Bildirim
LG CD RW yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de bir ara kullanmıştım. Kapağın yavaş açılmasının nedeni, eğer cd-rom içini açmışsan görmüşsündür, dişlilerin arasında fazlaca yağ vardır. Sanırım bu yağları bitti ve yavaş açılmakta ve zorlanmakta. -
yok hocam içini açmadım yeni aldım ilk aldığımdan beri oluyor. -
ne kadar bir yavaslamadan soz ediyorsun bi de alalı 2 gün oldu demisin eger yeni ise vede fazla bir yavaslama varsa bence gidip degistir ben senelerdir kulanıyorum ne bir yavaslama nede bir yağ eksiltme yapmadı... -
kapak açılırken sanki bir dişliye takılıp onu atlatıyor ve öyle açılıyor ilk aldığımdan beri bu sorunu yaşıyorum... -
Aç bakalım içini ne varmış.Dikkat et toplaması zordurTeni aldıysan hiç düşünme götür değiştirsinler. -
Varsa garantisi bi göster bakalım bu normalmi. bende almıştım aynı markanın siyhını. Aynı şekilde yavaş açılıp kapanıyodu kapak. Ama bi sorun çıkarmadı,hala kullanıyorum. Yinede bi göster sen,için rahat etsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X