Şimdi Ara

LG CD RW yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 gün önce lg marka bir cd rw aldım ama kapak açılırken ve kapanırken yavaşlama oluyor.acaba cd rw bozukmu?dişlilerdemi sorun var?kullnanlar varmı?

• Ben de bir ara kullanmıştım. Kapağın yavaş açılmasının nedeni, eğer cd-rom içini açmışsan görmüşsündür, dişlilerin arasında fazlaca yağ vardır. Sanırım bu yağları bitti ve yavaş açılmakta ve zorlanmakta.
  • yok hocam içini açmadım yeni aldım ilk aldığımdan beri oluyor.
  • ne kadar bir yavaslamadan soz ediyorsun bi de alalı 2 gün oldu demisin eger yeni ise vede fazla bir yavaslama varsa bence gidip degistir ben senelerdir kulanıyorum ne bir yavaslama nede bir yağ eksiltme yapmadı...
  • kapak açılırken sanki bir dişliye takılıp onu atlatıyor ve öyle açılıyor ilk aldığımdan beri bu sorunu yaşıyorum...
  • Aç bakalım içini ne varmış.Dikkat et toplaması zordurTeni aldıysan hiç düşünme götür değiştirsinler.
  • Varsa garantisi bi göster bakalım bu normalmi. bende almıştım aynı markanın siyhını. Aynı şekilde yavaş açılıp kapanıyodu kapak. Ama bi sorun çıkarmadı,hala kullanıyorum. Yinede bi göster sen,için rahat etsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.