Bildirim
lg chocolate almak istiyorum.. Yardım :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kimse kullanmazmı bu cihazı yaw.. neyse bi tane platinium alıcaz artık cesaret edip .. inşallah LG başımı yakmaz lg ye güveniyorum
-
Bende almayı düşünüyorum bu cihazı kullananlar bir kaç yorum yapabilirmi kamerası 1.3 ama idare edermi? -
titiz telefon kullanırım diosanız bozulmaz bnmki gibi..telefonu alıp her sinirlendiginizde fırlatırsanız bozulur tabi... -
bende var 3 4 aydır kullanıyorum..nokia da olan rahatlık yok..yalnız tel karizma görenler aaa o neymiş chocolate diilmi versene bir bakalım dokunmak tuşlarına gelince hiçbir sorun yaşamadım ayrıca tuşlara kalem plastik vs ile dokundugunuzda çalışmıyor duymuşsunuzdur ısıya duyarlı tuşlar hafif karanlık ortamlarda kırmızı tema ile kullanıldıgında telin görünüm aşıo kendini
kamerası 2 mp fena diil netligi ekranı oldukca net birçok nokia yı rahat gecer..mesela n73 6500 ekran olarak çok net özellikle ışıgı sona kadar dayadıgınızda..radyosu var pek iyi olmasada idare eder.oyun program bulamadım daha..birka. messenegr programı attım bağlantı hatası verdi uyumsuz olanlardan atmış yada ayarlayamamış o konuda yorum yok..flash manuel çalışıyor. başlarda mesaj yazmak işkence olsada zamanla alışılıyor ses kalitesi fena diil 64 kanal ses net geliyor sadece biraz düşük..birde şarjı biraz az gidiyor özellikle ışık fln en yüksekteyse 3 gün civarı oldukcada konuşuyorum..genel hatlarıyla böyle sorular olursa cevaplarım..
-
şikayetvar kom diye bişi war orda yorumlara bakabilirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: enTURKteynment
chocolate almak istiyorum kullananlar telefon hakkında yorum yazarsa sevinirim .. bugüne kadar hep nokia kullandım bu yüzden lg den biraz çekiniyorum.. telefonu dış görünümü için almak istiyorum ... dokunmatik tuşların çok çabuk bozulduğunu söylüyolar. N'apıcamı şaşırdım
Bende kullandım kullanımı nokia dan daha kolay emin ol. Fakat ya ben kullanamadım ya o tasarımda pürüzler vardı konuşurken kulağıma dayayınca kapatıyodum yanlışlıkla telefonu
Sonra değiştirdim ve LG Shine kullanıyorum şimdi gayet memnunum. Dokunmatik tuşlar bozulmadı bende bilgineAma ısrarla LG Shine al derim saygılarımla
Dostum ayrıca LG den çekinme 10 numara telefon yapıyor gerek kullanım gerek tasarım. Ama eksileri de yok değil her telefon gibi ;
- Bataryası az gidiyor. ( ortalama 2.5 gün )
- Program vs atmak biraz fazla araştırma istiyor ve çok geniş bir yelpazesi yok bunu bil .
Bunların senin için bir önemi yoksa LG ye geç derimBen Nokia 1 defa kullandım bir daha kullanmam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 8 Nisan 2008; 17:53:41 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: Me®t
Bende almayı düşünüyorum bu cihazı kullananlar bir kaç yorum yapabilirmi kamerası 1.3 ama idare edermi?
dostum 1.3 normal olan gold 2.0 MP sen hangisini almak istiyorsun ? Bir de LG lens i iyi tutuyor genelde ondan denklerinle karşılaştırıldığında bayağı fark ediyor . LG bir adım önde oluyor . -
Bu "dokunmatik" olan telefonsa ben pek tavsiye etmiyorum. Bi elime alayım dedim daha telefona bakana kadar birini aramıştım yanlışlıkla ...
-
quote:
Orjinalden alıntı: fuatturkrap
Bu "dokunmatik" olan telefonsa ben pek tavsiye etmiyorum. Bi elime alayım dedim daha telefona bakana kadar birini aramıştım yanlışlıkla...
hocam inanırım bende konuşurken kapatıyodum zaten telefonu kulağıma deyiyodu çat kapanıyodu -
Kullandım yaklaşık iki ay...TElefon pratik ve kullanışlı fakat kapak ve dokunmatik tuş olayı bir yerden sonra insanı sıkıyor açıkçası tavsiye ederima am çok uzun süre kullanılabilecek bir telefon olduğunu düşünmüyorum...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X