Şimdi Ara

***LG A510*** KULLANICILARI (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.104
Cevap
4
Favori
175.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oncat nie artırdınki sistemi yorucak hemde pc dahaçok ısıncak bide ramden yicek saten şimdiki ekran kartı hayli hayli yetmiyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

valla ben gayet müsterihim bu modeli önermekten dolayı hiçbir yere bağlı değilim amacım sadece kullanıcıları doğru modellere yöneltmek gerçekten kendim de almak isterdim ama nasip değilmiş

umarım senin hp ile sorunların da çözülür napalım demir alma vakti geldi demek ki bu limandan...

seni de aramızda görmek isterdim doğrusu ne de olsa aynı kuşaktan sayılırız....

buarada vatanda lg kur sabitleme reklamı hala anasayfada var ama fiyatlar müthiş artmış.nasıl olmuş anlamadım.

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

quote:

Orijinalden alıntı: AHZ

Sevgili Aragorn Ve GeCCe;

Pil konusunda her ne kadar size katılsamda, 1 sene sonra laptopu değiştirdiğimde pil süresinin 50-60 dk olmasını istemediğimden(en azından alacak kişi için) ve elektirik kesintisi yaşamadığımdan pili saklama koşulları içerisinde saklayıp, Laptopu pilsiz kullanıyorum.. (Kimse yanlış anlamasın pil her türlü şekilde ömrünü yer, sadece süresini uzatabilirsiniz)

Zaten sabit olarak kullanmayacaksam pilsiz kullanmam.

Kimseyi neyi ne için yaptığını bilmeden yadırgamak ve tek doğrunun olduğunu savunmak(Bana göre elektirik kesintisi yaşanmayacaksa pil gereksiz-Pilin voltaj dengelemesi diye bişey yoktur. bunu akıldan çıkarmamak gerek), buraya bunu yazan arkadaşımın detaylarını vermeden (niye o şekilde yaptığımın artısıyla eksisiyle anlatmamın vermiş olduğu gerekçe ile) doğru olduğunu düşünmüyorum...

Teknik bilgilere girip tartışma konusunda değilim. Dediğim gibi size katılıyorum. (yazdıklarımı anlayacagınızı düşünüyorum)

Saygılar...

tartışmak gibi bir niyetim yok ayrıca olumlu üslubun için teşekkür ederim ancak
    elektrik kesintisi yaşanmayacağını nereden biliyorsun
    hiç voltaj kesintisinden kaynaklanan anakart arızası gördün mü ben gördüm
    pilsiz kullanırsan 1 sene sonra satabilecek bir laptobun olmayabileceğini
    eğer bir sorun yaşarsan bunun garanti kapsamında olmayacağını biliyorsan

ve hala pilsiz kullanmaya devam etmekte kararlıysan tamamen senin seçimin
    sevgiler...

pil konusunda aslında dün de yazacaktım ama netim gitti ve gelmediğinden imkanım olmadı.

o makaleyi okuduğumda dikkatimi çeken nokta şu idi: makalede pilin %100 dolu olduğu zaman kendini korumaya aldığı yani bi anlamda devre dışı olduğu söyleniyordu yani ben öyle anladım..
    bu durumda şu soru aklıma geldi;
    şayet pil tam dolu olunca kendini korumaya alıyor ve dolum yapmıyorsa ve arkadaşımın dediği gibi Pilin voltajı dengeleme gibi bi fonksiyonu da yoksa pili çıkarıp fişi prize takmakla, % 100 dolu pili prize takmak arasında herhangi bir fark olduğunu düşünmüyorum?

Dikkatinizi çekerim özellikle dolu pil durumundan bahsederek bunları söylüyorum. Makaleden edindiğim fikirler beni buna götürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalennder

pil konusunda aslında dün de yazacaktım ama netim gitti ve gelmediğinden imkanım olmadı.

o makaleyi okuduğumda dikkatimi çeken nokta şu idi: makalede pilin %100 dolu olduğu zaman kendini korumaya aldığı yani bi anlamda devre dışı olduğu söyleniyordu yani ben öyle anladım..
    şayet pil tam dolu olunca kendini korumaya alıyor ve dolum yapmıyorsa ve arkadaşımın dediği gibi Pilin voltajı dengeleme gibi bi fonksiyonu da yoksa pili çıkarıp fişi prize takmakla, % 100 dolu pili prize takmak arasında herhangi bir fark olduğunu düşünmüyorum?

Dikkatinizi çekerim özellikle dolu pil durumundan bahsederek bunları söylüyorum. Makaleden edindiğim fikirler beni buna götürüyor.

kalender gözünü seveyim hocam anlattımya yukarıda durmadan başa dönüyoruz..ben açıkladım bu fonksiyonu ayrıca pil kendini korumaya alıpda dolum yapmıyor olsa bile devre dışı kalmıyorya bi kesinti halinde hemen devreye girip sistemin ani bi kapanma sonucu hasar görmesini önlüyor bu çokmu önemsiz bir ayrıntı olarak geliyor size anlamadımki..

• geccce cevabı vermiş ama ben basitleştireyim pil yokken elektrik giderse makine çat diye kapanır pil varken elektrik giderse eğer gündüzse elektriğin kesildiğini bile anlamazsınız mevzu bu kadar basit aslında...
  • pro yu yükledim.degerleri girdim işlemleri yaptmı okadarmı bi ssiteden okumustum daha cok atilerde yapılıyor diye, onu paylasıyorum yani...
  • bu arada vatanda kampanya bitmiş aramıza daha da üye katılacağını sanmıyorum bu saat den sonra :)
  • Arkadaşlar geçen Lg A510-UAE13T modelini aldığımı yazmıştım. Bugün sabah elime gecti. Dediğim gibi ben de resime dayalı bir inceleme yaptım. Herhengi bir driver güncellemesi olmadan yapılan test sonuçlarıdır.

***LG A510*** KULLANICILARI

Umarım yardımcı olmuşumdur. Bazı şeyler netleşmiş oldu Hdd 5400rpm olması gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fervent07 -- 3 Ocak 2011; 18:12:50 >

• quote:

Öncelikle Laptopun Hayırlı olsun Fatih Hocam... Alana kadar çatlattın beni :)) şimdide pil konusunda çatlatacan :))))

Şaka bir yana pille kullan sen. Sizin muhitte elektrik kesintisi yaşanması muhtemel. zaten okula falanda taşıyacaksın benim gibi sadece oda değiştirmeyeceksin :) Pili üstünde kalsın. Sorun çıkartma. :)

Hatta Pil konusunda kafası karışanlara da tavsiyem Pili çıkarmayın :) (benim güvencem var bu nedenle rahatım)
    (elektrikle ilgili yaşanacak sıkıntı masa üstünde ne risk taşıyorsanız %25 fazlası olarak notebook ta taşırsınız)

Bu arada konu dışı olacak ama net işini ne yaptın? 3G modem mi aldın? TTNET devam mı?

• @fervent07

valla helal sana nihayet inceleme denilebilecek bi şeyler ekledin konuya..konuyu açan arkadaş bunları doğruuu ilk sayfaya alsın

bu arada şimdi gördüm sizin cihazlarda DLNA var beyler..çok bilindik olmasada güzel bi özellik..merak edenlere bilgi sahibi olabilecekleri bi kaynak link vereyim incelesinler;

http://www.bilgiustam.com/dlna-nedir-digital-living-network-alliance/
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHZ

quote:

Öncelikle Laptopun Hayırlı olsun Fatih Hocam... Alana kadar çatlattın beni :)) şimdide pil konusunda çatlatacan :))))

Şaka bir yana pille kullan sen. Sizin muhitte elektrik kesintisi yaşanması muhtemel. zaten okula falanda taşıyacaksın benim gibi sadece oda değiştirmeyeceksin :) Pili üstünde kalsın. Sorun çıkartma. :)

Hatta Pil konusunda kafası karışanlara da tavsiyem Pili çıkarmayın :) (benim güvencem var bu nedenle rahatım)
    (elektrikle ilgili yaşanacak sıkıntı masa üstünde ne risk taşıyorsanız %25 fazlası olarak notebook ta taşırsınız)

Bu arada konu dışı olacak ama net işini ne yaptın? 3G modem mi aldın? TTNET devam mı?

@GeCCe

arkadaşım mesajını görememişim...çok kısıtlı vakitlerde girdiğim için hızla bakıyorum sayfalara bazı msjlar gözden kaçabiliyor...yani pil konusunda biraz gereksiz olmuş son msj farkettim şimdi:)

@Aragorn

aynı şeyler senin için de geçerli..son noktayı koymuş olduk sanırım pil konusunda bilinmesi gerekenler biliniyordur artık ben gibi bilmeyenler de umarım örenmiş olur ve sormazlar bi daha:)

AHZ yani namı diğer akıncı hazretleri:)

sana gelince yarım yamalak anlatır ben pili hiç kullanmıyom der arka planını getirmessen ben de aynen öyle anlar ve aktarırım:)

internete gelince sözde cuma gününden bağlattık ttneti ama hala arızalı başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez heralde...daha ucuz yollu internet arayışlarındayım doping şuan en uygun fiyatlısı olarak duruyor bildiğin varsa söyle tabi ama yarım yamalak söyleme de ardından başka şeyler çıkmasın:)

bu msjı da alinin yanından yazıyom ddüşün artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: fervent07

Arkadaşlar geçen Lg A510-UAE13T modelini aldığımı yazmıştım. Bugün sabah elime gecti. Dediğim gibi ben de resime dayalı bir inceleme yaptım. Herhengi bir driver güncellemesi olmadan yapılan test sonuçlarıdır.

.
    .
    .

paylaşım için saol fakat bu cpu-z vs bu programları ben bilgisayarda bulamadm.. internetten indirdiginiz harici test programlarımı bunlar?
  • DLNA güzel bir özellik.Kullandığım R590 serisinde de mevcut. Eğer evinizde ki tv nizde yada diğer cihazlarda bu özellik varsa kesinlikle kablo ile uğraşmayacaksınız :) hatta tercih sebebi bile olabilir. Sahip olduğunuz özelliklerin zevkine varın..

Vay Fatih hocam vay. Düştüğün şu durumlara bak. Ben 3g internetleri düşünüyorum. O konuda biraz araştırma aşamasındayım. En azından fiyat olarak aynı parayı vercem. Aynı performansı alırmıyım bilmiyorum. (malum ne için kullandığımız ortada-yalın net takılmak için olsa düşünmeden alırım ancak gerekçesi seninki ile aynı :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

@fervent07

valla helal sana nihayet inceleme denilebilecek bi şeyler ekledin konuya..konuyu açan arkadaş bunları doğruuu ilk sayfaya alsın

bu arada şimdi gördüm sizin cihazlarda DLNA var beyler..çok bilindik olmasada güzel bi özellik..merak edenlere bilgi sahibi olabilecekleri bi kaynak link vereyim incelesinler;

http://www.bilgiustam.com/dlna-nedir-digital-living-network-alliance/

daha yeni baktım o özellige .. blutut ile zaten baglantı yapılmıyormuydu lcd tv vs ile? ne fark var dlna da pek çözemedm

• quote:

Orijinalden alıntı: LGnotebook

quote:

Arkadaşlar geçen Lg A510-UAE13T modelini aldığımı yazmıştım. Bugün sabah elime gecti. Dediğim gibi ben de resime dayalı bir inceleme yaptım. Herhengi bir driver güncellemesi olmadan yapılan test sonuçlarıdır.

paylaşım için saol fakat bu cpu-z vs bu programları ben bilgisayarda bulamadm.. internetten indirdiginiz harici test programlarımı bunlar?

evet harici programlar.

dlna daha kapsamlı elektronik aksamı sarmalayan bi ağ gibi.
  • arkadaşlar vatanın sitesinde sorunmu var Alacagim lg laptop 300 lira artmış . O fiyataa monster alırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjslash

arkadaşlar vatanın sitesinde sorunmu var Alacagim lg laptop 300 lira artmış . O fiyataa monster alırım :D

kampanya bitti
  • kaçırdık kampanyayı yaaaaaaa offfffffff :(((
  • Ya Öyle saçmalıkmı olur o Nasıl kampanya 2-3 gün sonra tekrar iner heralde . 1,150 idi 1,450 olmus o fiyata ben zaten i7 işlemcili laptop alırım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mjslash -- 27 Aralık 2010; 18:50:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGnotebook

quote:

.
    .
    .

evet harici programlar.
  • arkadaşlar hani bneim işlemci ve ram 5.2 puanı veriyordu ya o sorunu çözdüm yani win7 ultimate kurdum tek nvdia sitesinden driveri yükledım win7 derecelendirmesi yaptım değerler normal çıktı yani sorun lg ıntellıgent updatedeki güncellemeleri yapınca düşük puan veriyor şimdi bende recoveryi almadan önce lg intelligent updateleri güncelleyip öle oluşturmuştum recovery dvdlerini şimdi ne yapmalıyım bana yardım edermisiniz tekrar orjinal home premıume geçicem ama o lg ıntellıgent update programında yaptıgım güncellemeleri nasıl silerim bana yol gösterirseniz çok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.