Şimdi Ara

LG BP125 Blu-Ray

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaslar full hd lcd tv de bluray film izlemek için sizce bu ürün nasıldır. alınabilir bir ürün mü ? televizyonum da lg marka uyumlu olması daha iyi olur mu ? yorumlarınız bekliyorum tesekkürler

LG BP125 Blu-Ray

• quote:

Orijinalden alıntı: ugomistral88

mrb arkadaslar full hd lcd tv de bluray film izlemek için sizce bu ürün nasıldır. alınabilir bir ürün mü ? televizyonum da lg marka uyumlu olması daha iyi olur mu ? yorumlarınız bekliyorum tesekkürler

LG BP125 Blu-Ray

Merhaba.

Benim TV'm de LG. Bu sebeple LG marka DVD Player aldım. Pişman oldum. Filmi takıyorum. Çok dar açılıyor film. Setupa giriyorum. Hiç bir işlem yapmıyorum. Tekrar çıkıyorum. Görüntü ölçeği düzelmiş oluyor. Bazen ilk seferinde düzgün açıyor. Bazen setupa girip çıkmak zorunda kalıyorum. Hatta son zamanlarda şöyle yapmaya başladım. Filmi önce bilgisayarda açıyorum. ekran boyutunu görüyorum. Sonra DVD playere takıyorum. Fakat artık usandırmaya başlamıştı. Bende Samsung BD-ES5000 aldım. Sıkıntım bitti.

Benim aldığım LG, Blu-ray değildi. DVD player idi. Sanırım video kartı sorunlu. Tüm LG'ler öyle değildir umarım. Midenizi bulandırmak istemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

mrb arkadaslar full hd lcd tv de bluray film izlemek için sizce bu ürün nasıldır. alınabilir bir ürün mü ? televizyonum da lg marka uyumlu olması daha iyi olur mu ? yorumlarınız bekliyorum tesekkürler

LG BP125 Blu-Ray

Merhaba.

Benim TV'm de LG. Bu sebeple LG marka DVD Player aldım. Pişman oldum. Filmi takıyorum. Çok dar açılıyor film. Setupa giriyorum. Hiç bir işlem yapmıyorum. Tekrar çıkıyorum. Görüntü ölçeği düzelmiş oluyor. Bazen ilk seferinde düzgün açıyor. Bazen setupa girip çıkmak zorunda kalıyorum. Hatta son zamanlarda şöyle yapmaya başladım. Filmi önce bilgisayarda açıyorum. ekran boyutunu görüyorum. Sonra DVD playere takıyorum. Fakat artık usandırmaya başlamıştı. Bende Samsung BD-ES5000 aldım. Sıkıntım bitti.

Benim aldığım LG, Blu-ray değildi. DVD player idi. Sanırım video kartı sorunlu. Tüm LG'ler öyle değildir umarım. Midenizi bulandırmak istemem.

cevap için tesekkürler :) umarım

• Forumda bir üst konuda Pioneer bdp-140 incelemesi ve custom firmware ile
    neler yapılabildiği konusu var.

bence bulabilirsen 299 tl civarına onu almak daha mantıklı.
    3D Bluray region free player.

...

burada kısaca anlatmak yerine konuyu okumanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Forumda bir üst konuda Pioneer bdp-140 incelemesi ve custom firmware ile

...

konuyu gördüm inceliyorum hemen ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Forumda bir üst konuda Pioneer bdp-140 incelemesi ve custom firmware ile

...

konuyu inceledim ama ürünü hiç bulamadım. cogu yerde tükenmiş. ayrıca son cıkanlarda galiba işe yaramıyormus ?
  • arkadaslar nelere dikkat etmem gerekiyor bluray player alırken ? mkv- avchd vs gibi seyler varmıs ama malesef bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TeknoSA'da Philips 3D Blu-ray oynatıcı gördüm bir kaç hafta önce Yanılmıyorsam 199 TL idi. Ya da daha ucuz. Alet biraz büyükçe. Seri sonu ürün gibi duruyordu. Fakat arka tarafına baktım. Çıkışlarda yok yok. HDMI, scart, komponent, Analog 5.1 çıkışlar (7.1'de olabilir) ve daha bazı çıkışlarda vardı.

Bugün öğlen Teknosa'ya gitme ihtimalim var. Modeline ve fiyatına bir kere daha bakarım. Eğer hala duruyorsa.
  • quote:

TeknoSA'da Philips 3D Blu-ray oynatıcı gördüm bir kaç hafta önce Yanılmıyorsam 199 TL idi. Ya da daha ucuz. Alet biraz büyükçe. Seri sonu ürün gibi duruyordu. Fakat arka tarafına baktım. Çıkışlarda yok yok. HDMI, scart, komponent, Analog 5.1 çıkışlar (7.1'de olabilir) ve daha bazı çıkışlarda vardı.

Bugün öğlen Teknosa'ya gitme ihtimalim var. Modeline ve fiyatına bir kere daha bakarım. Eğer hala duruyorsa.

tesekkürler dostum bilgilendirirsen sevinirim bende yarın gitmeyi düşünüyorum teknosa ya ..
  • quote:

quote:

TeknoSA'da Philips 3D Blu-ray oynatıcı gördüm bir kaç hafta önce Yanılmıyorsam 199 TL idi. Ya da daha ucuz. Alet biraz büyükçe. Seri sonu ürün gibi duruyordu. Fakat arka tarafına baktım. Çıkışlarda yok yok. HDMI, scart, komponent, Analog 5.1 çıkışlar (7.1'de olabilir) ve daha bazı çıkışlarda vardı.

tesekkürler dostum bilgilendirirsen sevinirim bende yarın gitmeyi düşünüyorum teknosa ya ..

Hatırladım. Ürün bu.http://www.philips.com.tr/c/blu-ray-dvd/8000-series-net-tv-3d-oynatim-cinemaperfect-hd-bdp8000_12/prd/;jsessionid=657FB35B0EFD8DD4D04ADEA7CB635F94.app101-drp4

Bu da youtube videosu:http://www.youtube.com/watch?v=iYYzxGWaqro

Bu konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_47590961/tm.htm

Bu da teknosa linki.http://www.teknosa.com/urunler/110130419/philips-bdp800012-3d-bluray-player#f

• quote:

quote:

quote:

Hatırladım. Ürün bu.http://www.philips.com.tr/c/blu-ray-dvd/8000-series-net-tv-3d-oynatim-cinemaperfect-hd-bdp8000_12/prd/;jsessionid=657FB35B0EFD8DD4D04ADEA7CB635F94.app101-drp4

Bu da youtube videosu:http://www.youtube.com/watch?v=iYYzxGWaqro

Bu konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_47590961/tm.htm

Bu da teknosa linki.http://www.teknosa.com/urunler/110130419/philips-bdp800012-3d-bluray-player#f

ürün tükenmiş ama

• arkadaslar bide öğrendiğime göre cogu kişi bluray film kopyalarını internetten indirip hdd ye atıp bluray cihaza usb ile baglayıp öyle izliyorlarmıs. malum yeni cıkan bluray filmler gercekten pahalı oluyor. eğer öyleyse altyazıları sorunsuz bir sekilde acan ve film ayrımı yapmayan bir bluray almalıyım diye düşünüyorum. artı olarak 500 gb lık bir hdd işimi görür diye düşünüyorum. çünkü bütçem biraz kısıtlı.yorumlarınızı bekliyorum tesekkürler saygılar ...
  • arkadaslar torrent sitelerinde orjinal bluray kopyaları var. 45-50 gb lık. ben bunları indirip harici bir hdd ye atsam sonra da usb den bluray oynatıcıya baglasam menülü olarak bu bluray filmleri izleme sansım olur mu ? ona göre alacagım bluray oynatıcı da neye dikkat etmem gerekiyor. tesekkürler ...
  • quote:

ürün tükenmiş ama

Az önce dışarıdan geldim. 2 tane TeknoSA'ya baktım. Hakikaten bitmiş.
  • vatan stoklarında var sıkıntı yok
  • LG BP 125 MODELİNDE AVC VE MKV FORMATLARINI DESTEKLEDİĞİNDEN BAHSEDİLİYOR ARKADASLAR. YANİ HDD BAGLAYIP SORUNSUZ BİR SEKİLDE MESELA BD REMUX FORMATINDA Kİ BLURAY FİLMLERİ SORUNSUZ BİR SEKİLDE ALTYAZILI HALDE İZLEYEBİLİRMİYİM SAYGILAR
  • Bende uzun zamandır 3D BDP arıyorum ama hala isteklerime karşılık gelen bir player bulamadım. Pioneer BDP-140 1080p Mkv'leri max 720p olarak oynatıyor. LG cihazlarda yavaşlık ve film seçme gibi problemler var samsunglara hiç yaklaşmayın deniyor. Bu işin mucidi Sony tercih etmek gerek sanırım ama her playerda olduğu gibi Türkçe karakter sorunu olurmu bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylan

Bende uzun zamandır 3D BDP arıyorum ama hala isteklerime karşılık gelen bir player bulamadım. Pioneer BDP-140 1080p Mkv'leri max 720p olarak oynatıyor. LG cihazlarda yavaşlık ve film seçme gibi problemler var samsunglara hiç yaklaşmayın deniyor. Bu işin mucidi Sony tercih etmek gerek sanırım ama her playerda olduğu gibi Türkçe karakter sorunu olurmu bilemiyorum.

altyazılarda lg ve samsung blu-ray oynatıcılar daha iyi sanırım.ama benim gönlüm lg'den yana.ben size 3d'li lg bp325'i önerebilirim,hdmi versiyonu 1.4'tür ki 3dli cihazlarda hdmi versiyonu 1.4!tür.ayrıca ürünü satan yabancı sitelerde ürün özelliklerinde "region free" geçiyor bu da her ülkenin blu-rayini okur demektir.yalnız usb'den bluray iso dosyalarını okuyabilmesi ve dts hd ma çözümlemesini bulamadım,bu 2 özellilk sizin için önemliyse ürünü almayın derim ama usb'den bluray iso oynatabilen oynatıcıyı da şimdiye kadar duymadım.ayrıca eski serisinden de lg bp420 var 3d'li ama eskiler geniş kasalıdırlar.bp125 27cm'dir,bp420 ise 43cm'dir yani ben onu önermiyorum,ayrıca bp420'de hdmi 1.3'tür.dediğim gibi kullanamadığım ve internetten edindiğim bilgilere göre tavsiye edilebilecek en iyi ve diğelerine göre nispeten ucuz 3d'li blu-ray player "lg bp325"tir.kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: X-CRYPT

quote:

Orijinalden alıntı: tylan

Bende uzun zamandır 3D BDP arıyorum ama hala isteklerime karşılık gelen bir player bulamadım. Pioneer BDP-140 1080p Mkv'leri max 720p olarak oynatıyor. LG cihazlarda yavaşlık ve film seçme gibi problemler var samsunglara hiç yaklaşmayın deniyor. Bu işin mucidi Sony tercih etmek gerek sanırım ama her playerda olduğu gibi Türkçe karakter sorunu olurmu bilemiyorum.

altyazılarda lg ve samsung blu-ray oynatıcılar daha iyi sanırım.ama benim gönlüm lg'den yana.ben size 3d'li lg bp325'i önerebilirim,hdmi versiyonu 1.4'tür ki 3dli cihazlarda hdmi versiyonu 1.4!tür.ayrıca ürünü satan yabancı sitelerde ürün özelliklerinde "region free" geçiyor bu da her ülkenin blu-rayini okur demektir.yalnız usb'den bluray iso dosyalarını okuyabilmesi ve dts hd ma çözümlemesini bulamadım,bu 2 özellilk sizin için önemliyse ürünü almayın derim ama usb'den bluray iso oynatabilen oynatıcıyı da şimdiye kadar duymadım.ayrıca eski serisinden de lg bp420 var 3d'li ama eskiler geniş kasalıdırlar.bp125 27cm'dir,bp420 ise 43cm'dir yani ben onu önermiyorum,ayrıca bp420'de hdmi 1.3'tür.dediğim gibi kullanamadığım ve internetten edindiğim bilgilere göre tavsiye edilebilecek en iyi ve diğelerine göre nispeten ucuz 3d'li blu-ray player "lg bp325"tir.kolay gelsin.

Tavsiye için teşekkürler. Aslında aklımda ilk LG vardı ama işlemci ve optik çıkış benim için önemli ama bu oynatıcı'yı araştıracağım. Ben genellikle hdd'den film izliyorum ama bluray filmde az olsa izlerim. Bluray olmasa direk media player alacağım ama bluray diskte olmasını istiyorum alacağım oynatıcıda.

• arkadaşlar lg bp325 bluray hakkında bilgisi olan varsa bildiklerini paylaşırsa çok memnun olurum bluray oynatıcı alacağım aklımda lg bp325 var ama şunu merak ediyorum3 tb lık hdd yi kaldırır mı samsungun bi modelini sordum 4 tb a kadar kaldırır dediler ama pek samsung istemiyorum lg 325 3 tb kaldırırsa lg alacağım
    çok yüksek kapasiteli filmler izleyeceğim den değil sadece şu harddiski takabileyim istiyorum 1 tb lık aldım şu an kullandığım lg dvd playera taktım meğer harddisk takılmıyormuş yine ynı sorunu yaşamak ismemiyorum yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
     LG BP125 Blu-Ray

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.