Şimdi Ara

LG cinema 3d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 32 inç Smart cinema 3d tv aldım bu normal filmleri 3dye kendi çevirirmiş yoksa illa benim 3d film bulcam buna?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• normal filmleri yine normal izleyeceksiniz.
    2D ve 3D filmleri de üç boyutlu olarak izleyebileceksiniz.
  • alacatan kullanıcısına yanıt
    Yani 3d için ille 3dli filmmi bulcam yoksa o ayarlıyormu 3d yi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Hollow

Yani 3d için ille 3dli filmmi bulcam yoksa o ayarlıyormu 3d yi

3D nin genelde 2 ana etkisi var.

1_) Derinlik
    2_) Ekrandan Çıkma

1_) Derinlik = bu genelde 3d denince akla gelendir. Kısaca tarif etmek gerekirse atıyorum 3d bir deniz belgeseli izlediğinizde ekranınız bir akvaryummuşda balıklar içinde gibi gözükür. Bu derinliktir.
    2_) Ekrandan Çıkma = Buda genelde kaliteli 3d filmlerde olan bir özellik tv deki bazı ögeler (balık,yılan,taş,kurşun vb. ) ekrandan çıkıp belirli bir cm içinde odanızın içindeymiş gibi olur.

Yeni tvlerde buna lg cinema 3d de dahil 2d den 3d ye çevirme vardır. tek tuşla her türlü yayında bunu yapabilirsin. Ama bunu yaptığında sadece 1. maddede anlattığımı oda kalitesiz (olsada olur olmasada olur şekilde izlersin )

Ama 10 gb ve üstü 3d filmleri netten indirir hdd ile izlersen (bunu 3d bluray satın alarak veya internet hızınız iyiyse smart üzerinden izleyeceğiniz 3d filmleri daha çokta youtubedaki güzel demoları izlerken boyutuna ve kalitesine göre direk 3d ile 2 maddeyide güzel bir şekilde tecrübe edersiniz.

Umarım yararlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawkerx -- 23 Aralık 2013; 18:10:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 SONY 3D TV
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.