Şimdi Ara

LG A510-G ACAVT Notebook - 789TL - Teknosa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.397
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana fiyatı çok uygun geldi. Şu an almayı düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz?

LG A510-G ACAVT NOTEBOOK

İşlemci : Intel Pentium P6100
    İşlemci Hızı : 2,0 GHz Smart Cache
    Bellek : 4 GB
    Sabit Disk : 320 GB

LG A510-G ACAVT Notebook - 789TL - Teknosa

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031417&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2011&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63#

Sipariş Kodu : 125031417
    İşlemci : Intel Pentium P6100
    İşlemci Hızı : 2,0 GHz Smart Cache
    Bellek : 4 GB
    Sabit Disk : 320 GB
    Ekran Belleği : Paylaşımlı
    Ekran Boyutu : 15,6"
    Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768
    Ethernet : Var
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Hoparlör : Var
    Bellek Tipi : DDR3
    Model : A510-G ACAVT
    Ekran Özelliği : LED LCD 200nit
    Grafik Tipi : Intel GMA HD
    Optik Sürücüler : DVD-RW
    Menşei : İthal
    Touchpad Mouse : Var
    Ses Kartı : Var
    Wireless : Var
    Kart Okuyucu : Var
    Dahili Kamera : Var
    Yazılım : Windows 7 Home Basic
    Parmak İzi Okuyucu : Yok

• bence SAMSUNG R538 al hem aynı özelliklerde nerdeyse ve inanılmaz şık bir makine.dell alacaktım inan samsung ekranı daha net.linkte bu en uygun burda buldum ben alıyorum yarın.

http://www.tekmarshop.com.tr/ProductDetails.asp?productid=10899
  • bu samsung un fiyatı iyiymiş gerçekten kadıköy tarafında bu fiyatlara elden alabileceğimiz bir yer bulabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helpgod

bence SAMSUNG R538 al hem aynı özelliklerde nerdeyse ve inanılmaz şık bir makine.dell alacaktım inan samsung ekranı daha net.linkte bu en uygun burda buldum ben alıyorum yarın.

İşletim sistemi Free Dos ama...
  • buna baktım. iyi fiyat. w7 basic 64bit isletim sistemi ile geliyor. 4gb icin uygun
  • kurarsın win7 olmaz mı?
    quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

bence SAMSUNG R538 al hem aynı özelliklerde nerdeyse ve inanılmaz şık bir makine.dell alacaktım inan samsung ekranı daha net.linkte bu en uygun burda buldum ben alıyorum yarın.

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

• Olur...Ama win 7 bedava mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***LG A510*** KULLANICILARI
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pm at
    link hazır
  • Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bütün dh severlere selam olsun. Uzun süredir takip ediyordum. Üye olmak bugüne nasip oldu. Daha önce birkaç başarısız girişimim oldu. LG A510-G ACAVT Notebook a 24 mart cuma günü teknosa indirimiyle sahip oldum. Ürün hakkındaki ilk izlenimlerimi açıklayayım. Ürün bence fiyat/performans puanı olarak 10 üzerinden 9 puanı hakediyor. Üründe yukarıdaki özelliklere ek olarak HDMI ve E-SATA çıkışlarının bulunduğunu belirtmek isterim. Klavyesi 10 numara. Tuşların büyüklüğü çok iyi ayarlanmış. Konsolun nerdeyse tamamından faydalanılmış. Numerik klavye mevcut. Burdaki tek kusur bana göre 0 tuşunun biraz küçük, yanındaki enter tuşunun ise biraz büyük olması. Ayrıca multi touch-çoklu dokunma teknolojisi özelliği de var. Smart Software yazılımı sayesinde recovery(yedekleme) ve disk bölümlendirme çok kolay ve kullanışlı.
    Windows 7 home basic 64 bit kurulu olarak geliyor. 64 bit işletim sistemini ilk defa kullanıyorum. Günlük standart bir kullanıcı olarak 64 bittenmidir yoksa pc den mi ama notebook bana çok hızlı geldi. 4 GB DDR3 Ram mevcut olunca zaten 32 bit kurmak istemiyor insan. İşlemcisi P6100 2.00 Ghz-önbellek 3 Mb. Bu Ram ile gayet güzel çalışıyor. Ekran kartından zaten öyle ahım şahım bir performans beklemiyordum. Zaten evde masaüstü bir pc sahibiyim ve oyunları onda oynuyorum. Notebookta dün film izledim. Hiç takılma yapmadı. HDMI portundan evdeki Philips 5605 LCD tv ye bağlantı yaptım. Film izledim. Sıkıntı yok. Portların hepsi de çalışıyor. 10 üzerinden 9 vermeme sebep olan şey ise sadece 2 usb portunun buluunması ve bu portların birbirine çok yakın konumlanması idi. Ya bir usb çoklayıcı kullanacaksınız ya da elinizdekiler ile idare edeceksiniz. Ya da benim yaptığım gibi kaba 3g modemi(kaba usb girişli cihazları) küçük usb uzatma kablosu ile kullanacaksınız. 5 gündür düzenli olarak kullanıyorum. Isınma problemi yok denecek kadar az. Şu anda 3.5 saatdir internetin başındayım. Ses yada ısınma problemi yaaşamadım.
    Ekranı güzel. Çok parlak olmasa da yeterince parlak diyebilirim. 1366x768 hd ready çözünürlüğü destekliyor. Ses kalitesi de iyi sayılır. Ama tabi bir lenovo kadar değil. Webcam görüntüsü de idare eder. Benim çok kullandığım bişey değil. Bir internet kullanıcısı olarak 789 tl 8 taksite bence bu bilgisayar alınır. Kampanya bitti Şimdi 856 tl ye satıyorlar. Fiyatına göre Ram belleği ve HDMI ile E-sata portları ile, ısınmaması ile vede hızı ile beni fazlasıyla memnun etti. Uygun fiyatlı bir notebook almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. Daha fazla param olsa idi Core i3-i5 işlemcili bir lenovo alırdım. Ama olmadığı için buna yöneldim ve hiç pişman değilim. Umarım bu izlenim biraz fikir oluşturmuştur. Sorusu olan arkadaşlara daha detaylı bilgi verebilirim.

• Fiyat normal. Sıcaklık göremedim. Harici ekran kartlıları 800-850'ye satılıyor sık sık.
  • quote:

dün bir arkadaşıma aldım. free dos olması dışında fiyat/performans şampiyonu. eğer internette gezerim, film izlerim, ofis uygulamalarıyla uğraşırım, müzik dinlerim gibi işlemler için ucuz çözüm arayan varsa kaçırmasın. ben en çok performansını sevdim. hız konusunda ne işletim sistemi nede diğer uygulamaların kurulumunda sıkıntı olmadı. dış görünüşü de çok şık, ektra numerik klavyeli. bizzat kurulumunu yaptığım için söylüyorum hiç düşünmeden alın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.