaman LW 650 S'i birlikte alırız.Hemde muhtemelen 2000 TL'ye falan

• Birkaç ay önce 47lw650s'nin fiyatları 4.500 lira'larda dolaşırken 3.600 tl'lik kampanyayı kaçırdığıma üzülüyordum.
    Şimdi ise fiyat 2.950 tl'yi gördü. İnanılır gibi değil. Sabretmekte ne kadar fayda varmış. Büyük ihtimal bir ay sonra
    nano3d'lere bakarken 650s'ler 2.500'lü rakamlarda seyredebilir.
    Yani düşünsenize bu televizyona 4.500 lira para veren arkadaş 3. taksidi öderken fiyat 1.500-2.000 lira aşağı düşmüş
    aradaki fark; 3 ay erken seyretme ve bu modeli ilk alanlardan biriyim parası olmuş.

Bekleyelim
    Tamam
    Biraz daha sabır
    ama büyük ihtimal bizim halimizde yukarıda tarif ettiğim adamın durumu olacak
    çünkü yeni çıkan ürünü ilk kullananlardan olmaya meraklıyım
    Aynı, 42SL8000 model lcd tv'ye, 2.900 tl vermem gibi (alalı daha 2 sene olmadı)
    (ilk alanlardan birisiyim)
    Hayırlısı diyelim.

• Metsil tablet yazarım gaz maz kalmaz kardeşim,sen rahat ol.
    O da yetmezse bir de yeşil reçete çakarım en az üç ay uyursun,gözlerini açtığında da tutarız turuncu,yeşil indirimlerin yolunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert -- 16 Eylül 2011; 23:56:28 >
  • Şu ana kadar Crt ten başka birşey görmemiştim televizyon anlamında

gerçi babam derdi Crt miz bayağı bir sağlammış

Düz ekran, 100 mhz, o zamana göre çok iyi sanırsam gerçi şimdi ne kadar eder bilmiyorumda

Ve Lw980S için bekliyorum LG den her ne kadar nefret etsemde galiba alcağım

Philips filan hiç bakmadım bile biraz ters bir görüntü oluşturacak ama bence hikaye işi yapan Samsungdur bana göre
  • Arkadaşlar 2 aydır ben de takip ediyorum konuyu. 980s'i bekliyorum tabiki. Ama bugün gidip şu mağaza indiriminden 47lw650s'i alıcam heralde. TV ünitemi yaptıralı 1 ay oldu ve Regal CRT baydı artık :)
    Dün teknosadaydım. 2950 iyi fiyat. Kaldı ki TV ile bitmiyor iş. Uygun TV askı aparatları 200 civarı, harddisk alıcaz 150-200, media player 150-250 de o, heves ettik diyelim magic motion da 150.
    1 ay daha bekleyip 5000 küsür lira vermektense bunu alıp 1-2 sene sonra 3d ve led teknolojisinin çok daha iyi noktalara geldiği yeni modellere geçerim diye düşünüyorum. Yorumlayan olursa sevinirim. Selamlar.
  • 650s'in 3D için olan şu update'ini buldum. İlgimi çekti. Bilmeyenlerle paylaşmak istedim.

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1313938337
  • quote:

irkaç ay önce 47lw650s'nin fiyatları 4.500 lira'larda dolaşırken 3.600 tl'lik kampanyayı kaçırdığıma üzülüyordum.
    Şimdi ise fiyat 2.950 tl'yi gördü. İnanılır gibi değil. Sabretmekte ne kadar fayda varmış. Büyük ihtimal bir ay sonra
    Yani düşünsenize bu televizyona 4.500 lira para veren arkadaş 3. taksidi öderken fiyat 1.500-2.000 lira aşağı düşmüş
    aradaki fark; 3 ay erken seyretme ve bu modeli ilk alanlardan biriyim parası olmuş.

Smallvile kardeş haklısın fakat ürünlerin stoklarının bitme durumunuda göze almalısın. Ben Panasonic 50v20e'yi o kadar bekledimki artık stoklarda bulamadığım için başka tv almak zorunda kalmıştım. Sürekli takip edip stok sormakta fayda var. Birde teknolojiyi fiyatı düşsün diye beklemek biraz işkence , çünkü o zaman zarfında mutlaka daha üst modeli geliyor ve senin beklediğin tv'den şu şu özellikleri daha iyi dedikleri zaman aklın bir anda yeni tv'ye kayıyor.

Bence hiç düşünme , bütçen dahilinde al bir tv keyfine bak...

• quote:

Orijinalden alıntı: krm_group

quote:

irkaç ay önce 47lw650s'nin fiyatları 4.500 lira'larda dolaşırken 3.600 tl'lik kampanyayı kaçırdığıma üzülüyordum.

Smallvile kardeş haklısın fakat ürünlerin stoklarının bitme durumunuda göze almalısın. Ben Panasonic 50v20e'yi o kadar bekledimki artık stoklarda bulamadığım için başka tv almak zorunda kalmıştım. Sürekli takip edip stok sormakta fayda var. Birde teknolojiyi fiyatı düşsün diye beklemek biraz işkence , çünkü o zaman zarfında mutlaka daha üst modeli geliyor ve senin beklediğin tv'den şu şu özellikleri daha iyi dedikleri zaman aklın bir anda yeni tv'ye kayıyor.

Bence hiç düşünme , bütçen dahilinde al bir tv keyfine bak...

Ispanyada Dartyde 47LW980S 1800 euro ise bize gelisini dusunemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.