Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.104
Cevap
4
Favori
176.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkür ederim.sizin başlıktan ekranda benim korktuğum sorundan bahseden sadece 1 kişi oldu oda xtreme_boy nickli arkadaş..o yüzden kafamda soru işareti kaldı onun bu mesajı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fervent07

Arkadaşlar bilgisayarın üzerinde gelen nvidia driverı 259.x versiyonuydu. Kendi sitesinden 260.99 driverını yükledim.Grafik ve oyun grafikleri puanlarının ikiside 6.6 iken driver güncellemesinden sonra, grafikler 5.9 a, oyun grafikleri 5.3 e düştü. Açıkcası canım sıkılmadı da değil. Aklıma gelen soru şu.Bu puanlama sistemi nasıl işliyor. Nvidia devamlı ekren kartı çıkartıyor ve çıkardığı ekran kartları haliyle daha iyisi olmuş oluyor. Şimdi 260.99 driverını kullanan ekran kartlarını en yeniden eskiye göre sıralayıp daha sonra en iyisine 7,9 mu verip sıralıyor. Çünkü 260.99 driverını kullanan ekran kartlarına bakacak olursak (burdan) (arkadaşımın notebookunun ekran kartıyla kıyas ederek soruyorum onda 9600M GT var). Bu şekilde hesaplanmadığını da görüyorum aynı driver ona 5.8 puan verdi. Ya sonuç olarak puan sistemi nasıl? Eğer puanı tekrar yükseltebilirsem buradan paylaşırım nasıl olduğunu.

Yeni, driver yükledim bende de puanlar değişti.. Puanlama sistemindeki dandiklikten kaynaklanıyor.. Tekrar puanlama yap biraz bekle işlem yapma.. eski puanlar geri döner

• quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

@ Raistlin2212

teşekkür ederim.sizin başlıktan ekranda benim korktuğum sorundan bahseden sadece 1 kişi oldu oda xtreme_boy nickli arkadaş..o yüzden kafamda soru işareti kaldı onun bu mesajı.

ekrandan çok memnunum hatta daha önce acer kullanıyordum ondan daha ii olduğunu düşünüyorum
  • Daha önce de yazmıştım, oyunsuzluğa yenik düştüğüm için aldığımı. Aldığıma çok memnunum. Herhangi bir problem yaşamadım.

Oynadığım oyunlar

COD:Black Ops
    MafiaII
    Rome - Total war
    Fifa 11
    Battlefield BC2
    NFS-HP
    Medieval II - Total war
    AOE series

ve daha yükleyeceklerim :)

Çok ağır olmasada kullandığım programlar da

Adobe MC CS5
    NetBeans IDE 6.9
    Mathematica 7.0
    Singular-3-1-2

Bu arada şimdilik ihtiyaç yok ama önümüzdeki birkaç ay içinde en az 1 tane daha 2gb ram takmayı düşünüyorum. Eski notebookumda veya netbookda aida, everest gibi programlarla chipsetten hangi bellek türlerini desteklediğini görebiliyorum fakat bunda göremiyorum.Sadece üzerindeki gibi 2gb 1066Mhz mi takabilirim, 1333MHz takamazmıyım. Daha önce hiç önemsememiştim, ramleri kendim alıp takıyordum. Kendim ram alıp takmam garantiyi etkiliyor mu? Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşırmıyım kendim takdığım için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fervent07 -- 3 Ocak 2011; 9:28:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fervent07

Daha önce de yazmıştım, oyunsuzluğa yenik düştüğüm için aldığımı. Aldığıma çok memnunum. Herhangi bir problem yaşamadım.

Oynadığım oyunlar

COD:Black Ops
    MafiaII
    Rome - Total war
    Fifa 11
    Battlefield BC2
    NFS-HP
    Medieval II - Total war
    AOE series

ve daha yükleyeceklerim :)

Çok ağır olmasada kullandığım programlar da

Adobe MC CS5
    NetBeans IDE 6.9
    Mathematica 7.0
    Singular-3-1-2

Bu arada şimdilik ihtiyaç yok ama önümüzdeki birkaç ay içinde en az 1 tane daha 2gb ram takmayı düşünüyorum. Eski notebookumda veya netbookda aida, everest gibi programlarla chipsetten hangi bellek türlerini desteklediğini görebiliyorum fakat bunda göremiyorum.Sadece üzerindeki gibi 2gb 1066Mhz mi takabilirim, 1333MHz takamazmıyım. Daha önce hiç önemsememiştim, ramleri kendim alıp takıyordum. Kendim ram alıp takmam garantiyi etkiliyor mu? Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşırmıyım kendim takdığım için.

Selam fervent07 makinana 1333MHz ramtakabilirsin hatta hardiski 7200 rpm de yapabilirsin ama bun lar garanti dısı kalmasına sebeb olur saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalennder

quote:

Orijinalden alıntı: dryas

herkesin yeni yılıını kutluyorum ARKADASLAR 1-2 SORUM OLACAKTI diğer laptop sitelerinde bios update var ama lg nin sitesinde bulamadım oysa everest aida gibi programlarla tarattığımda bios update var görunuyor nasıl bios update yapıcam bilen var mı acaba a510 u12t benım laptop yani işlemcisi 460m olandan bazı forumlşarda lg nın bios updatenını sadewce servısten yaptırıp karsılığında para istediğini okudum yada bazı sıtelerde bıos update programlarına 30 dolar bayılıcan sırf bıos update ıcın :( bir de su optimus u nasıl aktiflesştiricez asust ave hp de var bizim ekran kartıda desteklıyo ama optimus la alakalı bısey göremedım laptopda nvıdıanın sıtesınden 425m ile ilgili driveri yuklememe rağmen

öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum..

gelelim şu optimus meselesine..gerçekten nividia kullanıp da optimustan faydalanamamak hiç hoş olmuyor...buna nasıl bi çözüm bulabiliriz bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Optimus için LG nin yeni bir bios ile bu özelliği açması gerek diye düşünüyorum. Lg ye mail atıp sorulabilir ama cevap alabilirmiyiz onda şüphem var açıkcası.

1333 mhz ram olayına gelince, bildiğim kadarı ile i5 işlemciler 1066mhz ram desteği sunuyorlar. 1333 mhz ram desteği i7 serisinde var. intel in kendi sayfasında öyle yazıyor.http://ark.intel.com/Product.aspx?id=49653

1333 taksanız bile 1066 olarak çalışacaktır. İşlemciyi i7 serisine terfi ettirirseniz 1333mhz ram kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksideofthemoon -- 3 Ocak 2011; 13:41:04 >

• @darksideofthemoon

@ereker

Teşekkürler arkadaşlar.
  • beyler bende lg a510 aldım ama 1 hafta gectı suan srs tusu ve fn özelliği çalışmıyor lütfen yardım.
  • Osd programını yeniden yükle düzelir.
  • laptop kritik pıl uyarısı wermiyor bide kapalıyken sarjın tam doldugunu nasıl anlıycaz ???
  • Arkadaşlar birkaç tema yüklemesinden sonra, pencere iç kenarı siyah oldu.Normalde o siyahlık gözükmüyor.Gereksiz bir takıntı ama ne yaptıysam düzeltemedim.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı.

***LG A510*** KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fervent07 -- 5 Ocak 2011; 13:30:47 >
  • lg ye ulasabılen varmı musterı hızmetrlerını aradım 1 kere calıp kapanıyor okmeydanı numarsınıda calısyor kımseacmıyor bılsem böyle bır desteği olduğunu almzdım kesınlıkle ...:(
  • öncelikler herkese merhabalar ben f/p ürünü arıyorum ve malzeme kasa kalitesine çok önem veriyorum
    aklımda olanbirkaç modeli karşılaştırmaya çalıştım fakat karar veremedim
    http://forum.donanimhaber.com/m_45784055/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45789716
    asus k52jr si dell in bir modeli ile kıyaslama yapınca f/p de hangisi daha makul oluyor acaba
    12t de çok güzel 13t de çok güzel ama karar veremiyorum görüşlerinizi almak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

öncelikler herkese merhabalar ben f/p ürünü arıyorum ve malzeme kasa kalitesine çok önem veriyorum
    asus k52jr si dell in bir modeli ile kıyaslama yapınca f/p de hangisi daha makul oluyor acaba
    12t de çok güzel 13t de çok güzel ama karar veremiyorum görüşlerinizi almak istedim

kasa kalitesi,performans ve tasarım açısından 13t tavsiye ederim...Ama şuan için fiyatı uygun değil...yapılacak kampanyaları takip etmelisin...

• quote:

quote:

öncelikler herkese merhabalar ben f/p ürünü arıyorum ve malzeme kasa kalitesine çok önem veriyorum

kasa kalitesi,performans ve tasarım açısından 13t tavsiye ederim...Ama şuan için fiyatı uygun değil...yapılacak kampanyaları takip etmelisin...

kasa kalitesi olarak 12t'yle 13t arasında işlemci hariç bir fark varmı?

• arkadaşlar ben recovery yapacaktım ama saat diyor. bir saat sabrettikten sonra recovery i iptal ettim. sizdedemi böyle diyor? kısa yolu yok mu bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omur ozer

quote:

quote:

kasa kalitesi olarak 12t'yle 13t arasında işlemci hariç bir fark varmı?

ya yoktur veya ciddi bir fark yoktur..yani lg nin dizüstüleri genelde zaten iyi kasalara sahip oluyor...

• 12t siyah

13t metalik gri

malzeme aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

arkadaşlar ben recovery yapacaktım ama saat diyor. bir saat sabrettikten sonra recovery i iptal ettim. sizdedemi böyle diyor? kısa yolu yok mu bunun?

ewt bendede biraz uzun sürdü
  • arkadaşlar sabahın 6'sına kadar yorumlarınızı okudum ve gerçekten şaşırmış durumdayım. Nvidia'nın optimus özelliği, sol tarafın (doğal olarak) oyunlarda biraz ısınması, puanlama sisteminden memnun olmayışınız ve bios update'inin bulanamaması gibi sorunlarınız oluşmuş. Yemin ediyorum laptop alayımda sadece böyle basit sorunlar oluşsun. Ne karıncalanma, ne hoparlör cızırtısı ne ısınıp kapanma... Neredeyse sorunsuz makinelere sahipsiniz arkadaşlar. LG incelemediğim için kendime kızıyorum. İlk iş vatan'a gidip incelemek olacak. İnşallah servissiz yıllarca kullanırsınız..

Ek olarak şunu sormak istiyorum: Hoparlörler üst kısımda yer almıyor sanırım. Birisi tam yerini tarif edebilir mi? Veya bir resimde de gösterirse sevinirim. Ses sistemine bağlı kullanırım genelde ama yine de merak ettim nerede bulunduklarını ve kalitelerini nasıl etkilediğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 8 Ocak 2011; 9:00:12 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.