arkadaşlar yardım edin kafayı yicem müzik çalar bi türlü çalıştıramadım factory reset attım ama işe yaramadı ben napcam :(
Versiyonunuz nedir?
hocam BL40_V10J_FİNAL YAZIYO
güzel. pc suite modunda bilgisayara bağlayın ve güncelleşme yapın. yüklediğiniz versiyon v10k olmalı. müzik çalar düzelmiş olacak not: tüm bilgileriniz gidecektir (rehber fotoğraf vb yedeği alınız ) mesaj ve arama kaydı silinir
bu güncellemeyi nasıl yapıyoruz acaba ben tlf yeni aldımda tam bilmiyorum :(
indirebilirsiniz e tıklayın sonra tekrar indirebilirsiniz e tıklayın. insin kurun usb modem gibi bir şey isiticek download çıkıcak zaten onu da indirin sonra güncelleme mevcut yazacak. kırmızı yazıyla güncelle var ona tıklayın imei sorarsa telefondan *#06# yapın onu yazın sonra adımları uygulayın takıldığınz yeri sorun
hocam ykledim orda tlfonumun versiyonu v10j diyo yükselt diyorum zaten son sürüm yükseltme olmaz diyo :(
bazı arkadaşların v10c yi felan son sürüm olarak görüyormuş bence nasıl v10k anlamadım yanlış mı yükledi ne veya sonradan silindi mi bu firmware anlamadım :S
öf ya kafayı yicem müzik çalar olmadan ne işe yarar bu tlfon :(
dosyalar seslerden girin. ekolayzer olmaz ama yinede kalitelidir.
mecburen ordan dinliyorum ama ondada tek tek şarkı seçmen başındaki müziği ileri alamadığın için dinlemen filan gerekiyo acaba başka müzik programı yüklenmezmi buna?
hiç kurcalamayın yok .d java bu sonuçta hiçbir şey yok
öf ya salak gibi şıklığına kapılıp nasıl aldıysam peki ben bunun versiyonunu nasıl yükselttirebilirim yada nerde yükselttirebilirim
telefoncular belki yapabilir. garantiye gönderin. ben 5 kere gönderdim her seferinde yapılı geldi
bu servis kaçıncı defada yenisini veriyo ya
Yazılımsal sorunlarda asla vermez yenisini. Daha düşük özellikli başka model verebilir çok itiraz ederseniz
Arkadaşlar LG Mobile Support Tool ile güncellemeyi deniyorum fakat The Cell phone is the latest version already. So you don't need to update. şeklinde uyarı alıyorum. Resimde de gözüktüğü gibi. Country değiştirsem güncelleme yaparmı acaba? Yurtdışından almıştım telefonu.
benim update programı ingilizceydi
quote:
Orijinalden alıntı: ekoman245
benim update programı ingilizceydi
Hocam indirebileceğim bir link verebilirmisiniz? Yada farklı bi yöntemi var ise güncelleme olayının söylermisiniz.
var ama ben denedim olmuyor belli bir yüzdeden sonra hata veriyor sağlıklı değil denemeyin bence. normal lgnin sitesinden indirdim ben türkçe sitesinden değil ama international siteden